Yuyu Zulaikha

Lifestyle | Beauty | Parenting Blogger

Comments

  1. mekap yuyu tebal sangat time tu..tu tak kenal tu..hak3

    ReplyDelete
  2. Asal nie Yuyu?What prob?haha..selalu sedih2 ja kebelakangan nie?

    ReplyDelete
  3. alololo... cian thumberlina ni.. meh kita babap fesbuk tu nt..

    ReplyDelete
  4. facebook memang macam tue.. hihi. :)

    ReplyDelete
  5. erk...bagaima boleh terjadi sedemikian..??? hahahaah

    ReplyDelete
  6. sabar ye yuyu. fb sekarang ni kan macam bengong sikit. tu yg dia terlupa tuan fb dia sendiri tu. jangan sedih2 ye. :)

    ReplyDelete
  7. org tuh iras-iras yuyu kot..hehe

    ReplyDelete
  8. yuyu.. org selalu ckp org gigi berlapis ni selalu cantik! they are right!

    ReplyDelete
  9. H.J : huhuhuhu.. delete fb kang :p

    ReplyDelete
  10. AF : bila masa yuyu selalu sedih ha?? -..-'

    ReplyDelete
  11. chacha : babap ia!! mencik pesbuk!

    ReplyDelete
  12. FB demam tu, sbb tu dia tak kenal yuyu..

    ReplyDelete
  13. fcebook da tua...ingtn mudh lpa hee that y dy da xknal sis XD

    ReplyDelete
  14. wekekekekkeke,lawok je,hehe... :P

    ReplyDelete
  15. ahaks..sampai hati pesbuk ;D

    ReplyDelete
  16. jangan caya dengan atok facebook tak pakai cemin mata tu yuyu hehe

    ReplyDelete
  17. haish.. nasib baiklah tak naik nama ai kat tag tu. ehem ehemm :D

    ReplyDelete
  18. facebook dah nyanyuk kot..

    hkikhik

    ReplyDelete
  19. MACAM2 FACEBOOK WAT SKAG NI. ADEHHH=.="

    ReplyDelete
  20. hehe, tetiba rasa fb ni kelakar la pulak.

    ReplyDelete
  21. Heeee~ facebook2..suke men nakal2 kannn ::

    ReplyDelete
  22. lor? nak identify lagik? tuan punya FB tuh...FB kena 'genyeh' mata ni dik (^_<)v *hugs*

    ReplyDelete
  23. fb is the social field...so, enjoy it =)

    ReplyDelete
  24. cik yuyu comey setiap maser... =)

    ReplyDelete
  25. sbb tu jgn bersolek tebal2.. hehe..

    http://www.umarfaruq.com/2011/07/wordless-wednesday-puasa-perlu-event.html

    ReplyDelete
  26. org tuh muka serupa ngan yuyu kot.. hehehe

    ReplyDelete
  27. yuyu..i pun penah mengalami benda yang sama...=) kekonon macam hebat sangat la boleh cam muka kita..last2 tagging org lain plak!

    ReplyDelete
  28. fesbuk kan mmg da sengal skang ... smlm ttibe mmbe rapat owg marah2 sbb remove die, pdehal tatau langsung die da kene unfren, hahaha~

    ReplyDelete
  29. maapkan la fesbuk tu yuyu..sempena ramadhan al mubarak ni..hehe

    ReplyDelete
  30. ayooo
    fb ni byk menipu jek
    hehehe
    ke ramai nak tiru yuyu ni..hehhee..cian die ye..

    ReplyDelete
  31. sama2 tp bukan saya laaaa.. kawan saya..haha xpun nama yg sama..hehehe

    ReplyDelete
  32. muka yuyu nampak lain..sbb tue FB pun dah tak kenal tuan die..:)

    ReplyDelete
  33. hahaha....agak r,tetiba je ada kak ezma disitu.muahahaha..kak ezma dgn kak yuyu muka nak dekat sama kot ..eh,tak jugak ^_^

    ReplyDelete
  34. HAHA.PELIKNYA.KENAPA NAMA ORG TU ?

    ReplyDelete
  35. huhuu..fb dah mkin gile tau yuyu..sbar2 keyh..

    ReplyDelete
  36. NI MESTI KES DAH LAMA TAK BUKAK FB EYH ? :D

    ReplyDelete
  37. facebook tak kenali kamu tapi kami blogger mengenali kamu...hehe

    ReplyDelete
  38. hai yuyu zulaikha

    singgah sini...

    benda tu selalunya random jerk....


    visit here
    http://www.alepridz.com/

    ReplyDelete
  39. sabar laa kak yuyu. fb mengong cket skrg :P

    ReplyDelete
  40. biase la yuyu. pesbok da ngok ngek da skarg. mcm2 brubah. lpas ni ape lg la nk ubah. da x mcm dlu kan?. :)

    ReplyDelete
  41. comey!

    http://mayandhanis.blogspot.com/

    ReplyDelete
  42. halamak syg..how come??tp nama ezrik tuh unik..hehe ^^

    ReplyDelete
  43. heheheh.. kesimpulan nya kat sini, fesbuk salah.... ^^ lalalala :P

    ReplyDelete
  44. hah?? mcm mane name Ezmaliza Ezrik ada kat sini??

    yuyu, ampunkan saya penunggu gua...ampunkan saya penunggu gua..hahaha =D

    saye berbangga kerana tak sangka ada muka comel mcm yuyu..hahahaha =D

    ReplyDelete
  45. cantiknya la yuyu ni....xpuas tgk...

    ReplyDelete
  46. haha.akak pn slalu kena camni bila post gamba menari. ;))

    ReplyDelete
  47. anyway, tak tahu nak komen apa,sbb tak pernah upload pun gambar sendiri kat fb tu..ahaha,ttp daus tertarik dgn ini..hehehe
    "sape komen, dapat kisses ^^" ahahaha

    \(^.^)/

    ReplyDelete
  48. Tuelaaa..dia terkejut tuan dia da bertukar jadi Retisss :)

    ReplyDelete

Post a Comment

terima kasih sudi komen :)

back to top