November 27, 2018

KOPIKO JAVA COFFEE 2in1 | Nak Menang Smartphone Tak?

4 comments
Assalamualaikum

Siapa peminat kopi, wajib baca entry ni sampai habis ok. Mana tau dapat menang phone baru terus :')

Ingat tak dulu-dulu, pantang ada duit sekolah lebih, mesti gatal tangan nak bei gula-gula Kopiko? Time di uni, nak stay up esok exam, sedia siap-siap gula-gula Kopiko peneman sampai ke dalam dewan exam. Kenangannyaa kalau sebut pasal Kopiko ni...

Lepas tu, Kopiko keluarkan pula 3in1 instant coffee yang low acid sesuai untuk diminum walaupun masa perut tengah kosong kan. 

Sekarang, korang kena tahu, Kopiko dah siap ada product terbaru wajib cuba. Peminat tegar kopi mesti suka, alahai, yuyu try sachet pertama pun, terus teringat sampai sekarang:

 KOPIKO JAVA COFFEE 2in1 

  
Untuk yang tak tahu lagi pasal KOPIKO JAVA COFFEE 2in1 ni, kena dengan nama dia, kopi diambil daripada Pulau Jawa sendiri, yang mana kita semua tahu, kopi dari Pulau Jawa kaya dengan tanah gunung berapi yang membuatkan kopi lebih beraroma & rasa lebih sedap.

Serius korang! Try koyak satu sachet KOPIKO JAVA COFFEE 2in1, berdesup bau wangi kopi tu menusuk kalbu. Aduhh. Yuyu dah suka betul bau kopi. Memang kuat sangat aroma dia, lain daripada kopi yang selalu kita minum. 

I can smell KOPIKO JAVA COFFEE 2in1 all day!


Kenapa 2in1?
Sekarang campuran KOPI + KRIMER tanpa gula tambahan untuk menggalakkan lifestyle hidup lebih sihat kan, yang pasti lebihkan kopinya kan :) Semestinya memberikan kita pilihan lebih sihat berbanding kopi yang bergula. Jadi, pilihan sendiri lah, kalau rasa nak bergula juga, boleh tambah sendiri kan.

Sachet macam ni senang, letak satu dalam handbag, senang nanti bancuh dalam kereta. Hihi


Nak menang phone baru tak?
Jom join!


Rentetan daripada produk baru KOPIKO JAVA COFFEE 2in1, Kopiko menganjurkan kontes yang sangat senang tapi hadiah dia sangat menarik! Cuma:
  1. Beli 2pak produk KOPIKO (1pak KOPIKO JAVA COFFEE 2in1 + 1pak mana-mana produk KOPIKO lain)
  2. Ambil gambar KOPIKO MOMENT kita bersama product KOPIKO
  3. Upload di Instagram atau Facebook dengan hashtag #myKOPIKOmoment
  4. Jangan lupa publickan akaun tau!
Kontes ni akan berlansung selama ENAM MINGGU, bermula dari semalam sebenarnya:
  1. 1st week [ 26November2018 - 2Disember2018 ]
  2. 2nd week [ 3Disember2018 - 9Disember 2018 ]
  3. 3rd week [ 10Disember2018 -16Disember2018 ]
  4. 4th week [16Disember2018 - 23Disember2018 ]
  5. 5th week [ 24Disember2018 - 30Disember2018 ]
  6. 6th week [31Disember2018 - 6Januari2019 ]
Jadi, kalau nak join yang minggu ni, make sure beli 2pak produk KOPIKO dalam tarikh week yang kita join tu tau. Jangan beli minggu lepas, baru nak join minggu ni. Hehe.

Secara keseluruhan, akan ada 42 pemenang untuk sepanjang contest ni. Untuk setiap minggu, akan ada pemenang Grand Prize (1) & Consolation Prize (6):
  • 1 x Grand Prize : Satu (1) Huawei P20 Pro + 12 pak produk KOPIKO Coffee
  • 6 x Consolation Prize :  12 pak produk KOPIKO Coffee



Ya Allah! Banyak sangat kan peluang kita nak menang. Setiap minggu ada pemenang selama enam minggu, takkan lah satu minggu pun tak boleh menang HUAWEI P20 Pro khennn. Dah lah kontes senang namatik, hadiah dia best pula tu. Jom lah join sekarang! Esok suruh husband pergi kedai beli Kopiko Coffee 2 pak terus, lepas tu tarik dia suruh ambik gambar!

Tanya diaa, nak handphone baru tak? :p

Ehh, yuyu macam boleh join terus ni. Harap lah menang Huawei P20 Pro, lepas tu dapat pulak stock KOPIKO Coffee banyak tu. Syurganyaaaa!


Korang jangan lambat-lambat tauu, make sure bertindak sekarang. Kalau boleh, join setiap minggu, biar kita je dapat semua hadiah. Hehe.

Terima kasih sudi baca :)



Love,

4 comments

  1. Best nya! Yt memang coffee lover.. Boleh lah nanti nak try!

    ReplyDelete
  2. Kak yuyu sokmo comel..Wahhh boleh try join ni..Kot2 menang smartphone kan.

    ReplyDelete
  3. waa bestnya ada contest la.. dah la mmg tgh cari hp baru ni mana tau ada rezeki

    ReplyDelete
  4. wah menarik hadiahnya..nt akk join ye yuyu

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

© Yuyu Zulaikha . Design by FCD.