March 16, 2018

Arts & Lights Fairytale | Tempat Percuma Yang Menarik

20 comments
Assalamualaikum

Pada suatu hari, ada seorang ratu dan raja bersiar bersama-sama putera-puteranya di Arts & Lights, M Aruna, Rawang, siap selfie penuh storage. 😯

Free tak dari 17/03/2018 sampai 08/04/2018 ni? Eh. Esok lah. Kalau free, lebih baik pertimbangkan idea yuyu ni. Ada tempat & aktiviti best dan FREE yang sesuai untuk seisi keluarga, cantik ya Rabbi (ok, bab ni serius), dan tema FAIRYTALE  

Di:

Arts & Lights - The FairyTale
M Aruna, Rawang


Tengah berangan jadi Cinderella anak dua, tapi Cinderella versi hijrahsista, pakej anak dua, laki Cinderella hensem, hidung kembang sikit. :p 

March 15, 2018

Cara Hilangkan Selsema Bayi Dengan Urutan

6 comments
Assalamualaikum

Sapa stress kalau anak selsema? Angkat tangan 😔

Lagi-lagi kalau tetiba selsema tu sampai berminggu. Naik sedih ibu hadap anak nangis setiap kali nak lap atau sedut hingus dia. Tolong lah jangan selsema lagi. Mana ada anak tak selsema kan. Selalunya cara yuyu, slowkan kipas & jangan pakai aircond langsung time anak-anak selsema. Lepas tu anak meragam panas. Apa ni, serba tak kena.

Yuyu syukur sangat yang Habib & Affan susah sikit selsema, cuma Affan tu kalau sekali selsema, alahai, bukan sehari dua lah selsema dia. Sudah lah budak besar Affan tak boleh makan ubat pulak tu.

Tapi kann...

Lepas ni jangan risau dah, ok. Boleh hilangkan selsema anak tanpa ubat cuma guna therapy oil NARINAR FT sahaja! Urut-urut kaki anak dengan NARINAR FT, insyaAllah, tak sampai sehari dah boleh nampak kesan dia

NARINAR FT ni femes ok. Masuk tivi, magazine lah paper lah. Sekarang, siap ada TT & ST. Nanti yuyu cerita, k.


© Yuyu Zulaikha . Design by FCD.