Yuyu Zulaikha

Lifestyle | Beauty | Parenting Blogger

Ini Hari Raya Haji Saya.

Assalamualaikum ♥
Salam Eid Adha semua semui. (kalau kuih jadi kuih muih, jadi semua jadi semua semui la kan. ihik) semua blogger update pasal raya haji. pasal korban. pasal makan kuih raya sampai terjojol pusat. pasal makan ketupat sampai pengsan. tskk. fine. 
yuyu pulak, hari raya haji, lepas den…

Apa Yang Patut Kita Ambil Tahu?

Assalamualaikum ♥
ingat tak bulan Julai dulu yuyu pernah cerita pasal Astro-On-The-Go. banyak gila respond terhadap entry sebegitu rupa. eh. sampaikan kengkawan rakan taulan jumpa di kelas punya tanya pasal benda alah tu. tapi tu cerita Julai lalu.
cerita sekarang adalah..
Astro-on-the-Go memecah re…

Fasa Kursus Kahwin.

Assalamualaikum ♥

dengan ini, mula mula sekali yuyu ingin memanjat kesyukuran ke hadrat Ilahi. sebab peluang untuk pengalaman baru, semalam. walaupun banyak kurang, pause tetiba, dan tak tentu pasal hilang confident, tapi semuanya berjalan lancar. 
Alhamdulillah. nasib lah tak kentut ke. takpun sen…

Empat Mode Cantik.

Assalamualaikum ♥

Amaran : semua gambar di entry ini takde edit edit tau.

entry kali ini, entry semata mata demi Aaron Aziz saya (CASIO JE10). lep lep ♥
banyak yang suruh yuyu buat sikit review pasal Casio JE10 (Aaron Aziz saya) yuyu hari tu. a'ah. kamera sedia yang comel sedia comel tak payah …

Pengumuman Terlebih Penting.

Assalamualaikum ♥

baiklah. kalau tak baik pun, kena buat buat baik juga. 
di sini, ada dua pengemumim pengumuman. tolong la baca baik baik demi kepentingan kita sejagat. korang kena serius. muka yuyu masa taip entry ni pun muka serius. bayangkan muka yuyu macam pak cik guard perut buncit botak misa…

7 Perkara Pengalaman Photoshoot

Assalamualaikum ♥

Nothing is a waste of time if you use the experience wisely. Auguste Rodin
Yuyu selalu percaya dengan mendealah quote di atas. Experience buat kita lebih matang dan membawa keceriaan berganda dalam hidup anda. sekian dari Ribena. dan sebab tu, yuyu selalu cuba sedaya mungkin untuk …

Ganjaran Untuk Diri dan Pembaca ♥

Assalamualaikum ♥

minggu ni punya kerjas (heeee >.< plural untuk kerja), appointment dan event dah selesai. eh. exam pun dah tiga paper habis. tinggal dua paper minggu depan, dua paper lagi untuk minggu depan depan. lepas tu terus gigih untuk Kursus Kawen selama tiga hari. dan di sini tak be…