Yuyu Zulaikha

Lifestyle | Beauty | Parenting Blogger

Senarai Penuh Pemenang Ferrero Random GiveAway.

Assalamulaikum ^^

baik lahhhh! ini adalah senarai peserta Ferrero Random GiveAway, yang telah berjaya membodek www.random.org.\

sila ke SINI untuk tengok number bertuah korang

5 blogger yang akan di promote sebanyak 5 kali dalam masa sebulan adalah :

1 pembaca terpilih untuk mendapat 1 kotak Muffins dari the7th Muffins :



3 pembaca bertuah yang  mendapat header, watermark dan di make over seluruh page oleh Hanis Anasa :



4 pembaca bertuah yang akan di lukis potret secara percuma oleh Auni Hazwani ialah :


1 pembaca bertuah yang akan mendapat topup RM10 di taja oleh Zakwan Zain :

 1 pembaca bertuah yang mendapat 1 Beg Vintage di taja oleh RosesView adalah:

2 pembaca bertuah yang akan di reka banner dan di make over seluruh page nya oleh Syafyka secara percuma adalah :


2 pembaca bertuah yang akan di reka header nya oleh HafizRahman adalah :


33 pembaca bertuah yang akan mendapat shawl yang di taja oleh :





1 pembaca bertuah yang akan mendapat 1 skirt Ala Yuna yang di taja oleh Irdina Qistina Butique adalah :


seorang pembaca bertuah yang akan mendapat Ferrero Collection dari Yuyu Zulaikha   adalah :


Alhamdulillahh.. selesai sudah Ferrero Random GiveAway ni. syukur sangat niat yuyu nak kongsi duit Nuffnang pertama dah berjaya. terim aksih semua yang sudi sokong Ferrero Random GiveAway ni. terima kasih kepada yang sudi sponsor.

yuyu harap sangat tak ada yang terasa ke, kecik hati ke kalau tak menang. adat permainan. ada yang tak terpilih ada yang terpilih. dan yuyu dah buat yang paling terbaik untuk kawan kawan belog yuyu. bukan undi cara pilih biasa, bukan minta buat apa apa, hanya yuyu pilih menggunakan www.random.org .

insyaAllah, kalau yuyu ada rezeki lebih lagi, yuyu pasti akan buat lagi ya. harap harap korang akan bagi sokongan macam ni la. dalam masa 6 hari, yuyu kumpul 567 blogger yang sertai Ferrero Random GiveAway ini dengan 10 sponsors.

Alhamdulillah. ni rezeki kita bersama ya. kepada yang tak terpilih, insyaAllah, next yuyu buat lagi, korang join la ye. mana tahu, ni bukan rezeki kita. wuuu T_T yuyu sendiri pun tak terpilih. puihh. ini saja yang mampu yuyu balas jasa korang yang menyokong yuyu selama ni.

kepada pemenang, sila bagi tahu yuyu yang korang menang ya. jangan senyap pulak. kang tak dapat hadiah kang.

dan nama peserta yuyu tak tengok. wuuuu.. yuyu rasa takut dan sejuk seram je. yang tahu, number yuyu tak terpilih. T_T

DAN TAHNIAH KEPADA SEMUA, KORANG SANGAT HEBAKKK!

terima kasih sudi beri kerjasama yang HEBAKK! ^^

Comments

  1. saya dapat..thanks yuyu..walaupun 33 pembaca bertuah..:)))

    ReplyDelete
  2. oh, I didn't win any. guess its not my luck. :D

    ReplyDelete
  3. MERIAAAAAAAAAH ! tapi sy tak dpt =.=

    ReplyDelete
  4. TAK DAPAT!
    keciwa!! :(

    tahniah kpd pemenang..:)

    ReplyDelete
  5. ARGHHHH!
    sedihnye tak dapat.
    dapat blog review pon jadilah
    tapi tak dapat
    agggghhh

    ReplyDelete
  6. Auni xphm nk tgk cmne! hahaha

    ReplyDelete
  7. macih2..tapi shayer adalah 33 pembaca bertuah yang akan mendapat shawl..yeah..:)

    ReplyDelete
  8. Sedihnya.. Xpenah menang cabutan bertuah.. haishh.. Kena bodek random.org lebih nie

    ReplyDelete
  9. =__=

    balik rumah dgn hati yang sedey.......
    isk isk isk isk

    tak bertuah harini...sob sob

    ReplyDelete
  10. Cmne nak tau kita no brape yuyu ? -.-

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah , dapat jugak ;) 33 pembaca bertuah pon jadilah :D thanks sis yuyu ! thanks sponsor :D

    ReplyDelete
  12. wahhh,, tak sangka Mieya pon dpt.. Thanks sis yuyu :)

    ReplyDelete
  13. kak yuyu comel ^^ sorry if i ask something yg simple , but cmne nak tengok kite dpt ke tak ? hee ^^ i really dont get it .

    ReplyDelete
  14. sy menang...
    no 174...

    http://solomolo.blogspot.com/2011/04/yuyu-zulaikha-ferrero-random-giveaway.html

    ReplyDelete
  15. tak menangggggg~!

    nak nanges... =.=!

    ReplyDelete
  16. byknya nombor ekor.. leh tikam esok... ghahah eh tahniah kepada pemenang

    ReplyDelete
  17. yuyu....jijah siap kesat air hingus sbb takde lucky..sob..sob..sob..
    nak menang jugak!

    ReplyDelete
  18. alaa.. tak dpt la.. tp xpe la.. tetap akn jadi pembaca setia blog sys yuyu..

    ReplyDelete
  19. YESSSS...!! BRAVOOO..!! ALHAMDULILLAH..!!! KITE MENAG, KAK YUYU..!!! MUAHAHAA... 242.. NOMBOR BERTUAH DAPAT SHAWL... :) SERONOK TERKINJE2..!!!! :)

    ReplyDelete
  20. hahaha.. terasa cm men no ekor plak.. ops, xpnah men yea.. tgok org melayu kuar pkai helmet dr kdai jual nmbor berekor2 ada lah muahahaha...

    ReplyDelete
  21. tahniah yuyu.. anggapan org ramai ckp yuyu nie sombong sama sekali x benar.. buktinya yuyu dpt anjurkan segmen abg ben mcm nie.. tahniah.. teruskan ya.. ini menunjukkan yuyu sgt frendly ;)

    Entri terkini :
    Pasangan kekasih terlanjur di Hulu Selangor tanam bayi hidup-hidup

    ReplyDelete
  22. yuyu,nme aisya terpilih dlm 33 org tu..
    no 381..:)

    thanks yuyu..:)

    ReplyDelete
  23. wah. meriah betol. tak menang, tp tak pe la. hee

    ReplyDelete
  24. okayy i dh tau dh cmne , i still xdpt , huwaaa x) huhu but still tengs ~! kak yuyu comel ^^

    ReplyDelete
  25. ala.. tak dapat. no dah dekat2 tu. tapi takpe. tahniah buat semua pemenang! :D

    ReplyDelete
  26. tahniah wat yang menang ye... walaupun saya tak menang saya tetap suke.. ^__________^'.
    lain kali boleh join lagi...

    ReplyDelete
  27. xdapekk... :(
    xpe la...bkn rezeki...tahniah pd yg menang!! :)

    ReplyDelete
  28. oh tak menang pung . guess its not my luck lah . btw , congrats to the winners ! :D

    ReplyDelete
  29. aduihhh .. takde rezeki mama lah kali nih .. err yuyu .. kalo nombor sipi2 aci tak? hu3

    jawabnya yuyu kena buat GA lagik smpi mama menang ngehngehngeh ...

    ReplyDelete
  30. ila mmg x bertuah.. huhu ! T_T

    tahniah pemeng semua, spew yg dpt ferrero 2 bg ila ckit ! ^^

    ReplyDelete
  31. yuyu , wawa no 43, dapat shawl, kekeke <3

    ReplyDelete
  32. woi..!!!

    gua menang MUFFIN..wahahahahah


    bertuah gila.....yes yes..cpt2..apa patut buat ni..!!!!


    stim gila menang ni..=)

    ReplyDelete
  33. hohohoh yeayeargh!!!! ~ no 187!!!!!! yeah!!

    kak yuyu! TAKDAPAT..... huuuuuu~~~~ takde rezeki la kan... takpe la...

    ReplyDelete
  34. adik,akak ciap wat entry sejurus dapat tau diri ini menang..ngeh ngeh ngeh..jom baca..;p

    http://miss-nadya.blogspot.com/2011/04/saya-antara-33-pembaca-bertuah-dapat.html

    ReplyDelete
  35. tahniah padayang menang..
    penat duk selongkar pemenang..
    sekali nombor cikpulau 75 tak tersenarai..sedeyy..tapi takpe lah.. enjoy boleh join ni.. hehehe,,^^,

    ReplyDelete
  36. Awwwhhh. Congrats to all yg menang ^____^ And yg paling happening number 54 yg dapat Ferrero Collection from Yuyu Zulaikha :)

    ReplyDelete
  37. http://kapieartslover.blogspot.com/2011/04/tak-jadi-clash-la.html

    OK KAK YUYU, KITE X JADI CLASH..! HAHAHAHAHAHAHA....

    ReplyDelete
  38. tak dapat... cedih... sipi2 je lagi... hehe... tapi xpe.. :D

    nanti buat la lagi mcm nie... hehe

    ReplyDelete
  39. oh no!!! hani xdpt..sedey nyew..nak nanges guling2..hentak2 kaki..anyway for those yg berjaya tu tahniah yew...iskh3...meh la kita share adiah tu

    ReplyDelete
  40. hi! wah.. seronoknya ur blog, ader contest lg.. hehe.. btw, singgahla kat my blog ek :

    http://sheilakamal.blogspot.com/

    tengs!! :)

    ReplyDelete
  41. Grrrr.....kene jumpa bomoh copra hantu kak limah nih..grrrrr....

    ReplyDelete
  42. tak dapat :(

    hehe.. takpe lahh.. tahniah ye buat korang2 yang menang tu! ^^

    Salam sayang,
    Scha Aryana

    ReplyDelete
  43. hm sedihnya, tak dapat! tak ada rezeki dalam pilihan random nih ;( btw congrats winner! congrats yuyu sebab berjaya buat contest ni!

    ReplyDelete
  44. sedeyhnya . tak dapat la pulak . ingatkan ada luck as a birthday girl hari ni T_T . wuwuwuwu .

    ReplyDelete
  45. waaahhh!!terima kasih akak!!nak farrero ika tu!! :)

    ReplyDelete
  46. alaa... melepas... haha. takpe. unlucky this time.
    tahniah pd yg menang ! :)

    ReplyDelete
  47. tahniah kepada yang menang iya...yang tak dapat jangan bersedihkan yuyu..

    ReplyDelete
  48. hwua...x dapat langsung..sedih2..apepun tahniah ye kepada yg menang..

    ReplyDelete
  49. tahniah kepada semua pemenang. :)

    walopon fida x menang. tp seronok tgk korang menang. hehe.

    xde rezeki kan nak buat camne.

    ha.. yuyu~ nanti boleh la buat lg ek.. sambutan amat menggalakkan. :)

    okeh. pape pon.. tetap sokong yuyU~ :)

    ReplyDelete
  50. ala sedihnya. nak nangis jer.. huhu... sis yuyu.. nnt wat byk2 GA lg eak..

    ReplyDelete
  51. yey menang jugak..
    thanks yuyu! sayang lebih ni hihi

    ReplyDelete
  52. 537!!!! thaxs yuyu...
    ira dapat shawl... hehehe ^_^

    ReplyDelete
  53. seronok pula tengok banyak nombornombor yang menang hampir dengan tyra.. haih haha :) lain kali nak join lagi giveaway kak yuyu! yeah! mana tahu ada tuah nanti X)

    ReplyDelete
  54. ta dapt..tapi..tahniah kepada semua..

    ReplyDelete
  55. alhamdulillah :)
    hee,, kak yuyu muah muah <3 aww !
    fie dpt ! shawl ! number 336 !
    hati melonjak girang :D

    ReplyDelete
  56. alhamdulilah..syukur sangat!!rasenye fara xsilap pandang...34 my no...hahahha...suke^_^ !!tq akak...(33 pembaca bertuah)!!i love u!!(ok laa dari xdapat pape kan..hehehe)

    ReplyDelete
  57. YUYU~!!!!! lebiu lebiu lebiu lebiu lebiuu.. this is the 1st GA dalin join, and the first to win something.. walaupun bukan pemenang utama but header and blog direka percuma oleh SyaFyka.. berapa kali tgk number kat list tu.. kut2 mata Dalin juling.. thank you for making my day~!

    *eh2, check lagi jap.. kut silap mata neman nengoknyer..

    ReplyDelete
  58. alahai,.. xde rezki nampak nyer,... laein kali lah join lg,mana tau ada peluang.

    ReplyDelete
  59. Err..tak sangka plak menang. Alhamdulillah...thanx anyway..huuhu...

    no. 371

    http://bukupurple.blogspot.com/2011/04/yuyu-zulaikha-ferrero-random-giveaway.html

    ReplyDelete
  60. huk aloh...td punye syok mimpi menang..chek2 xmnang plak..huhu...papepon tahniah utk yg menang...hehehhe

    ReplyDelete
  61. ramai rupanya..ingatkan sorang je..rugi x masuk..T_T

    ReplyDelete
  62. amboiii, mmg tak bertuah bebenor teman ni. igtkan kalau dpt menang yang topap rm10 tu pun jadi laa. wawawa~ T__T

    takpe, cepat cepat buat GA lagi eh? excited nak join.weee~ xD

    p/s : congrats to winners. cheers!~ :D

    ReplyDelete
  63. huhu..menang! tak sangka dok nombor last pn dapat *terharu

    bertuah betul 567 :D

    ReplyDelete
  64. batu belahh batu caves, telan lah aku, gigit2 lah aku, aku kempunan ferrero rocher. sobsobsob T_T

    haha. tahniah kepada siapa yang menang. (:

    ReplyDelete
  65. sob sob , nak nages nak nages, T_T... congrte wt yg menang...

    ReplyDelete
  66. sye no 29..

    owh xmenang ye..hehe

    Tahniah kat sumer yg menang ;)

    Chayok2!!

    ReplyDelete
  67. alaaaaaaaaaaaaaaa takde rezeki isk isk .
    okay okay takpe saya redha .kih3

    congratsss siapa yg bertuah XD

    ReplyDelete
  68. saya x bertuah..huhu..tahniah pemenang semua..:)

    ReplyDelete
  69. owh...

    tak de rejeki..huhuhu

    tahniah pemenang!

    ReplyDelete
  70. thniah kpd yg menang..
    syu x btuah lg..

    wat lg tau nnti yuyu..
    hehe~

    ReplyDelete
  71. no 15...xmenang gak..haha..
    xpe la..xde rezeki la tu...

    tahniah buat yang menang..^__^v

    nak2 ujang...adehh..bertuah badan ujang..hadiah kahwin ujang dr yuyu..hehehehe~

    ReplyDelete
  72. huhu x menang, sedih giler. hahaha congrats buat pemenang takpe Mizz Coki tau Yuyu nak bagi cokelat lagi besaaaaaaaar punya buat Mizz Coki nanti hahahaha

    ReplyDelete
  73. xdapat! xadapat! xdapat. huuuaaaaaaaaaa..yuyu!!!!!!!!!!!!! tak aci ah random ni...hueeeeee T_________T

    hahaha..
    CONGRATS LA KAT SAPA YG MENANG!
    YUYU SILA BUAT LAGI GA PAS NIH. HOHO :p

    ReplyDelete
  74. congrates kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  75. tadi i check my number,
    TAK JUMPE!!!
    WTF!!!
    then
    i just realized that im not joining this GA...
    LOL

    aCap

    ReplyDelete
  76. tq. sy yg akan dpt new header. tq..=)

    ReplyDelete
  77. alaa..aritu no ekha 105.lpas Yuyu edit link tukar jd 103. trus x brtuah.huhu :(

    pape pun thniah sume..:)

    ReplyDelete
  78. congrats kpd semua pemenang ^-^
    no saya kan kak yuyu 470 tapi yang bertuahnya 407 alaaaaa sikit je ubah teheee :p

    ReplyDelete
  79. alorh...sobsobsob..xdpt pulak..anyway congrats pd si pemenang! :)

    ReplyDelete
  80. Syukur Alhamdullilah Mak dara antara pemenang yang bertuah!!! Tengkiuuuuuu

    no 49

    ReplyDelete
  81. wahh bestnyaa sapa yg menang tuu ^^

    ReplyDelete
  82. x menang...huhuhu...actually nak sangat kat coklat tu...grrr...

    ReplyDelete
  83. hurmmm..sobb sobb....no 14 xde ker?ade sorok memane eh no 14 nih?uwaaaa!

    ReplyDelete
  84. xda rezeki.
    cuba lagi nanti.
    best join. :)

    ReplyDelete
  85. yuyu ! akk dapaatt !! ;). yang 33 dapat shawl uh . heee

    ReplyDelete
  86. yeay, dpt gak trpilih jd pmenang.. walaupun cme dpt rekaan banner n dpt di make 0ver sume page by syafyka, tu pun dh kira 0k la tuh.. thanx kak yuyu..;)

    ReplyDelete
  87. KAK YUYUUUUUUUUU :)

    kita one of the 33 lucky girls :D
    oh myyy. shawl shawl shawl :)

    THANK YOUUUU kak yuyu ! sayang lebih :D

    ReplyDelete
  88. tak de rezeki :'(
    huu.
    nway, thx kepada yg bertuah :')

    ReplyDelete
  89. no auni 414 !! Auwwww! skirt ala yuna..alhamdulillah ! I love you kak Yuyu ! ;)

    http://auni2992.blogspot.com

    ReplyDelete
  90. syukur alhamdullilah.. Tak sangka Mak Dara antara 33 pemenang contest ni.. Tengkiuuu yuyu.

    nombor Mak Dara: 49

    http://bicaramakdara.blogspot.com/2011/04/yeay-mak-dara-antara-pemenang-yuyu.html

    ReplyDelete
  91. wa!! saya x dpt pape..apepon,congrats to all the winners!!

    ReplyDelete
  92. huwaaaa!!!! tidak bertuah langsung! hukhukhuk.
    tahniah yer kpd pemenang2...

    ReplyDelete
  93. alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........hurm xpelah..tapi thniahlaahh kawan kite ade tersenarai jugak sebagai pemenanggggg

    ReplyDelete
  94. :(..
    byk² pemenang.. takde rezeki me... alhamdulillah...

    ReplyDelete
  95. waaa..ramainyer pemenang,tapi sayang takde rezeki kat sini..tahniah semua..

    Belog kami :Jom join Heartbeat.my! Tak efek Nuffnang

    Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

    ReplyDelete
  96. tahniah semua :)
    xmenang.. maybe no luck dis ga.. :)

    ReplyDelete
  97. hua hua hua!! nombor saya kena di situ.. kitewww nampak!! 339 ..tapi bengang tol..banyak yang 369 349..knp la tak tak naik 339????? tp alhamdulillah dapat!!.. :)

    tahnaiah jugak kepada yang dapat..nnt wat agi tawwww :P

    ReplyDelete
  98. tahniah kpd semua pemenang. kepada pengalah, jgn putus asa. teruskan melayari blog yuyu dan ekspresi ruang. huhu

    ReplyDelete
  99. isskk, nombor hampir2 jer kena...bakpe la web tu kejam ngn naz? huhu...nak majok 180saat la ngn yuyu..sobsob.

    ReplyDelete
  100. SELEPAS PENAT TUNGGU.AKHIRNYA T_T

    ReplyDelete
  101. haha...yatta...dapat shawl....
    thanks cik Yuyu yg sgt choommeeelll...

    ReplyDelete
  102. xde rezeki :) takpe2 hehe
    next time yuyu buat lagi yaw!

    ReplyDelete
  103. sedih tak dapat pon :(

    HOPE yuyu buat random giveaway ni lagi next time. hehe

    ReplyDelete
  104. wah aku menang antara lima yang akan direview (no. 71)... haha.. ko orang jangan jeles yerkkkkkkkkkkkkk

    http://topimagine.blogspot.com/2011/04/yuyu-zulaikha-ferrero-random-giveaway.html

    ReplyDelete
  105. Yuyu, lulu menang...ekeke....
    No. 221...

    Nak buat apa ni??


    lulu.caldina@gmail.com

    ReplyDelete
  106. 5 blogger yang akan dipromote blognya sebanyak 5kali sebulan ialah LINDA !! suka nya. terima kasih kak yuyu. :)

    http://sitinurazlinda.blogspot.com/2011/04/yeayyyy-akhirnya-linda-menang-ferrero.html

    ReplyDelete
  107. alhamdulillah!!! syukur..syukur.. dapat jugak shawl.. hehe.. thanx yuyu momelss wat GA best gedebam gedebom cenggini.. btw sy number 513.. TQ yuyu!! =)

    ReplyDelete
  108. merajuk saye tak memang wuuwuuu :((

    ReplyDelete
  109. yarhh..menang!hhehe.. xsangke..
    dapat shwal pon xpelah...

    bleh je nak pakai..heheh..

    mekasih yuyu..random pon bagus..hehe

    ReplyDelete
  110. nombor me tak naik
    congrats to all winners!

    ReplyDelete
  111. walaweh...tak sangke lah kak Yuyu..
    so much thanks..
    jarang ade luck macam ni..
    moge2 kak Yuyu sentiase murah rezki panjang umo..laen kali boleh buat lagi..
    teheee.. ^_^

    love you more.

    ReplyDelete
  112. saya antara 3 pembaca bertuah yang
    mendapat header, watermark
    dan di make over seluruh
    page oleh Hanis Anasa.. :) no 77

    ReplyDelete
  113. SETELAH SEKIAN AWAL,AKHIRNYA TAK DAPAT JUGAK.BANYAK NUMBER RATUS2.HAHA.TADA REZEKI LAH TU.SOB3 (':

    ReplyDelete
  114. ..bagitau sini je ke kak Yuyu..?
    n0..539..dapat shawl..
    hehe.. ^_^

    ReplyDelete
  115. mekasih yuyu!.

    nah!

    http://faddesignaway.blogspot.com/2011/04/mekasih-yuyu.html

    ReplyDelete
  116. double check n triple check... tak percaya... dan masih tak percaya.. saya dapat...
    thank sis yuyu...
    one of the 33 lucky winner.. =D
    congretz to the others too.. =)

    ReplyDelete
  117. ye saya peserta nombor 138..
    whoaaaa!! saya dapat potret??
    seriouslyyyyy :D

    Thankssss yuyu mmmuuahh!

    ReplyDelete
  118. OUH!! nadia dapat lah sis Yuyu,..190,..hehe,..rezeki, kali ni,..thx a lot!! XD

    ReplyDelete
  119. majuk, tak meanang...
    ngeh3....
    nola.. just lom rezeki...
    ok tq ya!!
    love to be so meriah2 kat sini!!!

    ReplyDelete
  120. tak bertuah pulak, hehehe
    buat laa lagi kak yuyu tau tau :)

    ReplyDelete
  121. tak sempat join pun T_____________T

    ReplyDelete
  122. KAKKKKK YUYU !!!
    alaaa, sorry bukan saya tak follow belog kak yuyu!

    sy salah no !
    sy ingt sy no 318 .LOL
    rupanya 311!wuwuwuw . terharu dapat bag :")

    sorry la. baru je nak bersedih rupa rupanya salah nombor ! wuwuwuw sorry la kak yuyu T..T

    thanks eh . syg yuyu !

    ReplyDelete
  123. tahniah kepada pemenang. ok miera x menang pun T_T

    ReplyDelete
  124. saya tak bertuah pun. wuwuwuwwuuuu~ T_T

    ReplyDelete
  125. tahniah semua yg tersenarai..!!
    hehe..

    ReplyDelete
  126. tak bertuah lak...xpe la..xde rezeki..

    congrats sape sape yg bertuah tu..:)

    ReplyDelete
  127. thnx for the wish yuyu . terharuuu :') alamakk . yuyu mintak adress betol2 ke tak ni? komfiuss . kang yuyu gurau je malu pulakk . huhu . thnx yuyu . u made my day :D

    ReplyDelete
  128. alamak !! no. dekat2 je.. no. dah cantik dah.. 3 no. terakhir no. fon azma... 376.... TERJUNAM akhirnye.. huhu... Tahniah pd pemenang. Yg penting kite.. ENJOY !! yeahh ! :)

    ReplyDelete
  129. kak Yuyu,,saye ade amek pic kak Yuyu kat fb..tok entry..ade pasal kak Yuyu jugak..boleh kan..hihix :)

    http://missenh.blogspot.com/2011/04/hari-bertuahbanyak2-terima-kasih-kat.html

    ReplyDelete
  130. congratz all=)
    *wlupon sndri xdpt,jnji korg dpt..

    ReplyDelete
  131. nnngguuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...iket lagiiiii

    ReplyDelete
  132. alah tok tak dapat pun!! nombor pun xjupe cari!! hehe

    rupenye tak masuk!! adeh!! nak masuk tp dah tutup! ahhaks

    buat lagi ye yuyu cumel!!

    ReplyDelete
  133. alah tok tak dapat pun!! nombor pun xjupe cari!! hehe

    rupenye tak masuk!! adeh!! nak masuk tp dah tutup! ahhaks

    buat lagi ye yuyu cumel!!

    ReplyDelete
  134. tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa tahu,
    cewah, sibuk pantun bagai,
    tahniah pada yg terpilih! =)

    ReplyDelete
  135. yuyu... tolong call/ sms fara.. no yuyu ilangg~ T___T fon demam panas..

    ReplyDelete
  136. huhu...tak bertuah lak..tp xpe, msh jd pembaca setia blog yuyu..

    tahniah kepada semua pemenang...yeah!!! =)

    ReplyDelete
  137. YUYU mkasih sgt2!!! Eyqa dpt hadiah tu.. eyqa no 106.. dpt hadiah yg 33 org tu.. thnx sgt.. love u lah! ;)

    ReplyDelete
  138. mr/mrs random tak sayang akak la..huhu

    105 ada ... 106 ada .. tapi 104 dia tak nak pilih...sobsob...

    ReplyDelete
  139. huk huk...xdpt...xpa tetap sapot belog yuyu kecik..

    ReplyDelete
  140. huhu..mmg ssh klw psal luck ni...xde rezeki..

    ReplyDelete
  141. yunk,jangan lupe choose ur present oke mao pos sekali ;)

    ReplyDelete
  142. wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    meriah betol

    lajunye akak buat

    sok nak beli no ekor lak

    hahhahahhah

    ReplyDelete
  143. hehehe...tak dapek den nak nolong aihhh...kepada semua yg berjaya tu tahniah ye...kepada yg kuciwa macam saye marilah sama2 kite menyanyi lagu ini....enjit enjit semutttt sape sakit naik atassssss...mmuuaaahhhh..
    semoga rejeki dak yuyu tambah melimpah ruah ye dear:)

    ReplyDelete
  144. tahniah semua pemenang...pengalah la plak aku kali nie....huhuhuhu

    ReplyDelete
  145. banyak betul sponsor....iuishhh betul pemes yuyu ni..seme org nk sponsor huhu

    ReplyDelete
  146. alaaa..yuyu..kite tak dapat..huhu..
    laen kali wat GA lagi oke.. ;)
    i will join.. =)

    ReplyDelete
  147. tQ yuyu.. :)
    even x dpt ferrero, jd 33 pembaca bertuah pon ok lah.. :)

    ReplyDelete
  148. ahaha..
    tak dapat.. oyeah..
    rekod tak pernah menang.. haha..

    ReplyDelete
  149. banyaknye hadiah! fyna kalau masuk bnde2 cmni selalu xlucky..ish

    ReplyDelete
  150. kak yuyu .
    sy dapat . antara 33 pembaca bertuah. no sy 260 .
    thanks kak yuyu :)

    ReplyDelete
  151. Yuyu.. yang sponsor from Syafyka tu kan? dalin one of yang bertuah.. sorang lagi number 78, tp kenapa bila dalin cari blog number 78 tu takde?

    harap cik yuyu comels sudi jawab..

    ReplyDelete
  152. sedey...tak dapat...em..bila nak wat GA lagi...best coz meriah bebenor...

    ReplyDelete
  153. erk. menang jugak? tenkiu yuyu. taksangka

    ReplyDelete
  154. erk. menang jugak? tenkiu yuyu. taksangka

    ReplyDelete
  155. huda!!ko dapat..,thniah..akuh xdapat..hahhaha

    ReplyDelete
  156. huhu..takleh tgok full result la pasal internet slow loading.got problem with server. x menang pun xpe, blum rezeki lg.. Those yg menang CONGRATS to uolss..

    ~Yuyu:..thumbs up! GA ni bestlah..nnt buat lg k..^_^

    ReplyDelete
  157. Sis Yuyu , tkdpt . Tkpelah , nnti sy cube next time . Next time sis yuyu buat lagi okay ? Hee , congrates untk sape yg dpt ♥

    ReplyDelete
  158. no97 dpt 33 pmbace brtuah???ley caye ke ni..masyeh yuyu..masyeh random.org.. :'D

    ReplyDelete
  159. WUWUWUWUWUW.ASAL NAMA AND NUMBER YAN TADA.MERAJUKLAH DNEGAN RANDOM NI .DISKRIMINASI KAUM.HAHA

    ReplyDelete
  160. eh , number i ada lah . yang 437 tuu :P its okay lah dapat reka header je kan :P at least i won it

    ReplyDelete
  161. congrats pada yang menang. jeles ==''

    ReplyDelete
  162. cik yuyu..sy dapat juga..hehe..thanks.
    first join benda2 mcm ni..
    num 557.

    ReplyDelete
  163. waaa, no x bertuah...hehehhe...lembab tol respon...

    ReplyDelete
  164. salam sis.. kalau menang buat apa ya??
    no 407.. hmm.. sorry tnya =D

    ReplyDelete
  165. dah menang ni nak buat apa? diam g2 je?

    ReplyDelete
  166. jumpe pun!! ekeke..
    tapi tak menang..
    takpe2.. next time join lagi..
    "saya bukan pengalah" ^___^

    ReplyDelete
  167. tak der rezeki.. tak per. nanti yuyu blanje maz laksa langkawi eyh.. hehehe..

    ReplyDelete
  168. ASSALAMUALAIKUM

    TAK SEMPAT NAK MASUK.MUNGKIN TAK ADA REZEKI.TAHNIAH KEPADA PEMENANG

    ReplyDelete

Post a Comment

terima kasih sudi komen :)

back to top