Arts & Lights Fairytale | Tempat Percuma Yang Menarik

Friday, March 16, 2018

Assalamualaikum

Pada suatu hari, ada seorang ratu dan raja bersiar bersama-sama putera-puteranya di Arts & Lights, M Aruna, Rawang, siap selfie penuh storage. 😯

Free tak dari 17/03/2018 sampai 08/04/2018 ni? Eh. Esok lah. Kalau free, lebih baik pertimbangkan idea yuyu ni. Ada tempat & aktiviti best dan FREE yang sesuai untuk seisi keluarga, cantik ya Rabbi (ok, bab ni serius), dan tema FAIRYTALE  

Di:

Arts & Lights - The FairyTale
M Aruna, Rawang


Tengah berangan jadi Cinderella anak dua, tapi Cinderella versi hijrahsista, pakej anak dua, laki Cinderella hensem, hidung kembang sikit. :p 

Ini adalah event Arts & Lights volume ke tiga. Kalau sebelum ni, kita selalu tengok gambar viral cantik-cantik orang post selalu di Instagram kan, sebelum ni tema dorang "Colourful", kali ni, pula, tema Fairytale, alahai, lemah semangat ai...

Yang penting, Arts & Lights ni sangat sesuai untuk seisi keluarga. Bagus buat plan cuti sekolah, angkut bini & anak-anak, suprisekan sikit. Nangis bini taknak balik nanti. Yuyu sendiri plan nak bawa family Langkawi yuyu ke Arts & Lights nanti, InsyaAllah.

Untuk tema Fairytale kali ni, ada 10 art-installations yang penuh dengan imaginasi, fairy tale. Jadi sekarang, fairytale bukan setakat di buku yang kita baca saja, tapi satu kenyataan. Luangkan masa satu hari untuk realisasikan impian kita masa zaman kecik-kecik dulu. 

Taknak lah cakap banyak, bagi korang tengok je gambar teaser dulu, ini antara beberapa daripada 10 art-installations di Arts & Lights, M Aruna, Rawang


A Secret Garden

In The Stars

Flower Potions

Living in Castle


A Siren's Call


Haa.. tu baru sikit, yang buai berlampu, bunga lampu, sprinkle fairy dust,  Briar Rose's Rome, eh, banyak lagi lah, yuyu tak tunjuk lagi. Sebab tu korang wajib pergi sendiri nanti, ok. Yes, FREE ticket. Walaupun kena register ticket dulu di www.artsandlights.com.my tapi, dia tetap FREE.

dan.. ini antara event Arts & Lights yang lepas, di KL City & Cheras, alaa, rugi sapa tak join




Jangan heran lah lepas ni apesal semua gambar Instagram orang lawa-lawa nih, jom! 😋

   
   


Jangan lupa tau:

Arts & Lights - Fairy Tale
M Aruna, Rawang
Setiap Sabtu & Ahad
12 pm - 9 pm
17 Mac - 8 April 2018
Free Ticket


dan dapatkan FREE TICKET di : 



Terima kasih sudi baca




Love,

18 comments:

  1. Wah, bestnya. Boleh ajak cik abang nanti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wajib ajak. Family yuyu nak datang ni pun, yuyu dah plan bawa. InsyaAllah

      Delete
  2. Replies
    1. Sangat cantik. Ada banyak lagi sebenarnya :)

      Delete
  3. seronoknnya . macam mana nak dapat kan free tiket tu ye ?

    ReplyDelete
  4. bestnyaaaaaaa kak yuyu :D nak bawak mak g sini lah nanti

    ReplyDelete
  5. kak yuyu bila nak polo kita lak hehehe

    ReplyDelete
  6. Suka tengok tempat ni.best je kan kak yuyu..enjoy your holidays kak yuyu.

    ReplyDelete
  7. wah !!!! nice ! visit https://www.ketamkecil.com/ketulan-payudara-wanita-muda-adakah-berisiko-kanser/

    ReplyDelete
  8. wahhhh ... yg mermaids tu pling lawa ! visit http://diarianggun.blogspot.my/2018/03/5-bahan-kimia-berbahaya-dalam-kosmetik.html?m=1

    ReplyDelete
  9. Thanks for your marvelous posting! I really enjoyed reading it, you happen to
    be a great author. I will make certain to bookmark your blog
    and will come back very soon. I want to encourage you continue your great work, have a nice holiday weekend!

    ReplyDelete
  10. Lawa... snap gambar banyak2 kat tempat cmtu memang syok :D

    ReplyDelete
  11. lawa nya pemandangan dia..

    ReplyDelete
  12. cantiknyee, wajib pegi ni bawak family

    ReplyDelete
  13. bestnye. cantik. tq share. boleh la pegi. ada masa lagi hehe

    ReplyDelete
  14. As salam.. nak tanya... better pegi malam atau siang ye

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan