May 30, 2016

REFINITY Acne Hydrogel Review | Hilang Jerawat Dengan Pantas

9 comments
Assalamualaikum

time yuyu form 4 dulu, ingat lagi time tu, jerawat sini sana sinun. jerawat yang jenis keteqaq bijik betoi la. hilang satu hari ni, hari ni juga bermuafakat naik empat yang lain. cis. baru pegang sikit, memercik nanah keluaq. ngeri weh. 

macam-macam eksperimen yuyu buat untuk hilangkan jerawat. akhirnya, makin meningkat umur, dia sendiri dah malas bersilih ganti. time mengandung Habib, kulit flawless. hormon kewanitaan sangat tau. sekor jerawat pun tak tumpuh. lepas bersalin Habib, kadang-kadang naik la juga sebijik. time period khususnya. jarang sangat lah nak tumbuh sebenarnya.

sekarang ni (bulan ni la), event banyak yang amat. sehari sampai dua tiga event kadang tu. sampai lemau badan dah. muka memang kena make up lah sentiasa. lepas cuci untuk wudhuk, apply lagi make up. jadi, tak semena-mena, tumbuh pulak sekor jerawat. lepas di dagu, hilang, tumbuh pula di pipi, hilang, tumbuh pula kat hidung. ewah kau.

tapi, tak risau sangat lah, sebab ada:


REFINITY
ACNE HYDROGEL
enrich with salix alba extract


May 19, 2016

Kontes Hadiah RM10,000 hanya di MAJUHOME Concept.

20 comments
Assalamualaikum

patut la tak semangat sangat nak buat kerja. bila kerja dari rumah, jamban pun jadi tempat kerja. hoi. aku meluat la perasaan ni -_-


insyaAllah, start June ni, yuyu nak buat satu space kat rumah yuyu tu, sebagai satu ruang kerja yang khas untuk kerja saja. siap ada punchcard (ok tipu). siap ada boss garang perut buncit tak bagi bonus (ok ni lagi tipu). kalau tak, kat mana ada ruang, situ lah yuyu buat kerja. lepas tu confius, aku nak buat kerja ke, atau nak tengok tivi. 

tutup laptop. ambik Nachos. tengok tivi. pfft.

haha. tobat dah. kena lebih berdisplin lepas ni. jadi, sambil-sambil baru pindah rumah ni, dan nak cari perabut untuk ruang kerja, tempat yang akan memberi inspirasi adalah:


© Yuyu Zulaikha . Design by FCD.