November 11, 2017

Marvel's Spider-Man GIVEAWAY!

7 comments
Assalamualaikum

Yuyu syak Peter Parker datang rumah yuyu semalam, sebab dia tertinggal ni di rumah. hmm 

Siap tinggal surat

Hehe. Sebenarnya, ini adalah kolaborasi yuyu dengan Marvel untuk GIVEAWAY kali ni! Yaiy! Mesti hadiah dia best-best kan. Yes, memang best, bila tengok hadiah dia, hoish, macam nak simpan kedekut taknak kasik korang pun ada. 

Ini adalah giveaway khas untuk peminat Spiderman. Mesti lah korang pun tahu kan yang siri animasi Marvel's Spiderman ada di Astro Disney XD (Astro Ch617) setiap hari Sabtu & Ahad pukul 1pm & 8pm, juga ada di Astro On Demand.




Kalau korang penonton setiap animasi Spiderman ni, dan peminat dia, confirm! Peluang tinggi betul nak menang ni haa..


Nangis tak? Haha. Semua hadiah dah ada di rumah yuyu, cuma nak cari pemenang je ni. Tolong lah serius, hadiah dia, anak-anak tengok terus hilang tantrum setahun. lol. Habib yang kecik tu pun, suka betul dengan backpack & botol air Spiderman tu.


Soalannya adalahhhhh....

1) Marvel's Spider-Man ditayangkan di channel berapa, pukul berapa, dan hari apa?
2) Spider-man adalah superhero saya kerana _______________________________

Cara-cara:
  1. Baca soalan di blog yuyu
  2. Jawab soalan di Instagram post yuyu
  3. Tarikh tutup penyertaan adalah 20/11/2017 23:59pm
  4. Yuyu sendiri akan pilih pemenang


Alahai. Senangnya nak join! Giveaway ni hanya terbuka kepada mak-mak atau pak-pak Malaysia yang ada anak 7 hingga 16tahun, dan tiga (3) pemenang, yuyu akan bagitau di Instagram yuyu juga. Jadi, kena selalu alert lah ya. 

Ketiga-tiga pemenang akan layak mendapat:

1x Spider-Man Backpack
1x Spider-Man Water Bottle
1x Spider-Man Tsum Tsum
1x Spider-Man Soft Toy
1x Spider-Man Note Pad
1x Spider-Man Note Book

Yes, semua tu memang dapat. Korang cuma jawab soalan di IG yuyu je ok. Good luck!

Spider-Man tak sabar nak cari pemenang <3 p="">



Terima kasih sudi baca


Love, 

7 comments

terima kasih sudi komen :)

© Yuyu Zulaikha . Design by FCD.