Yuyu Zulaikha

Lifestyle | Beauty | Parenting Blogger

Aktiviti Simple Tapi Menarik Dengan Anak | HP DeskJet

Assalamualaikum ♥



Children don’t need more things. The best toys a child can have is a parent who gets down on the floor and plays with them
Belajar sepatutnya buatkan anak-anak enjoy sangat. Kalau boleh, dorang sendiri yang excited nak belajar. Bukan macam cara yang dorang belajar sampai stress, k…

Pelikan Colouring Contest 2019

Assalamualaikum ♥

Setiap anak, dia ada minat masing-masing. Kita sebagai parent, kena kenal pasti apa minat anak-anak. Ada anak yang suka membaca, ada yang suka aktiviti lasak, ada anak yang suka betul dengan memasak. Anak kawan yuyu suka craft, buat gelang, buat sepit rambut, alahai, teringin lah…

Pati Ikan Haruan Harwany dengan Aloe Vera

Assalamualaikum ♥

Masa yuyu bersalin Habib dulu, ramai sungguh yang suggest yuyu ambik Pati Ikan Haruan Harwany, cuma sebab yuyu czer, doktor tak galakkan yuyu untuk ambil sebarang pati ikan haruan atau gamat. Sayang sangat, sebab dah diketahui umum pati ikan haruan sangat baik untuk kesihatan lag…
back to top