Yuyu Zulaikha

Lifestyle | Beauty | Parenting Blogger

Treetop Twins Adventures :Jom Ajar Anak-Anak Kenal Dinosaur

Assalamualaikum ♥

Habib & Affan kalau bab membaca, suka betul. Setiap bulan (kadang tak sampai sebulan pun) memang yuyu allocate duit siap-siap untuk beli buku dorang. Kadang tak beli pun takpa, bawa je pergi kedai buku. Sampai susah nak ajak balik.
At least, yuyu tahu lah apa yang dorang mina…

Staycation Dengan Traveloka

Assalamualaikum ♥

Agak-agak, lebih kurang setahun dah kot kitorang satu family tak travel. Busy dengan kerja yuyu, kerja suami lagi, tup-tup dah nak dekat setahun. Tau-tau yuyu pregnant, lagi lah. Nak pergi IOI City Mall pun tak larat.
Tapi nak bercuti, nak tenangkan diri yang dah lama tak berehat…
back to top