
duit dalam tabung ayam dah penuh. ok. duit dalam bank sana sini dah beriban. ok. duit poket kepuk kepuk lagi. ok. duit kat Nuffnang beriban. ok. duit buat investment kat bank itu ini dah boleh beli rumah. ok. oh apa kata buat sikit investment untuk akhirat pulak?
ya! penting tu.
tapi macam mana kak yuyu!? *tetiba suara budak budak datang dari belakang*
sungguh kacang la. apa kata mari pakat pakat sekarang buka account Nuffnang masing masing. pasti lagi wajib nampak satu banner tertera gambar sejibik ini : maka, kelik saja banner tersebut.
dan, dengan kadar sungguh segera, korang akan nampak page yang menerangkan semua bagai bab macam mana nak donate. sumbangan boleh dibuat dari RM1, RM5 atau RM10 dari account Nuffnang korang yang berkepuk kepuk dengan earning tu.

sejurus korang tekan butang Submit tersebut, korang akan tengok balance earning akan berkurang. earning akan berkurang, tapi ada satu yang akan meningkat. ingat lagi di perenggan atas sana nuhh? investment untuk akhirat. ya. InsyaALLAH, pahala akan semakin meningkat.
rezeki yang kita ada bukan mutlak milik kita, tapi milik ALLAH supaya kita dapat berkongsi, lagi lagi dengan anak anak yatim yang memerlukan semua tu lebih dari kita.
ada yang berhasrat kudus, nak derma kemain banyak. ehh. RM10 je? takmo, nak derma banyak. kesian kat anak anak yatim tu. hukhuk. silakan. jom buat direct donation ke Rumah Aman di account number 562106720433 atas nama "Nuffnang TLC Promise Me S2"
untuk lebih lanjut jom terus ke LINK ini.
selamat beramal, investment untuk akhirat :)
Add your comment