Yuyu Zulaikha

Lifestyle | Beauty | Parenting Blogger

Salam Ramadhan Muslimin & Muslimat ♥

Assalamualaikum ♥

Salam Ramadhan semua.

Alhamdulillah. kalau sebelum ni bila dah sambung study, yuyu tak berpeluang nak sambut puasa dengan keluarga. Hari pertama sahur dengan esaimen, sorang-sorang, berbuka hari pertama pulak dengan buku, a'ah. sorang-sorang lagi. sadis campur kudus kan.

Tapi…

Blogger-blogger Awesome di Blogopolis | Entry Bergambar

Assalamualaikum ♥
sampai hari ni yuyu rasa lagi aura syoknya join Nuffnang Blogopolis. event tu grand gila babeng macam event kak Nita Sarawak. kerlasss gitu. walaupun yuyu datang lambat sejam atas desakan takde transport, tapi sampai saja Ballroom di Hotel Concorde, oh sangat tidak mengecewakan.

Kegemaran Hati ♥

Assalamualaikum ♥
fuhhh! fuhhh! fuhhh! tolong lah. tolong la tiup sikit ubun-ubun yuyu ni kot kot boleh bersemangat nak update belog selalu. selalunya situasi yang jadi kat yuyu macam ni, tak tak, bukan yuyu je, tapi kita : nak update entry, masa ada, tapi idea takde.nak update entry, idea ada, tap…

Masa Berkualiti Seorang Yuyu.

Assalamulaikum

tajuk entry ini adalah antara ciri-ciri "good title" kalau kita membuat satu thesis. sebab menurut cik Mokhtar, selaku dekan dan pesyarah subjek Research Methodology yuyu, tajuk thesis yang terbaik adalah wajib ada independent dan dependent viable. apakah itu?
itulah satu…