Yuyu Zulaikha

Lifestyle | Beauty | Parenting Blogger

Hari McD Turun Padang | Pengalaman Yuyu Kerja di McDonald's

Assalamualaikum

Pernah tak kita pergi McDonald's, kita order, lepas tu, okay, makan malas nak buang kertas burger, time nak order kita macam nak taknak cakap kejap nak McChicken kejap nak Double Cheese Burger, kalau lambat terus cakap kuat-kuat kat husband padahal perli staff McDonald's tapi takut pulak kalau cakap depan-depan. Tehee :p

Hai. Selamat datang ke McDonald's. Boleh saya bantu? Nak order apa ya? 


Yuyu pernah --'

Lepas ni, promise taknak buat lagi! Itupun lepas join event:

Hari McD Turun Padang
back to top