Yuyu Zulaikha

Lifestyle | Beauty | Parenting Blogger

Tips Make Up Simple Dengan Sendayu Tinggi

Assalamualaikum ♥
asyik kalau upload gambar kat Instagram, orang tanya pakai make up ke tak, macam mana make up simple la, pakai eye-shadow apa laa, entry kali ni, yuyu share je la dengan enkorang semua hal-hal make up harian yuyu. Allah. rasa macam Michael Phan tak berapa nak jadi pulak.

tapi tip…

KPOP? yay!

Assalamualaikum ♥
kali ini, yuyu mewakili peminat-peminat KPop seMalaysia, ingin menyeru enkorang peminat KPop semua supaya lebih cerdas dan cergas kalau enkorang semua nak berjumpa, laga-laga pipi dengan band KPop yang tengah hot sekarang ni. eh, bukan kat mesia tauu, nahh, siap hantar enkorang k…

A Morning with Whisper Yoga Class.

Assalamualaikum ♥
yuyu memang peminat pilates dan yoga. semua kelengkapan, memang tersergam indah kat rumah. start minat dari umur 19tahun lagi. tapi masa tu tak start lagi. bila dah umur 20, ada banyak masa kat KUIS, dalam bilik, sensorang buat dengan fefeeling amat sihat.
tapi, ada pendapat yang…

Tips Mix & Match.

Assalamualaikum ♥


hai, cik tengkorak tanya, dah makan belum? :)

benda-benda kaitan dengan shopping serah kat yuyu. kaki lenguh tawaf satu mall bukan satu masalah. tapi la ni kan dah memudahkan kerja kita, buka laptop, smartphone kita ka, dah boleh shopping satu kontena. kita sama kan? kan?
selalu d…

Gian Game.

Assalamualaikum ♥
kahkahkah (dah kenapa, pendahuluan pun dah gelak-gelak -.-' ). punya lah excited, sampai pasal game application pun buat entry okey. entah la sekarang macam sangap pulak dengan game  ni. baru lagi, tapi, best dia, kemainnn.

PaperMaster. korang pernah dengar? eleh tak pernah l…

Cerita Bertudung dan Penjagaan.

Assalamualaikum ♥
berapa lama dah korang bertudung? dari sekolah rendah? bagusnya! dari sekolah menengah? dari masuk matrix? oo. baru-baru ni je? takpe, bagus apa, asalkan kita bertudung dengan niat untuk menutup aurat, hoi, Allah punya suka, tahu?
Alhamdulillah, yuyu start bertudung sepenuhnya ma…

Sebaran Maklumat Penting Accountancy Expo 2014

Assalamualaikum ♥
tengok poster Accountancy Expo 2014, teringat pulak zaman belajar dulu kat kampus. asal nampak Career Fair je, tak kisah lah buat cerok mana sekalipun, kami kami ni sanggup sewa kereta Kancil sehari RM50 untuk pi sana. 
agak balik awai, singgah sat Mid Valley. ihiks.
sekarang ni,…
back to top