Yuyu Zulaikha

Lifestyle | Beauty | Parenting Blogger

Cuci Make Up Sambil Menari.

Assalamualaikum ♥
cepat jawab! sape sini suka menari? okay sep! kita geng. untuk yang suka menari, wajib baca entry ni sampai habis tau. kalau tak, macam mana nak dapat hadiah best best.


korang mesti pernah tengok iklan ni kan? kat TV, kat Youtube, Facebook semua bagai.

tapi jangan tengok je iklan …

Untuk Lebih Senang Solat di Luar.

Asalamualaikum ♥
sekarang ni, masa yuyu banyak habis dengan benda-benda luar rumah. kalau dari pagi keluar, harapan untuk balik petang adalah sangat tipis. selalunya, malam tu, baru selesai macam-macam hal. acah-acah seorang wanita bekerjaya sangat mencari sesuap nasi untuk anak-anak sangat tauu..

Levi's REVEL Untuk Sweet dan Sopan.

Assalamualaikum ♥
satu orang, satu jeans. jeans boleh kata satu keperluan untuk tak nampak outdated dari mana-mana fesyen. dan yuyu yakin yang kita mesti ada jeans kesukaan kita. jeans yang sesuai dengan cutting kaki dan material yang selesa, akan buat kita lebih selesa sepanjang hari. kann?
yuyu …
back to top