Yuyu Zulaikha

Lifestyle | Beauty | Parenting Blogger

HUGGIES DryPants | Lampin Untuk Serapan Paling Pantas

Assalamualaikum

Pernah tak stress sebab baru je bagi anak pakai diaper, penuh pun tak lagi, tapi, eh, apesal bocor pulak ni? Dah satu hal kena tukar lagi diaper yang baru saja bagi anak pakai tu. Lagi-lagi kalau kita tengah penat buat kerja, aku nak kena tukar lagi, haish.

 lagi stress kalau bocor time di luar rumah. hmm.. ibu malas cakap apa dah --'


Tapi...

Mommies pernah tak buat test untuk setiap diaper yang pernah kita beli? Pernah buat survey dulu tak? Mana satu diaper yang paling cepat serap? Kalau yuyu, yuyu percaya dengan kualiti HUGGIES DryPants! Ada beberapa point yang mommies kena pertimbangkan untuk try HUGGIES DryPants lepas ni:

  • Ada 1,000 microhole yang menyerap dengan SUPER pantas! Terbukti yang paling pantas menyerap berbanding diaper lain
Lab Test Demo

  • 5 cara Comfort-Fit untuk anak kita
Selesa sepanjang hari

Kalau rasa tak cukup lagi point ni, mommies boleh try dapatkan FREE SAMPLE dari HUGGIES supaya lepas ni boleh buat keputusan tepat (macam yuyu. Tehee :p ). Macam mana nak redeem sample percuma tu?

mommies boleh klik link di bawah:



Bagi yuyu, personally, pemilihan diaper yang terbaik bukan saja yang baik untuk kita ibubapa, malah, semestinya kita kena memilih diaper yang selesa untuk anak-anak. Diaper yang selesa, di mana penyerapan yang pantas, satu supaya tak bocor (please lahh, tak suka betul!), satu lagi untuk elakkan kulit anak-anak jadi ruam

Kita sebagai ibu, tak boleh lah fikir bajet atau yang mana viral je kan :)

Happy bila tengok anak selesa kan :)


Ok lah, mommies jangan lupa pertimbangkan point-point tadi ok, demi keselesaan anak-anak, dan kesenangan diri sendiri. Untuk maklumat lebih lanjut, mommies boleh klik link di bawah ni:




Terima kasih sudi baca!




Love,


Comments

Post a Comment

terima kasih sudi komen :)

back to top