Yuyu Zulaikha

Lifestyle | Beauty | Parenting Blogger

Jumaat di PWTC bersama Tun Dr. Mahathir | Entry Bergambar

Assalamualaikum ♥

konon konon, selepas Magrib, yuyu nak study untuk final exam esok. niat di hati kudus la kononnya. namun, apakan daya, selalu niat dengan perbuatan tak nak bersatupadu. lepas buat entry, baru study kot. hikhikhik. tergelak sopan sopan la pulak.
maka, entry kali ini, cuma nak tepek g…

Sabtu di Konsert Avril Lavinge | Entry Bergambar.

Assalamualaikum ♥

kehadapan saudara saudari sekalian,

surat ini adalah warkah yang dihasilkan atas desakan, ehh, atas berontakan ( sebab musabab dah brutal sangat cara hati saya mendesak. tak boleh tidur saya dibuatnya) hati saya setelah empat hari tak update belog. hmm. macam mana nak mula ya? perl…

Sabtu Bersama RTM ♥

Assalamualaikum ♥

hik.hak.huk.hek.hok. yuyu tengah bunyi gelak macam macam jenis demi efek gedik yang nyata. sebenarnya malu nak buat entry berbaur lobang hedong besar susah nak kempis ni. tapi tak buat, rasa bersalah dengan sanubari. memang meronta ronta suruh buat. 
nak tepek gambar banyak banya…

Sabtu Lepas | Entry Bergambar.

Assalamualaikum ♥



Korang tak rasa sesuatu dengan belog yuyu ke? tak rasa ke lewat ini, yuyu seringkali  menge-post entry berbaur banyak kemain gambar. a'ah. yuyu baru perasan. dan ini membawa maksud, lewat ini, yuyu kerap sungguh berpeleseran. a'ah. tu pun yuyu baru yuyu perasan. 
kalau se…

Suatu Ketika Dahulu.

Assalamualaikum ♥
suatu ketika dahulu. set kat kepala hotak cepat, semuanya kaler cekelat macam gambar ini.
yuyu ingat lagi, masa tu awal tahun 2008. tuan tuan dan puan puan sekalian, jangan segan silu berpatah balik ke empat tahun yang lampau dahulu. ala. zaman di mana lemak lemak tepu kat perut mas…

Patut Beralih Arah.

Assalamualaikum ♥




tahu tak yuyu menggemari Avril Lavingne umpama menggemari makan cekelat DAIM sambil tengok Running Man? tau tak yuyu ni membesar dengan lagu lagu Avril? tahu tak emak yuyu pernah baling botol susu kat yuyu takkala yuyu giat menjerit lagu Complicated Avril dalam shower.
tahu tak sem…

Ini la jawapan sebenarnya.

Assalamualaikum ♥
terima kasih Yana Senseiuntuk header yang omey ni. :')
okay okay. dah mual dah kan halkum asyik tengok entry yuyu yang bergelumang dengan kemain banyak gambar(s). kan? tak tak. demi tak nak kalian semua *ececehhh* fobia juga trauma dengan entry yuyu yang asyik tepek gambar besar…

Bila Dah Awal Dewasa | Entry Bergambar

Assalamualaikum ♥


a'ah Yuyu Potter (ada parut kat dahi). ada eye-bag menawan, parut dahi ohsem & kedut kedut jelita. korang ada? -.-'
aci tak kalau pendahuluan terus tepek muka sendiri besar gedabak? kira aci la, daripada pendahuluan panjang berjela namun hakikat isi penting sumpah takde.…