Yuyu Zulaikha

Lifestyle | Beauty | Parenting Blogger

Makeover Ruang Tamu Raya Baru

Assalamualaikum ♥
Salam awal Ramadhan! Banyak tak persiapan yang korang dah buat? Excited tak Ramadhan kali ni? Untuk yuyu & keluarga, Ramadhan ni double-kegembiraan:
Macam biasa, sambut Raya dengan keluarga tersayangSambut baby baru! Jadi kali ni, persiapan dibuat lebih awal berbanding Raya ta…

Pati Ikan Haruan Harwany dengan Aloe Vera

Assalamualaikum ♥

Masa yuyu bersalin Habib dulu, ramai sungguh yang suggest yuyu ambik Pati Ikan Haruan Harwany, cuma sebab yuyu czer, doktor tak galakkan yuyu untuk ambil sebarang pati ikan haruan atau gamat. Sayang sangat, sebab dah diketahui umum pati ikan haruan sangat baik untuk kesihatan lag…

Inspi-Raya 2019 Warna Raya Workshop

Assalamualaikum ♥
Time single dulu, selalu lah cat rumah kat kampung tu, bila seminggu dua lagi nak raya. Rutin tahunan ok. Tahun ni rumah warna purple, tahun ni pulak warna pink, lepas tu tahun depannya warna hijau.

Sejak abah ajar yuyu mengecat, jadi, yuyu lah officially tukang cat rumah --'…

My Celebrity

Assalamualaikum ♥

Pernah dulu dua tahun lepas tak salah yuyu, yuyu pernah share pasal RISQ Islamic School (RIS). Benda ni jadi viral sangat sebab 1st sekolah tahfiz modern yang menekankan konsep "Play" dalam pembelajaran. Konsep yang macam Finland dan Jepun buat tu
Konsep pembelajaran se…

Aktiviti Simple Tapi Menarik Dengan Anak | HP DeskJet

Assalamualaikum ♥



Children don’t need more things. The best toys a child can have is a parent who gets down on the floor and plays with them
Belajar sepatutnya buatkan anak-anak enjoy sangat. Kalau boleh, dorang sendiri yang excited nak belajar. Bukan macam cara yang dorang belajar sampai stress, k…
back to top