BeautyOAT : untuk kecantikan luar dalam & milkbooster.

Tuesday, November 25, 2014

Assalamualaikum

alaa. malu la nak share dengan korang. tapi nak juga share, supaya sama-sama nampak macam adik-adik lepas SPM. amat remaja okay. 14hari penggunaan, dah boleh nampak kesan keremajaan. lepas tu, upload gambar kat Instagram, ramai tanya pakai product apa. kembang hidung tauu.

       

alaaaaaaa. kite minum BeautyOAT je. dah nak masuk 4kotak dah yuyu minum. tu nampak kesan tu. bukan dari luaq saja, tapi dari dalam juga. ishh. malu la.. lalalala..

kalau yang tak kenal lagi BeautyOAT, ia bukan sahaja minuman oat macam kat kedai yang selalu akak-akak beli sebulan sebelum nak kahwin. alaa. nak kurus letteww. tapi BeautyOAT ni juga, minuman oat yang berkolagen, dan juga mengandungi bahan-bahan magis seperti Delima, Sakura dan Kolagen Mari Ikan. 

sebut pasal empat bahan tu, semua dah tau pasal kebaikan dia kan.




yuyu start ambil dari masa mengandung lagi. maknanya, dia terbukti tak bahaya okay. orang pregnant rilek je minum, apakan lagi orang tak pregnant kan. sampai sekarang, yuyu minum lagi BeautyOAT. kali ni bukan setakat untuk kecantikan luar dalam, malah, dijadikan milkbooster



dulu masa stop kejap lepas bersalin ambil BeautyOAT ni, tu pun sebab takdan nak order, susu dapat dalam 4oz je sekali pam. sekarang bila consume BeautyOAT balik, asal pump je, kauuuu, boleh cecah 6oz sekali pam. kalau sehari banyak kali pump? tengok baby Habib dah laa. baru 45hari je, dah nampak dah gaya nak Michelin. -.-'

Alhamdulillah. 


okay laa. dua kali sehari je minum BeautyOAT ni. sekotak ada 18sachet. dengan penggunaan minima 2kotak, insyaALLAH, kita akan dapat kesan :

1) memperbaiki ketegasan, keanjalan dan tona kulit
2) mengurangkan kolestrol, garis halus, pigmentasi dan liang roma
3) meningkatkan imunisasi, tekstur kulit, tisu kulit dan tenaga
4) mencegah sakit jantung dan obesiti


takmau ka cantik luaq dalam? hehehe. kalau mauu, jom la sama-sama minum BeautyOAT dua kali sehari. lekaih order sini:

facebook: BeautyOAT 
instagram: BeautyOAT 
website: www.beautyoat.com 
email: babeskin365@gmail.com

jangan lupa tauuu. order cepat. yuyu dah guna, kesan dah nampak sangat dahhh. tengok kat IG depa, FelixiaYeap pun minum juga. amboi. patut cantik selalu. hehehe.

terima kasih sudi baca :)
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan