Yuyu Zulaikha

Lifestyle | Beauty | Parenting Blogger

Diari Ibu : Ibu ke Mommy ke?

Assalamualaikum ♥
cerita pasal nak Ibu ke Mommy ke, memang dari yuyu buat diari masa mengandung dulu, yuyu bahasakan diri yuyu kat anak yuyu sebagai 'mommy'. Allah. rasa macam matsalleh sangat tauu. 
"hari ni, mommy rasa baby tendang kuat sangat, ishh, baby dah tak sabar nak keluar jum…

Diari Seorang Ibu : Proses Bersalin

Assalamualaikum ♥
okay. okay. ni personal entry. bukan lagi advertorial atau nak promote-promote. kesian korang asyik kena baca advertorial je dari yuyu. tapi nak buat macam mana, rezeki yuyu kebanyakkan dari ads. nak tak nak, kena la buat juga. harap korang faham ye. :')
sebelum nak taip apa-…

GRANDEUR!

Assalamualaikum ♥
Allah. pantang-pantang macam ni, banyak pulak ada benda best. terlepas. lalu rasa sebak jauh dalam sudut hati ni. fine. takpe. nanti lepas pantang, nak join dengan baby puas-puas. 1November2014 ni lagi satu. hmm. 
korang dah tahu belum?
hamai! hamai!

GRANDEUR - Celebrity Fashion O…

Gadget & Mengandung 3.

Assalamualaikum ♥
sekarang ni kan, walaupun busy dengan diri sendiri, tapi kadang-kadang rindu yang amat juga nak berbelog, nak menulis balik macam sebelum pregnant. teringin oi share macam-macam cerita dengan korang. cuma, tu laa...
sekarang bila dah 3rd trimester ni, tenaga ada balik, mood pun t…

Gadget & Mengandung 2

Assalamualaikum ♥
yuyu pernah kan cerita pasal pengalaman guna Samsung Galaxy Tab 4. memang betul-betul bermakna la kan, banyak juga yang review pasal Tab 4 ni, dan banyak sangat dapat positive feedback kan. well, benda tu buat yuyu happy sangat ada seketol Tab 4 juga.

dulu dulu masa takde Tab 4 n…

Gadget & Mengandung

Assalamualaikum ♥
dah tak berapa hari dah kan yuyu nak bersalin. hmm. macam baru semalam je dapat tau yuyu pregnant, tup tup sekarang dah lenguh dah satu belakang sebab baby dah besar dalam perut ni. walaupun lenguh, tu semua nikmat tau, sakit je satu badan, tapi kat hati tu bahagia. aloo. :')