July 24, 2018

Dah Boleh Beli Online Dengan MR.DIY Lah!

Assalamualaikum

Nyawhhhh

Korang ingat lagi tak zaman dulu yang kalau kau nak beli apa pun, semuanya kena start enjin, pergi supermarket, baru boleh. Itu pun kalau ada kat supermarket tempat korang, kalau tak, jenuh pesan kat bapa sedara, tolong beli jap eh, balik raya nanti, jangan lupa bawa k. Setibanya time raya tu, barang kau pesan dah tak 'in' dengan trend semasa. Menyesal lalu sedih kurung diri dalam bilik air sebelas hari. Ok over tau.

Sekarang ni punyalah mudah, semua benda kita boleh dapat SEAWAL HARI INI, kita tak perlu keluar rumah langsung, dan tau-tau barang dah sampai depan rumah. Online jurr!

Benda ni memang amatlah memudahkan hidup kita, terutama mak-mak. Mana ada masa nak keluar shopping sangat kalau bukan kena tunggu weekend. Lepas tu anak pulak makan kek dalam kereta, habis berterabur serdak kek SELURUH kereta! Sepuk juga dua-dua ketul tu. Vacuum kereta pula tak ada, nak keluar basuh kereta, adoi, bau tadi kan keluar

Terus nekad beli vacuum kereta, secara online di:



© Yuyu Zulaikha . Design by FCD.