May 7, 2013

Kiut Komici.

429 comments
Assalamualaikum

sekarang ni, boleh bawak kelabu bijik mata kalau nak cari handphone. lagi lagi smartphone. masing masing macam dah perlukan mendealah ni. Twitter benda wajib nak update setiap langkah kau buat, GPS la ape lagi, semua perlukan smartphone.

tapi, yuyu jenis susah kelabu. sebab kalau phone, selain nak harga murah, mesti lah yang menjimatkan. student baru nak grad kan, lepas tu dah nak kawen. jimat didahulukan, kepuasan diutamakan. gituu

jadi, dalam banyak banyak smartphone, yuyu memilih Komici. oh, Komici adalah nama manja untuk Nokia Asha310 baru yuyu. feeling Korean sikit dapat panggil handphone sendiri nama Korea. wuuu T_T sadis pulak perenggan ni.

Hai Komici, jadi handphone paling berkhidmat bakti ya. janji puas hati tahu. kaler gold menjadi pilihan, nampak swag sikit dari kaler hitam atau pun putih. 

interface yang simple. pasti semua suka kan yang simple tak peningkan kepala hotak. ciri Dual Simcard, sangat memudahkan yuyu yang number Maxis untuk urusan penuh glamorous (muntah cekedis sikit please), number Digi, khas untuk kawan dan famili. tak payah dah nak usung dua tiga phone. bazir tau.

tengok, nampak sangat sesuai untuk yang suka berfesyen. mewah, padahal RM360 je. mesti terkejut kan? agak dah. 

nak online pun rasa pikir namblasribu kali dah. sebab Nokia ni ada kuasa meng-compress-kan website, supaya dapatlah hanya meng-consume-kan sejumlah kecil data. penjimatan maksima di situ, satu website, hanya guna beberapa kb. jadi, ini patut diberi lima bintang. bagus dak Komici ni. 

40 jenis pelbagai game tak boring boleh download percuma. apa lagi yang kita nak demand lagi kan? murah,  style, dual sim, game pulak belungguk sedia untuk download je. The Sims 3, wajib la permainan dikala senggang. sapa suka The Sims, mari sep sep dengan yuyu. gang!

opps. nampak tak, application LINE tu kan? alaa. mesti korang semua dah install kan? hmm. app femes macam ni, sila rasa zaman batu sangat kalau tak ambil tahu application terkini ni.

macam ni la baru smartphone, bukan saja jadi phone yang smart, tapi smart untuk pengguna dia juga. bagi penjimatan yang maksima, kesengangan berganda, dan style yang luar biasa. haa. sampai macam tu la yuyu rasa. RM360 jauh sangat sangat mampu untuk beli semua ni.

***


sebagai satu penghargaan untuk pembaca belog yuyu, mini giveaway untuk dapat hadiah comel softtoy sponsored dari LINE, haruslah jawab soalan simple cenggini: limited edition tau. dalam dunia ni, ada berapa ketul je :)

step satu: jawab soalan
" apakah warna lain NOKIA Asha310 selain warna GOLD? "

step dua : jawab soalan di ruangan komen entry bersama dengan email kalian. kalian sangat tau.

simple kan? good luck!

terima kasih sudi baca :) 

429 comments

  1. haha . trend org crik nokia asha ya .. saya pom nak crik nt, nak dftar rebat dlu .. muehehe

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. mmg ramai yg update pasal hp ni skrg
    mcm menarik plak

    ReplyDelete
  4. wahhh...nokia asha..lain dari yang lain sebab sekarang kan ramai pilih samsung.. tapi nokia cam best pulak

    http://farahaanna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. wah murah..kena rembat satu nie..

    ReplyDelete
  6. haissyy,, yuyu,, awak dh buat saya nak beli benda ni,, ish

    ReplyDelete
  7. ooo...murah je...ingat kan sampai RM 1k tadi...cantik gak ek =)
    #tibe2 lak tangan kiri ni gatal2...ada duit nk kuar ke?hehehehe

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. comel sangat bg nama komici >.<

    ReplyDelete
  9. wah..nak jugak la...hihi..bagi nama komici kuasa dua.haha

    ReplyDelete
  10. ok..fengsann bila tahu hrga dia..murahhhh sangatttt

    ReplyDelete
  11. Info yang menarik + murah. Thanks Yuyu...

    http://nabiladevie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. what?! ASHA 310 ni just cost RM360?? oh my god... murah gila! kena beli jugak ni :D

    ReplyDelete
  13. Hai)...Dah follow awk..smart hp ni..

    ReplyDelete
  14. saya nokia lumia hehe

    ReplyDelete
  15. ok jugak harga dia.. mampu beli ni..

    ReplyDelete
  16. comel sgt nama hp tu komici ek :)

    ReplyDelete
  17. wahh..murah gak.nokia pun ok what? ^_^thanks!

    ReplyDelete
  18. amboi...murah la...tapi kena kat tangan comel yuyu je...tgn ahkak gabak x comel..

    ReplyDelete
  19. aah,murah jugak,ritu dah try tgk kat store org jual henpon..so far, okay la asha ni.....mesra pengguna :D

    ReplyDelete
  20. eh eh gupha dia macam ala-2 elgii i lah.. hehe~!

    nak tnya ada de kaler pe je eh... smartlah sebab de dual simcard.. sini sussah carik de pun yg second.. hope de jual kt brunei.. masuk wish-list ni..

    ReplyDelete
  21. Design taklah nampak mewah tapi saya suka Nokia sebab User Firendly

    ReplyDelete
  22. warna putih dan hitam. ^^,

    firstlove_492@yahoo.com

    ReplyDelete
  23. " apakah warna lain NOKIA Asha310 selain warna GOLD? "

    Jawapan Warna HITAM & PUTIH

    saufi_shinoda@yahoo.com

    ReplyDelete
  24. warna lain nokia asha310 hitam..

    hreuki@yahoo.com

    ReplyDelete
  25. Putih dan hitam :)
    email:lavenderslovers@yahoo.com

    ReplyDelete
  26. jawapan : warna putih
    email : zamnza8581@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  27. ada warna hitam dan putih je selain gold.. :)

    sil3nt.m3@gmail.com

    ReplyDelete
  28. yuyu, colour hitam and putih :)

    hasnifarina@hotmail.com

    nk line punye bear comel.

    ReplyDelete
  29. Black!

    ahmadnazrin23@gmail.com

    (Ahmad Nazrin Shah Abd Rahman)

    ReplyDelete
  30. wow.. baru tahu ada banyak function dekat telefon nokia ASHA.. murah pulak tu.. huhhuu.. yang sya tahu selain gold, ada warna putih and hitam.. ^^
    fatin_nisya93@yahoo.com
    nasyaahmad-storyoflife.blogspot.com

    ReplyDelete
  31. warna hitam dan putih je selain gold.. :)

    sil3nt.m3@gmail.com

    ReplyDelete
  32. jawapan : warna putih
    email : zamnza8581@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  33. Hitam !

    ahmadnazrin23@gmal.com

    (Ahmad Nazrin Shah Abd Rahman)

    ReplyDelete
  34. hitam dan putih

    norashikinjamil91@yahoo.com

    ReplyDelete
  35. hye yuyu! jwpn dia hitam & putih.
    tq :)

    nurlianaisa@gmail.com

    ReplyDelete
  36. WARNA NOKIA ASHA310 SELAIN WARNA GOLD IALAH PUTIH DAN HITAM

    letopink@yahoo.com

    ReplyDelete
  37. hitam dan putih

    norashikinjamil91@yahoo.com

    ReplyDelete
  38. asha ade juga warna hitam dan putih
    vdah 1306@yahoo.com

    ReplyDelete
  39. selain gold, warna hitam dan putih. tp hitam dan putih nampak biase. gold tu menawan n nampak class n trendy sikit. kannnn? :D

    amami.haruka.lieo@gmail.com
    http://aiskrimvanillacoklat.blogspot.com

    ReplyDelete
  40. warna putih (silver) dan hitamm :D

    fatiniomar@yahoo.com

    ReplyDelete
  41. " apakah warna lain NOKIA Asha310 selain warna GOLD? "
    Jawapannya ialah hitam dan putih .

    siti.sumberhijau@gmail.com

    ReplyDelete
  42. selain gold ..ad COLOR PUTIH N HITAM...weeehuuu..tol x yuyu comellll

    email:teiyqa@gmail.com

    ReplyDelete
  43. Nak jawabbb hehehe

    Warna selain gold adalah warna putih

    Karl_haikal08@yahoo.com

    :p

    ReplyDelete
  44. Black, White,..!!!!
    dont_nuts9613@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  45. terdapat lagi dua warna iaitu PUTIH dan HITAM :)

    sue_blackberry@yahoo.com

    ReplyDelete
  46. warna putih (silver) dan hitam :)

    fatiniomar@yahoo.com

    ReplyDelete
  47. HITAM DAN PUTIH


    nadyana88@yahoo.com

    ReplyDelete
  48. Selain daripada warna Gold yang menjadi pilihan Yuyu, terdapat juga warna hitam dan putih.

    aq_aretuwl@yahoo.com

    ReplyDelete
  49. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  50. hitam dan putih

    norashikinjamil91@yahoo.com

    ReplyDelete
  51. jawapan : warna biru
    email : exzorafarah@yahoo.com

    ReplyDelete
  52. BLACK AND WHITE!

    fairytalebyatiqah@gmail.com

    ReplyDelete
  53. hitam dengan putih :)
    nurfatehahkamaluddin@yahoo.com

    ReplyDelete
  54. warna grey. :)

    email : nursyahirah.samsudin@gmail.com

    ReplyDelete
  55. yuyu yuyu nak soft toy yang omel tu. jawapan dia kan, nokia asha 310 ada warna putih, hitam pastu yang macam yuyu. gold gitew. hihi ^^

    diananordin10@gmail.com

    ReplyDelete
  56. black and white!

    aliahwafa@yahoo.com

    ReplyDelete
  57. warna lain NOKIA Asha310 selain warna GOLD ialah BLACK AND WHITE..=)

    husnazahidi@ymail.com

    ReplyDelete
  58. hitam & putih

    claanshay05@yahoo.com

    ReplyDelete
  59. Jawapan : Hitam & Putih =)

    lisanordiana@gmail.com

    ReplyDelete
  60. selain warna gold, nokia asha 310 juga terdapat dalam warna PUTIH dan HITAM :)

    sue_blackberry@yahoo.com

    ReplyDelete
  61. Black and white colour.

    ms.ticy@gmail.com

    ReplyDelete
  62. Putih dan hitam :)
    email:whitelavender95@yahoo.com

    ReplyDelete
  63. putih and hitam :)

    mdadiey19@gmail.com

    ReplyDelete
  64. BLACK AND WHITE!

    fairytalebyatqah@gmail.com

    ReplyDelete
  65. Model ini ada warna silver, putih dan hitam

    aisyahkibum@gmail.com

    ReplyDelete
  66. warna putih sama hitam :)

    soleha236@gmail.com

    ReplyDelete
  67. Apakah warna lain NOKIA Asha310 selain warna GOLD?

    Jawapan: Warna HITAM & PUTIH

    legohitam02@yahoo.com

    ReplyDelete
  68. apakah warna lain NOKIA Asha310 selain warna GOLD?
    Warna lain untuk asha310@komici :p adalah warna hitam dan putih!

    mimi_najeyha@yahoo.com

    ReplyDelete
  69. selain wrna Gold ...ade kaler Hitam dan Putih

    its_nurul@yahoo.com (Nurul Jannah)

    ReplyDelete
  70. yuyu yuyu nak soft toy yang omel tu. jawapan dia kan, nokia asha 310 ada warna putih, hitam pastu yang macam yuyu. gold gitew. hihi ^^

    diananordin10@gmail.com

    ReplyDelete
  71. Jawapan: Hitam dan Putih.
    email: aku_iera@yahoo.com


    Thanks Cik Yuyu~~

    ReplyDelete
  72. selain warna "GOLD"..ada warna BLACK...

    najwa_noh@yahoo.com

    yuyu mmg sangat cumil",)

    ReplyDelete
  73. yuyu yuyu nak soft toy yang omel tu. jawapan dia kan, nokia asha 310 ada warna putih, hitam pastu yang macam yuyu. gold gitew. hihi ^^

    diananordin10@gmail.com

    ReplyDelete
  74. warna hitam dan putih ! :D

    wpnwmt@gmail.com

    ReplyDelete
  75. yuyu yuyu nak soft toy yang omel tu. jawapan dia kan, nokia asha 310 ada warna putih, hitam pastu yang macam yuyu. gold gitew. hihi ^^

    diananordin10@gmail.com

    ReplyDelete
  76. jawapan...warne hitam dan warna putih

    kechik_beno@yahoo.com

    ReplyDelete
  77. jawapan...warne hitam dan warna putih

    kechik_beno@yahoo.com

    ReplyDelete
  78. hitam dan putih!

    email | fana_akim@yahoo.com

    ReplyDelete
  79. Jawapan Saya Warna HITAM & PUTIH

    noryusrinayusof@gmail.com

    ReplyDelete
  80. the answer : black and white

    fahimkecheek@rocketmail.com

    ReplyDelete
  81. Asha 310 ada 3 wrna GOLD , Black n White :)

    its_nurul@yahoo.com

    ReplyDelete
  82. " apakah warna lain NOKIA Asha310 selain warna GOLD? "

    Jawapannya ialah warna hitam dan putih

    Email: Siti.simberhijau@gmail.com

    ReplyDelete
  83. Nokia Asha 3310 terdiri daripada color black,white, gold
    email: nurulbahiahmnoor@gmail.com

    yuyu,nk patung tu.
    cute sgt!!
    hehe
    :)

    ReplyDelete
  84. Apakah warna lain NOKIA ASH310 selain warna Gold ?

    Jawapan : Warna hitam dan putih

    Email : cynthialee1996@gmail.com

    Harap harap boleh menang mini giveaway sys yuyu :D

    ReplyDelete
  85. hitam & putih
    kechik_beno@yahoo.com

    ReplyDelete
  86. jawapan...warne hitam dan warna putih

    kechik_beno@yahoo.com

    ReplyDelete
  87. Jawapan saya Warna HITAM & PUTIH

    noryusrinayusof@gamil.com

    ReplyDelete
  88. Soalan YUYU = " apakah warna lain NOKIA Asha310 selain warna GOLD? "

    Jawapan SAYA = " HITAM & PUTIH"

    nieyalicious@gmail.com

    :)

    ReplyDelete
  89. Kiutt ahh siap ada nama handphone dia. Mentang2 lah mood jehan miskin kawen dgn minah korea. Eh ada kena mengena ke? Hehehehehe

    ReplyDelete
  90. comellll sangat!!! nak bebear tu dengan henpong yuyu sekali. haha :P

    putih dengan hitam je kan ;)
    . winkk

    erikarain2@gmail.com

    ReplyDelete
  91. jawapan: selain gold, ada putih, hitam

    email: syaz1_catchme [at] yahoo [dot] com

    url: eleventx.blogspot.com

    ;)

    ReplyDelete
  92. hitam, silver, gold

    amirahmarliza@yahoo.com

    ReplyDelete
  93. hitam & putih!

    liza_lizzie86@yahoo.com

    ReplyDelete
  94. Warna lain Nokia Asha310 selain Gold ialah:

    Warna Hitam Dan Putih

    eda.coklatstrawbery@gmail.com

    ReplyDelete
  95. warna lain NOKIA Asha310 selain warna GOLD?
    ialah hitam dan putih ",)

    najwa_noh@yahoo.com

    ReplyDelete
  96. Black & white ! ^_^

    nurkiema94@gmail.com

    ReplyDelete
  97. answer: Black & White.
    email : sizuru90@yahoo.com
    ♥ ^^

    ReplyDelete
  98. hitam, putih, gold ...

    eryzi90@gmail.com

    ReplyDelete
  99. selain gold, ada warna hitam dan putih :)

    atifah_aishah@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  100. Soalan: " apakah warna lain NOKIA Asha310 selain warna GOLD?

    Jawapan: Warna lain bagi Nokia Asha310 selain warna Gold adalah warna Black and White. (hambik, cam dh jawab soalan exam pulak, haha)

    senior892@gmail.com

    ReplyDelete
  101. selain gold, ada warna hitam dan putih.

    atynn_bakar89@rocketmail.com

    ReplyDelete
  102. selain gold ada hitam & putihhhhhhhhhhhhhhh!! hihi. saya guna asha kaler hitam, boleh gang dgn kak yuyu lah cenni!

    email lah sayaaa di : none_nae@hotmail.com!

    selamat grad dan selamat pengantin baru in advance ! :D

    ReplyDelete
  103. selain asha 310 gold, asha 310 black n asha 310 white pun ade jugak XD

    ReplyDelete
  104. black and white

    lucky_hanim@yahoo.com

    rase nak beli nokia asha untuk mak dan dapatkan softoy untuk aisyhusna..

    tq yuyu

    ReplyDelete
  105. warna hitam dan putih. :)

    lolipopmirot@yahoo.com

    ReplyDelete
  106. Soalan: " apakah warna lain NOKIA Asha310 selain warna GOLD?

    Jawapan: Warna lain bagi Nokia Asha310 selain warna Gold adalah warna Black and White. (hambik, cam dh jawab soalan exam pulak, haha)

    senior892@gmail.com

    ReplyDelete
  107. apakah warna lain NOKIA Asha310 selain warna GOLD? "

    hitam dan putih..

    (nuoi_cute@yahoo.com)

    ReplyDelete
  108. selain gold ada hitam & putihhhhhhhhhhhhhhh!! hihi. saya guna asha kaler hitam, boleh gang dgn kak yuyu lah cenni!

    email lah sayaaa di : none_nae@hotmail.com!

    selamat grad dan selamat pengantin baru in advance ! :D

    ReplyDelete
  109. nokia asha 310 ade 3 colour.. gold mcm kak yuyu punya..warna lain selain gold ialah hitam kekelabuan gelap (haha) dan putih putih melati. haha tak . putih je :D
    email: baby_sygs_94@yahoo.com
    loveyou kak yuyu nomeyyyyy :*

    ReplyDelete
  110. jawapan : hitam, putih , kelabu , biru, merah, pink, hitam

    shasha.yacob@yahoo.com

    ReplyDelete
  111. hitam dan putih

    conf_deb@yahoo.com

    ReplyDelete
  112. hitam dan putih..

    teiyqa@yahoo.com

    ReplyDelete
  113. apakah warna lain NOKIA Asha310 selain warna GOLD?

    ans:
    -hitam
    -putih

    diba_pisces1503@yahoo.com

    ReplyDelete
  114. kaler hitam & putih.. ^_^

    *nurkiema94@gmail.com

    ReplyDelete
  115. 1) Warna Nokia Asha 310 selain warna gold ♦ hitam dan putih.

    2) E-mail saya ♦ gadisspecsungu@yahoo.com

    Sekian, terima kasih. Love♥ you, kak yuyu! ;)

    ReplyDelete
  116. HITAM DAN PUTIH...cik yuyu yg chumelll...

    teiyqa@yahoo.com

    ReplyDelete
  117. nokia asha 310 ade 3 colour.. gold mcm kak yuyu punya..warna lain selain gold ialah hitam kekelabuan gelap (haha) dan putih putih melati. haha tak . putih je :D
    email: baby_sygs_94@yahoo.com
    loveyou kak yuyu nomeyyyyy :*

    ReplyDelete
  118. "Apakah warna lain bagi NOKIA Asha310 selain warna GOLD? "

    Jawapan : Warna hitam dan putih

    ReplyDelete
  119. selain gold, ada warna hitam & putih

    atynn_bakar89@rocketmail.com

    ReplyDelete
  120. Assalamualaikum .

    hitam dan putih .

    bru lepas google :)
    ehhe .

    aqilah214@gmail.com

    ReplyDelete
  121. Apakah warna lain NOKIA ASH310 selain warna Gold ?

    jawapan : merah ,biru, pink, hitam, putih , kelabu,

    shasha.yacob@yahoo.com

    ReplyDelete
  122. Yuyu! Kite nak jawab!

    Jawapan: Selain gold, Asha310 ada warna hitam dan putih!
    Email: syamimihazirah@gmail.com

    p/s; Mohon Yuyu jangan buat2 tak nampak komen kite ni. Amin!

    ReplyDelete
  123. JAWAPAN:
    Warna HITAM atau PUTIH

    tqah1991@gmail.com

    ReplyDelete
  124. Jawapan: black and white!!
    icha_matahari@yahoo.com

    ReplyDelete
  125. " apakah warna lain NOKIA Asha310 selain warna GOLD? "

    HITAM DAN PUTIH

    eryati@yahoo.com

    ReplyDelete
  126. Warna lain NOKIA Asha310 selain warna GOLD ialah hitam, putih, kelabu

    uzu_1990@yahoo.com

    ReplyDelete
  127. Yuyu! Kite nak jawab!

    Jawapan: Selain gold, Asha310 ada warna hitam dan putih!
    Email: syamimihazirah@gmail.com

    p/s; Mohon Yuyu jangan buat2 tak nampak komen kite ni. Amin!

    ReplyDelete
  128. ada kaler hitaammmm & putihhhh ! hehe. kat rumah ade kaler hitam sebijik! bole join lah pasni! heee.

    email saya : none_nae@hotmail.com

    #selamat grad & selamat pengantin baru in advance!! :D

    ReplyDelete
  129. hitam,putih,silver :D

    jiha_mas95@yahoo.com

    ReplyDelete
  130. Soalan: " apakah warna lain NOKIA Asha310 selain warna GOLD?

    Jawapan: Sukacita dimaklumkan,NOKIA Asha310 hanya mempunyai 3 warna sahaja, jadi dapat disimpulkan di sini, selain warna Gold, warna lain bagi NOKIA Asha310 adalah Black and White.

    senior892@gmail.com

    *saje nk jawab skema2 sikit, cam jawab soalan exam pulak :P

    ReplyDelete
  131. Awww comel nye, kalau blh na yuyu skli blh ta? As free gift hehe.

    Jawapanya HITAM DAN PUTIH kehidupan :D

    Xoxo,

    Fizi.Lynn@gmail.com

    ReplyDelete
  132. warna lain NOKIA ASH310 selain warna Gold ialah warna hitam dan putih

    Email : nuruljannah_abubakar@ymail.com

    ReplyDelete
  133. selain light gold ada warna putih dan hitam

    email: norafida2000@yahoo.com

    ReplyDelete
  134. black n white =.=
    fiekakechik@yahoo.com

    ReplyDelete
  135. step satu: jawab soalan - apakah warna lain NOKIA Asha310 selain warna GOLD?
    jawapan satu : Hitam dan Putih

    step dua : jawab soalan di ruangan komen entry bersama dengan email kalian. kalian sangat tau.
    jawapan dua : yna_1276@yahoo.com

    ReplyDelete
  136. Apakah warna lain NOKIA Asha310 selain warna GOLD?

    Jawapan : Warna hitam dan putih

    Email : alyaaaliana@gmail.com

    ReplyDelete
  137. Hitam and putih
    lanmim87@gmail.com

    ReplyDelete
  138. rasa mcm nak beli je skrg...tpi syg hp ni...huhuhuhu

    ReplyDelete
  139. itam,putih silver :D

    jiha_mas95@yahoo.com

    ReplyDelete
  140. warna black dan white

    conf_deb@yahoo.com

    ReplyDelete
  141. Jawapan soalan Yuyu tu adalah.... Putih , Hitam n Gold cm Yuyu punya....btol tak?? hihihi ^_^

    ReplyDelete
  142. Salam, hitam, kelabu, putih, gold

    sitinurulfathiah@yahoo.com

    ReplyDelete
  143. nak jugak bende comel sgt tuh!!!! arghh nk kaler cokelat tu (hahahha siap pilih dh kt mmg kna sntiasa confident gituh ;D) warna lain adlh...HIATM & PUTIH..sushnyerr soklan ni..haiyshhhh XD

    suzai_smkj3@yahoo.com

    ReplyDelete
  144. hai yuyu comei !

    akk jwb... hitam dan putih !

    emel: ummihanie@hotmail.com


    klu mng patung comel2 tuu... nk bagi kat ank2 akk espeselly bby tu.. ;)

    tq~

    ReplyDelete
  145. Jawapan-Hitam &Putih
    farsha88@hotmail.com

    ReplyDelete
  146. hitamm. betol x yuyu comel :)

    ernida88@gmail.com

    ReplyDelete
  147. Hitam dan putih:)

    norsabrina9103@gmail.com

    ReplyDelete
  148. hitam dan putih (;

    oki_sue@yahoo.com

    ReplyDelete
  149. Hitam & Putih
    lanmim87@gmail.com

    ReplyDelete
  150. Jawapannya Hitam , Putih dan Gold mcm Komici Yuyu... ^_^ btol x??? hihihi

    sorry tadi lupa letak e-mail.....

    email : bellafiez94@gmail.com

    Harap2 dapat~ Thank You Kak Yuyu!!!

    ReplyDelete
  151. Aww comey nye ^^ kalau blh na yuyu skli as free gift blh ta? Hehe

    Jawapan nya ada lah HITAM & PUTIH kehidupan

    Xoxo :3

    Fizi.Lynn@gmail.com

    ReplyDelete
  152. hitam dan putih

    nurulaini467@gmail.com

    ReplyDelete
  153. Hitam & Putih ^_^
    mieyasyamirah@ymail.com

    ReplyDelete
  154. emas , kelabu , biru , pink !!

    isyamyra@yahoo.com

    ReplyDelete
  155. warna Nokia Asha selain daripada gold adalaha warna hitam dan putih......

    azlinda.takaful@gmail.com

    ReplyDelete
  156. alamakkk! banyaknyaaa penjawabbb! T_T habislah pening kepala yuyu nak cari pemenang ni. wuuuu!

    ReplyDelete
  157. jawapan : selain warna gold , ada warna hitam dan putih...

    email _ nurul_da94@yahoo.com

    ReplyDelete
  158. nokia asha 310 ad 3 colour..black, white n golden light mcm yuyu cuteee...hehe :D
    email: nornabilahrusdi@gmail.com

    ReplyDelete
  159. jawapannya warna hitam dan putih.....

    azlinda.takaful@gmail.com

    ReplyDelete
  160. Best2 bleh beli ni. time kseh yuyu omey sbb gtau kelebihan dia.nk hadiah comel softtoy tu tau! bleh bg baby Aira. hehe.
    jawapan = pink, blue, black & white selain daripada gold. :')

    erinabdlatip89@gmail.com / http://erinwanstory.blogspot.com/

    ReplyDelete
  161. ada colour hitam and putih for sure. i pon pakai hpon ni.black one!

    email : alibabaversiperempuan@gmail.com

    naknak patung line yg kaler putih buat wink wink tu plis plis plis. Omeyy angat! :D

    ReplyDelete
  162. Jawapannya : putih dan hitam

    syafiqarashid@gmail.com

    :)

    ReplyDelete
  163. ad 3 colour...black, white n golden light yg mcm yuyu cuteee... :D
    email:nornabilahrusdi@gmail.com

    ReplyDelete
  164. jawapan:

    putih dan hitam!

    weeee~i want it for my baby in my belly!

    wanda_zu@yahoo.com

    ReplyDelete
  165. Hitam dan putih

    izyaniwani@gmail.com

    ReplyDelete
  166. Ahaha kesian Yuyu. Cepat collect semua jawapan dan email then pilih pemenang paling comel! (Ya Allah, mintak-mintak Yuyu pilih kite. Amin!) Puh! *sembur kat muka Yuyu sikit*

    ReplyDelete
  167. ada 3 colour...black, white and golden light yg mcm yuyu cuteeee...;D
    email:nornabilahrusdi@gmail.com

    ReplyDelete
  168. hitam..putih...
    seollacreative@gmail.com :)

    ReplyDelete
  169. Jawapannya : hitam dan putih

    syafiqarashid@gmail.com

    :)

    ReplyDelete
  170. eh eh ! tadi rasa tak ada soalan ni.. dah terlambat ke nak jawap T_T tapi nak jawap gap:

    Soalan: "apakah warna lain NOKIA Asha310 selain warna GOLD"
    Jawapan: ada 2 lagi pilihan warna: Black and White in color a.k.a warna Hitam dan warna Putih
    enmail: ilyshaa@gmail.com

    ReplyDelete
  171. Bismillah..
    Salam kak yuyu,
    Selain daripada warna gold, Nokia asha 310 juga terdapat dlm warna hitam dan putih email: nadhirahsaidon@ymail.com
    terima kasih

    ReplyDelete
  172. Murah lagi menjimatkan....
    ciri2 hndphone yg di cari2....
    ada tiga warna pilihan hati, selain golden light.. ada juga putih dan hitam
    SMILE...
    8)

    ndarcy92@yahoo.com

    ReplyDelete
  173. ha tau2 : hitam ngan putih... kan kan kan ???
    Comelnye BearBear yuyu tu..

    lily.lyza@yahoo.com
    ;-)

    ReplyDelete
  174. of coz hitam dan putih. I also used this phone. black one!
    naknak patung line yang kaler putih buat winkwink tu plis plis! comel sgt!

    email : alibabaversiperempuan@gmail.com

    ReplyDelete
  175. Jwpn nya adalah.. hitam itu black.. white itu putih...hehe...

    justmeain@gmail.com

    ReplyDelete
  176. NOKIA ASHA310 SELAIN WARNA GOLD IALAH HITAM & PUTIH

    een_blueberry@yahoo.com

    ReplyDelete
  177. Hitam dan putih ;) Anyway Nokia Asha310 memang ohsemmmm!

    izyaniwani@gmail.com

    ReplyDelete
  178. warna hitam dan putih selain gold!

    wanda_zu@yahoo.com


    weee!i want this for my baby in my belly!

    ReplyDelete
  179. biru, kelabu, dan pink

    ReplyDelete
  180. warna hitam dan putih

    cute_hakirow@yahoo.com..

    ReplyDelete
  181. Warna lain Nokia Asha310 selain Gold ialah:

    Warna Hitam Dan Putih .

    Patung line sgt comel! dan sy tak berharap nk menang, sbb bnyk sgt org yg meyertai contest kak yuyu omey ni. Tkpe lah. ada rezeki dpt patung bear yg omey tu, adelah. Thanks kak yuyu sbb buat contest ni. Nak sgt patung tu! :)

    yuniniff@gmail.com :)

    ReplyDelete
  182. yuyu yg cantik comel lagi putih..
    yuyu yg muda cute berspekmata hitam..
    nokia asha 310 ada bewarna putih...
    satu lagi bewarna hitam...

    hikssss so sila pilih kita yg comel ni tau!hahaha seollacreative@gmail.com

    ReplyDelete
  183. Black & white!!

    anaharon@ yahoo.com

    ReplyDelete
  184. Black & white!!

    anaharon@ yahoo.com

    ReplyDelete
  185. Black & white!!

    anaharon@ yahoo.com

    ReplyDelete
  186. Black & white!!

    anaharon@ yahoo.com

    ReplyDelete
  187. Black & white!!

    anaharon@ yahoo.com

    ReplyDelete
  188. Black & white!!

    anaharon@ yahoo.com

    ReplyDelete
  189. warna NOKIA Asha310 selain warna GOLD ialah warna hitam dan putih

    misslylynn@gmail.com

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

© Yuyu Zulaikha . Design by FCD.