December 31, 2017

Huggies Hug2Hug. Kontes Mudah Menang Travel

Assalamualaikum

Dulu masa tak kahwin lagi, tak ada anak lagi, selalu terfikir, kenapalah mak sayang sangat dan selalu buat apa saja untuk kami (adik-beradik), dan macam mana lah perasan mak-mak kan yang selalu meletakkan anak-anak sebagai nombor satu.

Hello, yuyu ni dan lah degil kalah firaun, adik yuyu Yasmin manja mengada eh macam nak lempang, adik yuyu Akmal pulak malasnya nak belajar tau nak main saja, tapi mak tetap cara mak, sayang kami yang sungguh. 

Bila yuyu dah kahwin, Alhamdulillah, dapat Habib, 3 tahun 2 bulan, Affan, 9 bulan, ya Allah, baru faham perasaan tu. 


Kalau boleh, semua benda yuyu akan buat yang terbaik untuk anak-anak. Sampaikan yuyu memilih untuk kerja di rumah, supaya yuyu dapat tengok anak-anak membesar depan mata, daapat selalu memeluk erat anak-anak. Alhamdulillah.

Sekarang dah faham, memang semua mak-mak ada perasaan macam tu. Kann :)


Sampaikan diaper Habib & Affan pun yuyu nak juga cari yang terbaik. Definisi diaper terbaik bagi yuyu, mestilah yang selesa macam dakapan ibu. Biar dorang rasa selesa dari pagi hingga ke malam. Tak mudah bocor, dan semestinya berpatutan harga dia.

Sebab tu juga, yuyu pilih Huggies. Malah, memang yuyu memilih Huggies sejak Habib lepas pantang lagi. 

Ohh, sebelum terlupa lah kan, dan sebelum kita semua terlepas hadiah best, lebih baik join sekarang contest Huggies Hug2Hug. Apa yang paling best dengan kontes ni, sebab sangat mudah tapi hadiah dia sisturrrr:



 GRAND PRIZE : 
Family Travel Voucher worth RM6,000
1st Prize : iPhone 8 (64GB)
2nd Prize : Photoshoot Package for Baby & Mom
Consolation Prize x 10 : Huggies Dry Pants Super Jumbo Pack



Best kan hadiah dah. Yuyu siap dah terbayang nak travel mana kalau dapat Grand Prize tu. Alahai. Simple sangat, cuma upload gambar anak yang paling selesa saja. Jangan lupa join okay, kalau nak tahu lebih lanjut, boleh terus ke sini:





Lepas ni jom join yuyu juga untuk memilih Huggies. Ok? :)


Terima kasih sudi baca



Love,

4 comments

  1. ala takde anak lagi, xleh la nak join

    ReplyDelete
  2. dulu mrs pip pun guna huggies juga.
    paling best huggies yang kaler hijau tu, memang terbaik!

    ReplyDelete
  3. wahhh...ikut suggestion nampak yuyuzulaikha.com?

    anyway... selamat dah berdomain sendiri dah yek? syabas!

    ReplyDelete
  4. wahh menarik ! bila nak dapat anak nie aiii .. btw visit my blog @ https://www.ketamkecil.com/turunkan-berat-badan-dengan-mudah-pun-perlu-keluar-dari-zon-selesa/

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

© Yuyu Zulaikha . Design by FCD.