Yuyu Zulaikha

Lifestyle | Beauty | Parenting Blogger

Suara Hati..

Assalamualaikum ♥
pernah tak tengok, satu family tu, dari kecik toek, sampai ke atok nye pun sibuk kemahen dengan henset dorang. okay la, sekarang, kalau satu family ada 12 orang, doblas doblas orang tu ada ipad. orang ni takde, sebab orang ni tak reti semua tu. tskk..
tapi tu la, walaupun yuyu pa…

Dalam Satu Hari Itu...

Assalamualaikum ♥
oh hai. saya blogger la rupanya. blogger yang jarang dah update belog. blogger yang selalu kehulu kehilir sana sini buat keje kat luar je. lepas tu, siap email tanya "hakak yuyu tak jadi blogger dah ke?"
"jadi lagi dikkk, hakak yuyu ni malas pulak rasanya nak ngadap…

Mirror Mirror On The Wall...

Assalamualaikum ♥
who's the fairest of them all?

sekarang, kalau nak cantik ekspress, dua tiga saat dah boleh dah. belungguk application kat smartphone kita boleh bagi. Camera360 saja pun dah boleh memuluskan kulit muka kalahlah Yuri SNSD. tak kira lagi Perfect 365 bagai, Cymera lagi. haa. 
cum…