Yuyu Zulaikha

Lifestyle | Beauty | Parenting Blogger

Cerita Tentang Sumber Kecantikan.

Assalamualaikum ♥
sekarang ni, macam-macam benda yang luar biasa jadi di dunia ni. hari tu tengok World Cup, amboi, kemain Brasil kena 7-1 dengan German. melopong bersahur kite yang tak tengok bola ni. Allah. lepas tu, baru ni asyik tengok review orang pasal serum yang boleh sapu, boleh minum!
ya,…

Shopping Raya!

Assalamualaikum  ♥
kite tepek muka eksaited nak cerita pasal shopping raya ni!
ingat lagi tak entry online shopping, lepas tu abang senyum simpul malu datang hantar barang kat rumah tak sampai 24jam lepas order. lepas tu ramai yang termakan kata-kata  manis dari entry tu, lepas tu beli tak hengat. …

Tips Mix & Match Denim.

Assalamualaikum ♥
setiap manusia di muka bumi ni, mesti ada paling kurang satu denim seorang. *hmm, hampir kot, tokwan yuyu takde pun*. sebab denim ni, ciptaan manusia paling selesa di bima sakti. boleh jadi fesyen paling ringkas, boleh juga jadi fesyen paling kontroversi. homai.
yuyu mula minat d…
back to top