February 16, 2015

B'LYN

0 comments

Untuk memiliki kulit yang putih segar, anjal dan kekal remaja, tak cukup dengan rutin mencuci, menyegar dan melembap muka semata-mata.Kalau nak hasil optimum, kita kena jaga aspek luaran dan dalaman juga. Dengan set kecantikan B'LYN BEAUTY SECRET 2IN1, korang akan dapat jawapannya.

Mahu rasai perubahan luar biasa itu, korang kena cuba kedua-dua produk dalam set ini - BLyn Advanced Perfect Serum dan BLyn Young & Gorgeous Beauty Booster.

Keistimewaan produk ini, ia mengandungi kombinasi agen L-Glutathione, Vitamin C dan Vitamin B3 yang bertindak sebagai anti-penuaan, menegang dan menganjalkan kulit serta memperbaiki sistem sel kulit.


Ia juga dilengkapi dengan adunan herba semulajadi, double apple stem cell, kolagen dan grape seed cell untuk melembap dan melindungi kulit, mengelakkan kedutan dan memperbaiki sistem dalaman.
BLyn Advanced Perfect Serum
- Dirumus dengan adunan khas berkualiti tinggi Double Apple Stem Cell dan Grape Seed Cell bagi merangsang pengeluaran kolagen semula jadi yang sihat dan mengembalikan keanjalan dan kelembapan kulit agar ia kelihatan lebih muda, tegang dan licin.
BLyn Young & Gorgeous Beauty Booster
- Dihasilkan daripada rumusan agen pemutih wajah L-Glutathione, Vitamin C dan ekstrak Argant untuk keremajaan kulit, meningkatkan keanjalan payudara dan pinggul, kitaran haid lebih baik, rambut lebih sihat dan mempercepatkan proses pemulihan kulit.
- Ia turut mengandungi Labisia untuk mencapai atau mengekalkan bentuk badan idaman dengan hanya 2 biji sehari.

Paling penting produk ini dijamin selamat sebab ia mendapat kelulusan KKM & BPFK, halal dan bebas 100% daripada bahan berkimia tinggi.

Mahu cuba? Dapatkan set B'LYN BEAUTY SECRET 2IN1 berharga RM269 dengan menghubungi Cik Lynn di 018-354 9278 (WhatsApp).
Instagram: @blynbeautysecretofficial
Facebook: B Lyn Beauty Secret
#blynbeauty_secret
#advancedperfectserum #youngandgorgeousbeautybooster
#mindorder

Post a Comment

terima kasih sudi komen :)

© Yuyu Zulaikha . Design by FCD.