Yuyu Zulaikha

Lifestyle | Beauty | Parenting Blogger

Hujung Minggu Punya Cerita.

Assalamualaikum ♥
sekarang dah masuk 6bulan pregnancy. serius rasa letih macam nak ajak korang nangis ramai-ramai, tapi happy yang amat. sambil taip entry ni, sambil rasa baby tengah tendang. aloo. hilang terus penat-penat konon nak ajak korang nangis tu.
dalam banyak-banyak benda yang berubah mas…

Art of Oldtown.

Assalamualaikum ♥
familiar tak dengan gambar mural macam tu? alaa. selalu dah kan tengok kawan post kat Instagram. macam satu dunia tahu je. sekarang siap akan berkolaborasi dengan OLDTOWN White Coffee untuk 'Art of Oldtown' sempena Ipoh, Oldtown & OLDTOWN White Coffee. kemain kann.
ta…
back to top