Yuyu Zulaikha

Lifestyle | Beauty | Parenting Blogger

Lima.

Assalamualaikum ♥
jarang sangat nak tengok yuyu dengan benda benda yang zeriussss ni. selalu kalau dah nama Yuyu Zulaikha mesti sinonim sangat dengan benda terkinja kinja, chillek tah pape. tapi kali ni, yuyu ke event yang penuh keilmuan, serious dan kiut. pun boleh -.-' 
itu pun sebab dilahir…

Tapi Tua, Tapi Kiut.

Assalamualaikum ♥
Beauty consciousness adalah sangat tidak boleh belah dari sisi perempuan. sikit sebanyak, kau adalah sangat aware dengan kecantikan kau. kan? malah jiran yuyu yang membuat self proclaim bahwasanya "elehh, aku tak penting cantik cantik ni, biar jadi diri sendiri dah"

nam…

Dah La Putih, Menawan Pulak Tu.

Assalamualaikum ♥
minat yuyu terhadap Fazura dari tengok Pisau Cukur adalah sampai tahap tak boleh blah. pernah dulu kat kat saloon : "u nak potong rambut macam mana?" "entah, asalkan jadi cantik macam Fazura. heee"

nampak tak seorang perempuan obses terhadap seorang perempuan ya…

BFFs Getaway.

Assalamualaikum ♥
1. Passport = tak mahu la digelar pendatang asing tanpa izin di negara orang. mencemarkan nama Malaysia saja. jadi ni benda penting perlu kepit celah ketiak. [Checked] 2. Purse =  tak boleh buat gurau ni nak tinggal ni. duit, i/c, kad segala bagai kena la bawa. [Checked] 3. DSLR

Perihal Bakal Exam.

Assalamualaikum ♥

tiga hari lagi (20Mac), yuyu akan start exam. hoi. cuak kot. walaupun nampak steady semacam je. memandangkan exam berikut adalah exam terakhir yuyu sebagai seorang student, well, kadang kadang benda macam ni boleh jadi riak.
tapi tetap rasa sedih. sebab lepas tu, yuyu dah grad. d…

Perkongsian Make Up.

Assalamualaikum♥

tahukah anda mengenai keterujaan yuyu minggu ni? please, cakap nak tahu please! huhu. syok sendiri sangat.   
sebelum ni, kalau nak make up, yuyu akan pakai terus bedak. sebab nak simple kan. lepas tu, beberapa saat kemudian, touch up balik. tskkT_T tapi tu dulu! sebab sekarang yuyu …

Best Friend Forever and Ever and Ever's Wedding.

Assalamualaikum ♥
sekarang ni jemputan kawen bersepah sepah atas meja. mampu pergi ke tak je akhirnya. yang tak dapat pergi, jangan berduka cita, jemput lagi dimasa hadapan. yuyu memang selalu sibuk. lagi lagi bila dah nak grad ni dah khonn. 
minggu lepas, Best Friend Forever kawin. tak kan la tak…

Tidak Boleh Belah

Assalamualaikum ♥
memang kita tak boleh lari dengan perkara perkara tak boleh belah. ia bukan saja menguji kesabaran, kadang kadang menguji ketahanan diri untuk tampar diri sendiri.
1)Ne-Yo
"ko tau tak, Ne-Yo kan, mak dia ajar dia dari kecik untuk jaga pompoan, sebab tu banyak lagu dia pasal p…