Radiance Signature BRILLANT Review

Thursday, July 20, 2017

Assalamualaikum

Yuyu tak pasti lah rutin korang macam mana, tapi kalau yuyu sendiri, yuyu akan pastikan suplimen adalah benda WAJIB. Ada yang jenis rutin dia dengan jamu, ada juga "jamu modern", ada yang multivitamin, eh, tak kisahlah, asalkan untuk kecantikan dan kesihatan.

Kepentingan suplimen, memang orang tak nampak sekarang, esok lusa bila dah kertu sikit, mula la gelabah sorang-sorang nak menyalahkan takdir. Nak buat macam mana, ini kan takdir Allah s.w.t kepada hamba-Nya yang bersabar. Alahai, berusahanya taknak.

Memang. Memang lah healthy food, healthy lifestyle pun dah ok, tapi ni macam extra untuk nak ok lah. Kalau rutin muka, kita pakai skincare, tapi untuk badan, hmm, tak ambik. Pelik. Kenapa?

Jadi, bermula dari hari ini, ya tuan-tuan puan-puan sekalian, bermula saat ini juga, cepatlah survey suplimen terbaik, ok? Sebelum survey, apa kata pertimbangkan cadangan suplimen terbaik ni. Tolong ya. Sebab ramai feedback puas hati sangat, lepas tu kemunculan dia dipersetujui ramai.

Sapa dia?



Rendah, Diejek & Penyelesaian

Wednesday, July 12, 2017

Assalamualaikum

Selamat Hari Raya. 

Pusat dah terjojol ke overdose makan lemang? Baju raya hari tu muat lagi tak? Dengar kata bantai laksa 11 pinggan lepas tu tak paham-paham basuh pinggan sendiri. Kalau tak dah melebar, mohon stress siap-siap, ni Raya Haji dah nak dekat dah. Takut nanti sampai Syawal tahun depan dok menyesal lagi. ihik

Tak lah. Entry kali ni bukan nak upload gambar #OOTD baju raya pun, sebab ada beberapa baju raya yang tak pakai lagi. hehe. Tunggu sat na. Entry kali ni, nak reply satu email yang lama dah tak reply. Kali ni baru ada idea nak reply.

aww. semoga awak kuat ya lepas ni

PUMP IT | Milkbooster Sapu Ja

Saturday, July 8, 2017

Assalamualaikum

Baiklah. Cabaran satu hari satu entry dah gagal. Last entry, minggu lepas kot. Pfft. Apa ni. Apa ni --' Okay lah, sebab dah gagal, jadi kali ni yuyu update juga, tapi khas untuk ibu-ibu yang tercari sangat milkbooster, lepas tu selalu bermonolog dalaman.

"takde ke milkbooster yang aku takpayah telan. dilema betul nak telan tablet ni."

Setiap hari juga, ibu-ibu bertarung dengan terlupa nak makan milkbooster. Dah set alarm pukul 11, time tu juga lah anak tarik kain mintak layan sat. tau tau lupa makan/minum milkbooter. Tau-tau dah kempis, susu secoet tinggal sebab kepenatan sepanjang hari.

Alahai. Pernah rasa kan situasi berat macam ni? Lepas tu nak buat macam mana?

Macam ni lah, ibu-ibu, senang cerita, kita try pulak milkbooster spesis paling membantu. Yuyu baru je jumpa hari tu masa pergi mommy_baby_nursing fair. Kalau selalu kita beli milkbooster jenis serbuk, susu, atau kemam tablet, yang ni jenis SAPU sahaja.

senang anak nak menyusu bagai juara
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan