November 23, 2018

Robinsons Kuala Lumpur, Shoppes at Four Seasons Kini Dibuka!

1 comment
Assalamualaikum


Awal bulan lepas, yuyu berpeluang untuk menghadiri perasmian Robinsons Kuala Lumpur yang bertempat di Shoppes @ Four Season, KL. Time tu segan pun ada, ramai sungguh tetamu VVIP. Artis jangan cakap lah, dari penyanyi, pelakon semua ada. Aduhh. I ni blogger jurr. :p

Eh. Yaiy! Lepas ni kita semua dah boleh shopping di Robinsons KL!



Besar sangat flagship Robinsons KL ni. Yang semestinya ada pelbagai pilihan jenama, department yang kita boleh pilih.  


Kegemaran yuyu semestinya di bahagian Beauty & Cosmetics. Boleh tengok product terbaru skincare pilihan yuyu, boleh buat color swatch lipstick. Aww, heavennyaa! Kalau korang jenis suka macam yuyu juga, boleh ke Ground Floor, Robinsons KL ok. Atau yang suka fashion dari label exclusive, boleh ke 1st Floor.

Rambang mata sis! Taknak balik lah macam ni.. hmm 

 Pernah tak korang cuma nak swatch colour je, tapi terbeli 4 ketul. Balik rumah tak sure nak happy atau nak menyesal. --'



Tahniah Robinsons Kuala Lumpur! Lepas ni kalau nak shopping, boleh ke Robinsons KL ok, betul-betul sebelah KLCC saja :) 

Taknak kalah weh. Aku duduk depan sekali, supaya dapat tengok Dayang Nur Faizah perform. Itu yang buat muka minta penampar tu. Hihi :p


Bukan setakat untuk kosmetik dan fesyen, kalau korang suka jenama ekslusif untuk House & Lifestyle, Women's Wears, Gadget, pun boleh ke Robinsons KL, yang semestinya menyediakan semua keperluan & keinginan kita. 

Di Robinsons juga, ada banyak sangat installation yang Instagramable. Penuh gambar di sana dalam phone yuyu ok. Nak upload sini, kang habis data phone korang. Huhu. Eh, jangan lupa tau ke Robinsons KL. Kalau nak sesuatu yang exclusive, semestinya di Robinsons. Dibuka dari 10pagi hingga 10malam setiap hari. Ok? :)


Robinsons Kuala Lumpur 
Shoppes at Four Seasons Place, 
145, Jalan Ampang, 
Kuala Lumpur 



Terima kasih sudi baca!



Love,

1 comment

terima kasih sudi komen :)

© Yuyu Zulaikha . Design by FCD.