Yuyu Zulaikha

Lifestyle | Beauty | Parenting Blogger

HP Pavilion saya :)

Assalamualaikum ♥
entah la pasai apa. hari tu dah share dah dengan korang pasal laptop baru yuyu tu. Aqua Blue sayangku. ewah. tapi kali ni, macam nak share lagi. kalau boleh, nak share selalu. hehehe. sapa yang dah beli HP Pavilion Notebook 15, mesti jadi macam yuyu. jakun pun takpa laa. 



dulu in…

FOODMANIA FESTIVAL

Assalamualaikum ♥
yuyu ni ada banyak benda nak share dengan korang, tapi paling tak sabar sangat, sampai cari juga masa update entry baru ni, yang ni la; please korang, kita sama-sama menggembirakan hati dan tekak juga perut masing-masing. kira hari tu tu, kita cheat day sakan la okay:

FOODMANIA FE…