Yuyu Zulaikha

Lifestyle | Beauty | Parenting Blogger

GEMilang Merdeka. Barang Dapur Cuma RM5.80?

Assamualaikum ♥

yuyu nak bagitau ni, kalau tak bagitau, rasa tamak pulak dok happy shopping murah sorang-sorang. nak la jugak sama-sama happy. lagi-lagi dah nak merdeka ni, kena juga bagitau sekarang, kang nanti tawaran ni dah tutup, haaaaa...
sekarang, GEMilang Merdeka GEMFIVE ada markdown sampai…

Cerah Seluruh Badan Dengan Selamat

Assalamualaikum ♥
faham tak fenomena nak jadi putih sekarang macam mana? dia punya fenomena, kalau kita tengok product tu product ni, pasti lagi mesti untuk memutihkan. hello, sapa tak mau putih, siap kalau make up, kalau boleh, nak paling putih di alam semesta.
alaa. tak nak la make up je baru pu…
back to top