Yuyu Zulaikha

Lifestyle | Beauty | Parenting Blogger

Aset yang Awesome.

Assalamualaikum ♥

tak kisah la korang label yuyu blogger tegar ke, blogger separa tegar ke, blogger buat buat tegar ke, tapi sebagai seorang Yuyu Zulaikha, tengok cara blogger lain adalah hobi masa lapang selain melantak sampai terlentang dan mesej sampai lebam. tengok cara blogger di sini bermaksu…

Monolog Dalaman Seorang Yuyu Zulaikha

Assalamualaikum ♥

kehadapan pembaca belog dahku di Malaysia sekalian.
eh. feeling taip entry di Korea pulak. macam ni cerita dia, sebab minggu ni KUIS bagi murid-muridnya seminggu sebagai Study Week, maka apa kata yuyu tukar Study Week tersebut menjadi Blogging Week. ya ya. nampak macam Salahlaku P…

Bertunang | Entry Bergambar

Assalamualaikum ♥

tahun ni, tahun kawan kawan yuyu kawen secara berjemaah. tahun ni la dorang kawen, tahun ni la dorang bertunang, tahun ni juga la dorang ada yang dah dapat anak. ya. secara berjemaah. jadi, boo kepada yang tak join jemaah status berkeluarga ni, cuma taip entry berbaur forever alon…

Entry Untuk Allahyarham Abah. Al-Fatihah.

Assalamualaikum ♥

kalau kira hari ni, genap lah 13tahun 1hari abah yuyu dah meninggal. abah meninggal masa 19/9/1999 tepat 9malam. kalau tolak dengan umur yuyu, yuyu pernah rasa kasih sayang abah cuma 10 tahun. abah meninggal masa yuyu darjah empat. kecik lagi bagi yuyu.


memperkenalkan. ini abah yuy…

Pulun Taip Entry

Assalamualaikum ♥
aci tak kalau tak nak buat pendahuluan ke, mukaddimah ke, sekapur sirih bagai ke? kira lepas bagi salam, terus cerita isi penting. aci la kan. orait.
sebenarnya situasi yuyu sekarang umpama terselit di celah-celah onar demi meneruskan hidup sebagai seorang gadis (gadis sangat tau…

Benda Baru, Patut Tahu.

Assalamualaikum ♥

minggu ni kira minggu dah boleh istihar free sikit kalau banding dengan minggu lepas yang macam nak cari gaduh je dengan yuyu. jadi, bila semua dah settle, siyes rasa macam baru lepas bersalin. muhahaha. dapat experience dari tengok muvie je pun. dah over kannn bersalin bagai.
du…

Salam Merdeka dan Majalah Perempuan ♥

Assalamualaikum ♥
punya la hari ni bangun tidur, lantas bersemangat gila yuyu nak siap ke kelas, rupanya cuti. kalau kena bawa buku berat berat bapak gajah pun yuyu sanggup, asalkan nak menuntut ilmu pada hari ni. huhu. hari ni je la. tapi dah cuti, nak buat macam mana kan.
and yeahh! Selamat Har…

Ada Kita Ambil Tahu Semua ni?

Assalamualaikum ♥


Tidak dipandang sebagai perjalanan yg utama kecuali kepada tiga masjid yaitu masjidku ini,al-Masjidil Haram dan al-Masjidil Aqsa. Solat di dalam masjidku ini lebih utama dari seribu solat di masid lainnya kecuali di al-Masjidil Haram
(H.R. Bukhari,Muslim dan Ahmad,Abu Dawud,an-Nasai…