Sweet Look MakeUp Dengan SimplySiti

Monday, January 15, 2018

Assalamualaikum

Sapa kata kalau nak make up cantik-cantik, kena beli yang mahal-mahal, tak boleh kalau bukan yang international. Lepas tu, ikat perut namblas bulan. Eh, tak lah. Sebab yuyu sendiri makeup dengan brand local kualiti international, yang satu set cuma RM99.00 sahaja, dari SimplySiti pulak tuuu!

Bawah RM100. Simpan RM1 dalam tabung sekarang...

Yuyu suka look macam ni, nampak lebih muda dan fresh. Ish. Malu pulak 😝


Untuk RM99.00 tu, yuyu dapat set B - Elegent dari SimplySiti. Lengkap dengan:

Okay, sila nangis kalau korang tak ada set ni lagi!

  1. La Collectio D'or 2 Way Cake
  2. SimplySiti Elegant Lipstick Absolute Matte (Rose Pink)
  3. SimplySiti Elegant Lipstick Absolute Matte (Soft Orange)
  4. SimplySiti Elegant Blusher (Nude Peach)
  5. SimplySiti Elegant Auto-Eyeliner (Brown)
Dah tuuu, dapat pulak FREE GIFT : SimplySiti Elegant Auto Eyebrow Liner


Bukan apa. Kadang tu, sebab nak yang dope sangat, sampai sanggup beli yang 'grade AAA'. Serius korang? Korang tau ke bersih tidak, buat dari bahan apa, ada bahan terlarang tak, ada kimia yang tak patut ada tak?

Sebab tu yuyu sarankan sangat kepada semua, lebih baik kita memilih ikut kemampuan kita, tapi kita tahu status brand tersebut. Sebab SimplySiti siap ada kelulusan KKM & Halal lagi. InsyaAllah. Itu yang yakin nak guna sangat. Brand Dato' Siti pulak tu. Eh, happy belated birthday Tokti 😍

Nampak sweet saja kann :)


Yuyu suka make up look macam ni. Sebab dia simple, tapi nampak sweet & fresh, sesuai sangat untuk pelbagai. Join event sesuai, keluar jalan-jalan dengan family/kawan pun sesuai, nak shopping pun sesuai, ehh, semua occasion pun boleh lah.

Untuk look ni, yuyu pakai semua set yang ada dalam SET B [Elegen]. Boleh dapatkan dari CJ Wow Shop. Satu-satu medium untuk kita beli SimplySiti set macam ni, dengan harga lebih murah, siap dapat FREE GIFT eyebrow liner!

Itu yang best kalau beli dengan CJ Wow Shop, selalu dapat harga lebih murah, lepas tu, gift dia mesti best-best. Ingat tak yang yuyu share pasal Cocoon Diamond Pan hari tu. Pengsan over sangat happy hati ni.


Paling best, dia punya 2 Way Cake! Cantik gila dia punya packaging! Sayang nak guna --'


Better beli sekarang dengan CJ Wow Shop ok, sebab baru ni dah siap sold out lagi set SimplySiti ni. Sapa taknak kannn. Bagi yuyu, secara jujurnya, memang puas hati dengan set ni. Kalau tanya yuyu, apa yang paling yuyu suka, mesti lah blusher dia. Ihik :p

Jangan lupa tau beli Set SimplySiti ni dengan harga RM99.00 sekarang di:





Terima kasih sudi baca



Love,

7 comments:

  1. akak ie pakai apa2 pun lawa . btw, visit my blog at http://www.ketamkecil.com/kulit-lebih-cantik-dalam-masa-7-hari-dengan-selamat-dan-bebas-bahan-kimia/

    ReplyDelete
  2. Aduh, apa sweet sangat warna dia.

    ReplyDelete
  3. nampak soft dan fresh jee this look.. 10 bintang i bagi..
    kena beli nih..

    ReplyDelete
  4. Nanti nak cuba guna.. produk simplysiti

    ReplyDelete
  5. My favourite Simplicity punya bedak argan. Tapi kenapa sekarang dah takde ek?

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan