Yuyu Zulaikha

Lifestyle | Beauty | Parenting Blogger

Waktu Lapang Kami Suami Isteri. ♥

Assalamualaikum ♥
sebelum kahwin dulu, yuyu selalu rasa yang kahwin ni menyemakkan kepala. paling yuyu tak suka nak buat adalah 'share' life yuyu dengan orang lain. tak rasa ke benda tu macam boring? ke yuyu je yang rasa? tapi, bila dah kahwin, lain pulak rasanya.
sekarang baru tau, bestny…

Khas Buat Pembaca Wanita Yang Disayangi ♥

Assalamualaikum ♥
entry ni khas untuk wanita-wanita. sebab, kita-kita saja yang akan memahami keadaan entry ini sekarang, dan yuyu yakin, kita wanita-wanita haruslah pernah mencari keselesaan disaat-saat itu yang tiada tokok bandingannya. gitu kau.

waktu datang bulan. period. ABC. bendera Jepun. c…

Dulu vs. Sekarang

Assalamualaikum ♥
masa sekolah rendah dulu, yuyu selalu teringin jadi kakak-kakak sekolah menengah, pakai kain biru, bawa buku sikit pergi sekolah. rasa macam, tak sabar nak jadi macam kakak-kakak. siap balik sekolah, boleh jalan-jalan dengan kawan pergi sana sini. 
korang pernah rasa macam tu tak…

Demam Bola, Yes to Rio!

Assalamualaikum ♥
rumah atok yuyu, dari zaman yuyu pakai lampin, sampai la zaman sekarang nak bagi anak pulak pakai lampin, kalau time demam bola je, hambek kauuu, pukul 6pagi pun penuh sanak sedara, kawan-kawan bapak sedara yuyu layan game. 
tu baru tengah pagi buta, boleh bayang la kalau game ad…

Dah Sarapan ke Belum?

Assalamualaikum ♥
dulu masa kat sekolah, sebab dah dekat nak UPSR, cikgu kelas gelabah habis dah. prestasi ujian bulanan dengan trial UPSR, jauh bagai nak rak. secara negetif la maksudnya sampai cikgu gelabah tu. antara yang jatuh prestasi adalah penulis entry ini sendiri. kita dari dapat number 2…