December 21, 2017

Ami Vitamin Skincare, Untuk Kulit Flawless

4 comments
Assalamualaikum 

Skincare untuk mencerahkan sangat famous kalau di Asia. Syukur sangat yuyu memang orang Asia, dan skincare untuk mencerahkan ni, tak susah langsung nak cari. Lagi-lagi di Malaysia. Paling hot sekarang boleh kita cuba:

Ami Vitamin Skincare
Enriched with Vitamin C, Glutathione & Astaxanthin

Kalau korang sedang mencari skincare untuk mencerahkan, boleh lah lepas ni try Ami Vitamin Skincare. Sebenarnya, Ami Vitamin Skincare bukan setakat untuk membantu kulit untuk tampak lebih cerah, tapi, membantu juga untuk:
  • memudarkan parut jerawat
  • tona kulit lebih sekata
  • melembutkan whitehead
  • menghilangkan jerawat
  • melambatkan proses penuaan
  • melindungi daripada UV
  • mengurangkan kedut
*berdasarkan daripada testimoni & kebaikan bahan*

Yang bagusnya dengan Ami Vitamin Skincare ni, sebab dia didatangkan dengan Cleanser, Serum & Night Sticky Serum. Lengkap untuk keperluan siang & malam kita kan, dan setiap tiga product ni, memberikan kita lain-lain kebaikan untuk kepentingan kulit.


Ami Vitamin Skincare  Cleanser: penting untuk mengawal penghasilan sebum, mencerahkan tona kulit juga untuk mengekalkan hidrasi kulit.

Ami Vitamin Skincare Serum: penting untuk menganjalkan kulit, melembabkan kulit sepanjang hari dan membuatkan kulit lebih lembut. Ada blogger yang pakai ni, bagus sangat untuk melembutkan whitehead, senang nanti nak remove whitehead tu. Baru lah flawless kulit khenn

Ami Vitamin Skincare Night Sticky Serum: Penting untuk menyamakan tona kulit kita, repair balik kulit kita masa kita tengah tidur dan bagus untuk melambatkan proses penuaan.


Baru ni yuyu jumpa dermatologist untuk kulit yuyu ni, jadi, dermatologist tu ada share la sesuatu, yang kebanyakkan kita ni, sangat tak pentingkan night serum/cream, padahal, benda ni sangat penting untuk repair kulit kita time kulit kita tengah rehat yakni time kita tidur.

Kita bukan boleh simply tenyeh day cream yang sepatutnya kita pakai night cream, sebabnya dua-dua benda ni berbeza kepentingan untuk kulit.

Apa pulak cream dan serum, mana satu yang lebih bagus. Semestinya SERUM! Sebab sifat dan tekstur serum lebih halus berbanding cream, jadi, serum membantu untuk menyerap khasiat product lebih cepat ke kulit.

Syukur juga bila Ami Vitamin Skincare sediakan terus dua serum untuk kebaikan siang dan malam. Haa. Itu yang bestnya dengan Ami Vitamin Skincare ni.


Boleh try lah lepas ni, k :)


Yang penting, kena tahu, yang Ami Vitamin Skincare ni, selain daripada ada Vitamin C yang penting untuk evenkan tona kulit, dan fresh, dia juga ada Glutathione yang membantu untuk mencerahkan kulit, dan Astaxanthin sangat bagus untuk UV-blocking, jadi takda la masalah pigmentasi pada usia muda, kan kan.

Haa.. Mesti nak try kan. Boleh try terus ke sini:


Hotline :  +6017 549 9817


Selamat menjadi flawless dengan Ami Vitamin Skincare. Terima kasih sudi baca



Love,

4 comments

  1. good product. patutla akak flawless gituuu

    ReplyDelete
  2. Hello visit here ! feel free to join my giveaway ;)



    http://princessdreamerdairy.blogspot.my/2017/12/giveaway-giveaway-by-princess-fazz-my.html

    ReplyDelete
  3. hello ... visit my blog for tips and other things !
    https://www.ketamkecil.com/kenapa-wanita-harus-ada-simpanan-masa-depan/

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

© Yuyu Zulaikha . Design by FCD.