Yuyu Zulaikha

Lifestyle | Beauty | Parenting Blogger

Maybank 2 Card

Assalamualaikum ♥
baru-baru ini, yuyu di invite oleh Maybank untuk campaign terbaru dorang #LiveLifeAmplified . dengan hashtag berikut, dapatlah memberi kesedaran kepada kita mengenai pentingnya kita enjoy kehidupan kita hingga ke titik terakhir. gituu.
sebab sekarang ni, kita tak banyak masa untu…

Save-The-Date (Pre-wedding Photoshoot)

Assalamualaikum ♥
tak sangka hoi, dah sampai tahap tengok gambaq pre-wedding sendiri. tahun lepas, asyik berangan photoshoot pre-wedding dengan bakal suami. tu pun, pinjam muka Aaron Aziz untuk berimaginasi sebagai bakal tunang. loser gila. T_T
mulanya, kami tak rancang pun untuk buat apa-apa pre-…

Ephyra Untuk Kali Ke-empat.

Assalamualaikum ♥
yuyu antara perempuan yang kurang percaya dengan supplement apa bagai lagi entah. bagi yuyu, makan sihat, tidur cukup, kurangkan stress, minum air banyak, InsyaALLAH semuanya akan okay. banyak juga yang offer yuyu untuk try, tapi kecundang, memang tak juga akhirnya.
tapi tu dulu …

Wedding Preparation : Wedding Rings.

Assalamualaikum ♥
enam bulan sebelum tarikh majlis nikah, benda yang paling serabut kepala adalah cincin. untuk majlis nanti, yuyu dan bakal suami decide untuk sama-sama ada cincin kawin. jadi, yuyu belikan untuk dia, dia belikan untuk yuyu. cincin kat mana? kami pun tak tau lagi. sama-sama cari.�…

Officially Penulis Majalah ♥

Assalamualaikum ♥
masuk minggu ni, dah empat kali dah penulisan yuyu terpampang di Mingguan Wanita (MW). yeah! Alhamdulillah. sekarang yuyu dah jadi penulis (columnist) untuk Diari Blogger Mingguan Wanita. terima kasih sangat untuk pihak MW sebab sudi bagi peluang besar macam ni.
awal-awal tu masa…

Trip to Australia I : Beyonce The Mrs. Carter Show

Assalamualaikum ♥
I look and stare so deep in your eyes  I touch on you more and more every time When you leave i'm beggin you not to go  Call your name two, three times in a row  Such a funny thing for me to try to explain  How i'm feeling and my pride is the one to blame  Yeah, cause i know i d…

Walimatul U'rus Yuyu Zulaikha & Izwan Safuan (Onejet) ♥

Assalamualaikum ♥
p/s: serius entry ni mengundang rasa nak muntah. tolong tahan atau cepat cepat beli asam.

Macam tak percaya pulak 24hari saja lagi yuyu dah nak bernikah. padahal, baru-baru ni saja kami (yuyu & tunang) kira lagi 200hari nak nikah. alaa. cepat gila. yuyu pun tak tau sempat ke …