Yuyu Zulaikha

Lifestyle | Beauty | Parenting Blogger

BFF vs. Confidence.

Assalamualaikum ♥
tengok dorang semua yakin sesangat lepas tu bersemangat, terus terinspirasi diri sendiri ini tau. oh, dorang tu, yuyu maksudkan peserta untuk Peraduan Kotex Memberku. minggu lepas, audition untuk kontes tu baru settle. yuyu join. tapi join tengok je la. ai ni pemalu lagi pemaaf. …

Liburan di Jakarta.

Assalamualaikum ♥
dapat peluang ke Indonesia adalah pengalaman yang mesti yuyu kongsi dengan kalian semua. best baq hang. siap plan nak pergi lagi lagi lagi. kalau satu entry, memang tak cukup. cuba bayang la, satu jam pun dah macam macam benda kami buat, apakan lagi  LIMA hari.
kami di sini meruj…

Minggu Menyayangi Perut Sedunia.

Assalamualaikum ♥
minggu lepas, minggu "Menyayangi Perut Sedunia". di mana, kita haruslah menunjukkan rasa sayang kita terhadap perut merut kita. jadi, plan kami untuk mencari tempat makan paling sedap dirancang secara rapi. ohh, "kami" yang dimaksudkan di sini merangkupi seora…

Singgit Je.

Assalamualaikum ♥
masa sekolah rendah dulu, setiap hari, atok akan bagi RM1. banyak singgit tu. air, nasi lemak dengan Apollo yuyu boleh melantak. kenyang sepanjang zaman. kalau makcik bagi RM1, kau akan rasa macam dapat RM10. hoii. banyak wehh. banyakkkk.
tu dulu la. sekarang, atok gula-gulakan a…

Perubahan Fasa Hidup.

Assalamualaikum ♥
sekarang ni, yuyu mengalami fasa perubahan hidup. di mana, dulu adalah seorang pelajar, tapi sekarang adalah separa pelajar. esok lusa habis internship, jadilah bukan pelajar lagi. terharu juga la, tiga tahun nak habiskan degree bukan senang. yaiy!

jadi, sebab tu la last previous…

Fly to Indonesia like a Diva.

Assalamualaikum ♥
Mac adalah bulan paling penat tapi best yuyu. celah bulan tu juga kelas ganti berpus pusu nak buat, assingment bertimbun, presentation lagi, lepas tu, terus final exam. nasib la kann, final year student. walaupun sem ni ambil 3 subjek je, tapi azab dunia tu terasa wehh.
namun, da…