Yuyu Zulaikha

Lifestyle | Beauty | Parenting Blogger

Penjagaan Kulit Semasa Mengandung.

Assalamualaikum ♥
sekarang dah hampir  12minggu yuyu pregnant. lagi 1minggu, InsyaALLAH, settle ujian 1st trimester mak mak mengandung, paling best, masa tu ALLAH akan tiupkan nyawa kepada baby. teruja kan? yuyu selalu excited benda-benda terbaik untuk my 'miracle'. :')

tapi, banyak ya…

Hamil itu Keajaiban, dan Yuyu HAMIL!

Assalamulaikum ♥
bagi setiap pasangan baru kahwin, mesti tak sabar nak tunggu berita pasal mengandung. tak kisahlah merancang nak tahun depan ke, mesti semua nak. sebab, anak tu satu pelengkap sebuah rumahtangga. cuma, semuanya bergantung kepada ALLAH Pemilik segala nikmat dan rezeki.

kadang-kadan…

Tabiat Baik.

Assalamualaikum ♥
gila la. sekarang jadi blogger tegarrrrrr (R kena banyak nak tunjuk betapa tegarnya diri). mungkin "baby" tengah bagi semangat kot dalam perut. bagus juga la. kalau tak, malas dia kemahen. ada masa buat, buat buat takde masa. padahal banyak je benda nak share dengan kor…

An Exclusive Preview by Ariani

Assalamualaikum ♥


sebagai Media, rasa bertanggungjawab pula nak jadikan muka beserta pipi yang tak dapat dibendung ini sebagai mukadimah.

pompuan kalau tak tahu pasal Ariani, tak tahu lah kita nak cakap apa lagi. dengaq nama pun dah ketaq poket nak beli juga satu dua collection tudung depa.

jutaan …

Majlis Resepsi Yuyu Zulaikha | Entry Bergambar

Assalamualaikum ♥
entry nikah dah. entry sanding la pulak kann. benda yang paling teringat masa majlis bersanding, adalah "senyum-ketaq-habis-bibiq". yuyu selalu dah posing depan camera, untuk magazine, untuk talkshow, untuk tv program, tapi untuk kamera kali ni, lain. lain gila. 
berter…
back to top