Yuyu Zulaikha

Lifestyle | Beauty | Parenting Blogger

Ini Betul Betul Buat Yuyu Tak Keruan!

Assalamualaikumm ^^

cakkkk! ada sesuatu yang hebakk yuyu nak kongsi la hari ni! well well well. Yuyu Zulaikha. kalau benda best, takkan la nak kepam celah ketiak sorang sorang je kan. mesti la nak kongsi dengan semua. hari ni nak kongsi benda best lagi sekali.

ehh. dahh! pagi tadi dapat satu bungkusan! wahhh! seperti sedia maklum. yuyu adalah penggemar cekelat. ia tidak dapat di nafikan lagi.

pehh! kali ni cekelat buatan tangan Atiqah Homemade Chocolate. siyes yuyu cakap, bukan nak ampu ampu suruh korang beli memkhinzir buta. tapi siyes, yuyu cakap. ia comel, sedap dan lazat hingga lekat celah gigi!

sampai terkejut yuyu tengok comel nya cekelat ni. sampai rasa macam nak simpan bagi cucu cicit makan tau. Atiqah Homemade Chocolate sesuai di jadikan cekelat untuk di makan masa korang tengah tengok Akademi Fantasia untuk elakkan stress tak ketahuan hala akibat pelajar kesayangan korang terkeluar.

boleh juga di jadikan hadiah untu bopren atau gelpren atau sebagai hadiah untuk yuyu yang hampir tiba ni. terima kasih. ^^ tak pun, sesuai di jadikan hantaran perkahwinan atau pertunangan :)

tengok la sendiri! betapa comel nya kan. kalau korang tak nak kupukupu ni pun tak pe. korang boleh ja pilih bentuk yang di tawarkan. boleh terus rujuk di Atiqah HomeMade Chocolate. sila kan ye singgah sane.

ishhh comel nya !



untuk kesan dramatik. korang kena makan sambil pejam mata macam ni -..-'

selain daripada rasanya yang sedap mencair di mulut dengan penuh sopan santun, bau nya Ya Allah, wangi nyaaa. buat kita terliur dah sebelum makan. kalau yang perasa susu, bau susu yang kaya. kalau perisa cekelat, bau macam cekelat kat tengah batang hidung tau.


mana lebih comel? cekelat ke yuyu? lebih baik korang kate, yuyu yang comel -..-'

yuyu memang cadangkan sangat sangat kat korang kalau nak beli cekelat enak lagi comel juga harum kemain kat sini. tak tipu tau. kalau korang beli, memang sangat sangat berbaloi. ia murah.

try la beli. kan Hari Ibu dah nak dekat. buat la hadiah kat Ibu korang  enam belas kotak. tak pun, buat untuk majikan korang dobploh kotak. budiman tak ketahuan di Hari Pekerja apa salah nya, ye dak?

dorang ada tawarkan untuk bentuk Alphabet. kalau yang yuyu, yuyu prefer "Kupu Kupu Kecik" supaya boleh upload tayang kat belog, korang boleh la tempah nama korang ke, nama Manap bopren korang ke, Cik Piah untuk jirang belakang rumah ke. siyes. dorang mesti terharu!

di sebabkan ia terlalu membuatkan yuyu terharu berbaur eksaited, dari tadi yuyu tepek je bijik mata kat Atiqah HomeMade Chocolate. nak makan ke, nak simpan kat cucu. nak makan ke nak simpan kat cucu. ishh. berbelah bahagi betul!

kalau korang nak tengok harga yang di tawar kan, dengan kadar lebih segera, terus kelik di SINI ye, dan untuk pengetahuan korang Atiqah HomeMade Chocolate sedang buat Promotion. 50% tuu! apa lagi! jommmm singgah dengan pantas nya!

kalau nak tengok, boleh la ke :
http://www.homemadechoc.com/  atau terus ke Fanpage dorang facebook.com/pages/Atiqah-Homemade-Chocolate/. korang boleh la tanya kat sana. jomm order! kalau yuyu cakap cekelat tu sedap, percaya lah, ia memang sedap!

dah telan air liur? okay, sekarang jom Vote yuyu untuk DiGi WWWOW Awards pulak. untuk vote, sila kelik  SINI ya.
                                                      
p/s : tengah ratah cekelat sampai lekat celah gigi. sedap nya.

terima kasih sudi bace ^^

Comments

  1. x sanggup nak makan cekelat cantik...tapi kalau da lapar.sebat jek

    ReplyDelete
  2. comey tengok pic last sekali..mesti tak sanggup nak makan tu..:)

    ReplyDelete
  3. katakan tidaakk kepada cekeleetttt. Baby makbed besar sudah taw. asik makan cekelet aje.

    ReplyDelete
  4. sayang nak makan?
    pe kate buat GIVE AWAY, hadiah coklat tuh. hehehe

    ReplyDelete
  5. simpan..hantar kat badrul color lab boleh!!!hahahaha..nak coklat tuu!!!

    ReplyDelete
  6. wah, kompius ni nak pilih yuyu ke cekelat..hmmmm...

    ReplyDelete
  7. coklet bila dah masuk mulut cair jugak,
    kang simpan lama2 berkulat pulak, hehe ;)

    ReplyDelete
  8. coklet bila dah masuk mulut cair jugak,
    kang simpan lama2 berkulat pulak, hehe ;)

    ReplyDelete
  9. jeles sbb yuyu mkn cekelat sorang2...:P

    ReplyDelete
  10. perghh nmpk sedap! yuyula lg comel! hehe.. simpan tuk faz ler! :D

    ReplyDelete
  11. Arrgghh!!! comelnye!! kak yuyu nak sikit..nak sikit!!!

    ReplyDelete
  12. perghh comelnyer cokelat tu...berkenanla...

    ReplyDelete
  13. cutelah coklet tu. nak makan syg.. huu

    ReplyDelete
  14. yuyu...cumilya chocs tu..sedap ja rupa....teringin la pulak..teringat time study labuan x brabis pulak makan coklat then bila dah balik rumah nyesallll..T_T..btw luv u blOg..singgah2 la blOg budak chubby ni..ngeee~

    ReplyDelete
  15. adesss... terliurnya... nak 1.. haha

    ReplyDelete
  16. kenapa coklat tu comel-comel ?yuyu,kongsi laa :)

    ReplyDelete
  17. makan je, simpan tuk cucu basi nanti. :)

    ReplyDelete
  18. alahai yuyu..pelis le jangan buata muke gitu..eka plak tak menahan nengoknyerrrrr..kih kih kih....
    sedapnyer sedapnyerrr sedapnyerrr

    erk name same ngn eka....hehehe..atiqah

    ReplyDelete
  19. HAHHAHA tak menahan kak yuyu nak simpan untuk cucu,, keke ;p

    kulat da makan dulu,,hihi

    ReplyDelete
  20. cikna pernah tempah coklat nim kat atiqah.. dah 2 kali tempah. seryes sedap sebab dia letak oreo yg hancur lam coklat 2.. mmg best

    ReplyDelete
  21. CEKELAT DENGAN KAK YUYU,KAK YUYU LAGI CUTE PULAK.KEHKEH ;D

    ReplyDelete
  22. MACAM BOLEH BELI BAGI KAT BOYPREN LEPAS NI XD

    ReplyDelete
  23. wah sedapnye cekalat..nak mintak sikit kat yuyu..hehehe..thanks yuyu sudi follow blog Jay yg x seberapa tu..hehehe

    ReplyDelete
  24. amboi,sampai macam tu sekali minat coklat ye.huhu.

    ReplyDelete
  25. ewah !! jemur kang cokelet tuh bawah panas marahari.. saja je nk mjeleskan. hahaha

    ReplyDelete
  26. uwahaha, rase mcm tgh tgk budak 6 tawon duk obses ke cokelat, comey gilak! hahaha.. yuyu bab mkn mmg xley dipisahkan an, tp kecik tang tu gk, p mana tah smua bnda yg dye makan tuh, jd tinja kot. kehkeh~

    ReplyDelete
  27. huhuhu..kak yuyu buat mira jelesss...nak jugak..huhuhuhu..

    ReplyDelete
  28. erghhhhh nak jugak!!!!!

    sedap tuh terliur!

    ReplyDelete
  29. kak yuyu bak sikit..x elok dah tnjuk x kongsi..hehehe..=p

    ReplyDelete
  30. ngaaa~
    ngehehehe..
    ada ke smapai mcm tu skli syg kat cekelat..
    tpi btul la..
    sha pnh dpt cekelat cmni..
    syg gler nk mkn..
    pas berabad simpan last2 sedekah at kazen kanak2..
    pergh msti dorg skit prt la pas tu agknya :P

    ReplyDelete
  31. tiba tiba rasa terliur gilaa .
    cik yuyu nak sikittt boleh
    huhu ;p

    ReplyDelete
  32. comel and cutelah





    cekelat tu...hehehehe

    ReplyDelete
  33. Oke yuyu dah buat aida rasa macam nak pergi kedai jugak malam2 nih beli coklat....hehehe..

    ReplyDelete
  34. Menarik jugak sbg hadiah utk Mak aku nii..
    Tq yuyu..

    ReplyDelete
  35. CEKELAT PINK TU NAMPAK KIUTTTTT HABIS :D

    FIRST RANDOM GIVEAWAY.GRANDPRIZE :RM100,COKLAT BROWNIES,REVIEW BLOG :D

    ReplyDelete
  36. fuhhh.. lme dah x komen kat blog yuyu.. :(

    okeh.. anyway.. cokelat tu dengan yuyu same2 comel tau x. :)

    geram tgk!

    ReplyDelete
  37. ceklat home made memamng sedap tau dik nonnn
    hari tu masa bday mia akak ada order dari member..memang sedap!!! siap dia bagi free gift ceklat bear besorrrr!!
    lepas makan ceklat jgn lupa gosok gigi ye....hehehe

    ReplyDelete
  38. cekelat nye comel sangat . mesti sayang kalau nak makan , hehe . nak sikit cekelat tu boleh tak kak yuyu ? ;))

    ReplyDelete
  39. sedapnya coklat!!mmintak sikit~ade banyakkk..yuyu takleh makan coklat byk2~~nati rosak gigi :D

    ReplyDelete
  40. azrijohan: hahah.. yuyu dah makan habis punn ^^

    ReplyDelete
  41. mynameismy: sedapp woooo! tak rugi beli!

    ReplyDelete
  42. miss nadya:: hahah.. berbelah bahagi tuu :P

    ReplyDelete
  43. Makbed: hahahah.. saye pencinta cekelat la ^^ tak leh tak suka :p

    ReplyDelete
  44. Adam bin Ahmad: hahaha.. lebih baik yuyu makan :P

    ReplyDelete
  45. Mr. Straw: hahahah.. woraitttt ^^ tunggu na :p

    ReplyDelete
  46. kAmi dAn mEreKa: nak bagi kat cicit :(

    ReplyDelete
  47. !✿❤Cik Puan Izan❤✿!: heheheh.. sedapp wooooo :P

    ReplyDelete
  48. ciput_kechik: hahahah.. amik la semua :p yuyu budiman :P

    ReplyDelete
  49. tokwan muda: p order cepatttttt ^^ hahahha

    ReplyDelete
  50. cik najihah; siyes mmg sedappp sangat tauuu ^^

    ReplyDelete
  51. Salim Harmanain: sikittt ja!! hishhh! :(

    ReplyDelete
  52. sweet stalker : tapi, kalau dah makan, macam nak sumbat semua :P

    ReplyDelete
  53. mizzNeeja : hahahaha.. tunggu ya yuyu singgah :P

    ReplyDelete
  54. lady nana : hahahaha.... meh mehhh ^^ yuyu pemurah :P

    ReplyDelete
  55. bestnya kak yuyu.
    nak jugak.
    tp mesti xdpt =='

    ReplyDelete
  56. fatin farhana : sebab yuyu comel kot. :p hahahahah :P

    ReplyDelete
  57. KAMIHIDUP: alaaa... maam tak nak makan ja ^^

    ReplyDelete
  58. Cik Eka: hahahah.. gedikkkk ^^ lepas ni nak buat selalu la :P

    ReplyDelete
  59. hani syamsul: siyess ia sedappp ^^

    ReplyDelete
  60. ♥sophie♥ : saje nak sedekah kat kulat gak :p

    ReplyDelete
  61. m!sZ zAL!nA : heheheh.. mmg sedapkannn ^^ tak rugi order ^^

    ReplyDelete
  62. Izyan Masri: ishhh.. awak ni!! buat akak malu :p

    ReplyDelete
  63. Izyan Masri: yepppp! sangat sangat sesuai ^^

    ReplyDelete
  64. Izyan Masri: yepppp! sangat sangat sesuai ^^

    ReplyDelete
  65. CWL wanie LovelA :sila kannn amik :P

    ReplyDelete
  66. chikova: yuyu sangat kuat makan.. kalau boleh, nak makan macam macam :(

    ReplyDelete
  67. Amirah Su'aidah: tak lehhhhhhhh ^^

    ReplyDelete
  68. elinADNAN:sedappp wooooo ^^ meh makan sesame :p

    ReplyDelete
  69. anis aniesa : alamakkk! hahah.... rilekk laa :p

    ReplyDelete
  70. Gades Merah Jambu : tapi yang ni sedap,sekali makan, terus tak ingat sayang dah :P

    ReplyDelete
  71. fad ali : yess ^^ misi tercapai :p

    ReplyDelete
  72. *47!k@# : nak tak sayangg ^^ awak kan dapat Ferrero :P

    ReplyDelete
  73. mas saari: grrr! cakap la yuyu yang cute ^^

    ReplyDelete
  74. Aida Zafirah aaaaaaa; cepat beli sekarangggg ^^

    ReplyDelete
  75. yatie's EPISODE: melelehhhhh ^^ lap sikit :p

    ReplyDelete
  76. Rin_Aff : belii cepattT! sedap tauuu!

    ReplyDelete
  77. Izyan Masri: siyes sedao sayanggg ^^

    ReplyDelete
  78. shafida: hehehh.. macehhh sudi lagi datang belog yuyu :P

    ReplyDelete
  79. risa :saye nak maakn sambil tidur la akak :P

    ReplyDelete
  80. zuhaida: kalau boleh, tak nak makan :(

    ReplyDelete
  81. Hazrina Erin : bolehh ^^ tapi belanje makan meatball dulu :P

    ReplyDelete
  82. ALHAMDULILLAHHH... SELESAI JUGA REPLY KOMEN SEMUA.. TERIMA KASIH YANG SUDI BACE ENTRY YUYU DAN YAN KOMEN JUGA YA.. I LOVE YOU <3

    ReplyDelete
  83. yuyu.. betoi ka sedap ??? mcm nak order jaa... hihihi

    ReplyDelete
  84. tambah komen utk yuyu reply..haha:D

    ReplyDelete
  85. PAGI2 TENGOK CEKELAT MCM NI,PERUT TERUS BERJOGET T_T

    ReplyDelete
  86. comelnye coklat 2...syg kan nak makan...
    btw,im new blogger..
    sudi2 la follow...
    http://errahnajwa.blogspot.com/

    tq...hehe

    ReplyDelete
  87. saye pun bru jgk cik yuyu.. hihi
    sudi2 la follow..

    http://fadhfar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  88. Assalamualaikum

    macam sedap ja

    ReplyDelete
  89. TENGOK MUKA KAK YUYU JE DAH NAMPAK CEKELAT NI SEDAP T_T

    ReplyDelete
  90. RANDOM GIVEAWAYS DAN RM100 MASIH DIJALANKAN

    ReplyDelete
  91. fulamak..dengan kesan dramati sume..lagi sedap nmpk cekelat 2...

    ReplyDelete

Post a Comment

terima kasih sudi komen :)

back to top