Yuyu Zulaikha

Lifestyle | Beauty | Parenting Blogger

Jangan Cuba Ini Di Rumah

Assalamualaikum ♥


rasanya, last yuyu bayar broadband Meksis yuyu adalah pada dua bulan lepas. lepas tu, reti guna, reti download, reti online, tapi tak reti nak bayar. sampai broadband dah lembab men-siputvavi, pulun juga gagahkan diri untuk guna.
redha dan pasrah je bila nak buka profile fesbuk, …

Tips Penting Buat Pelajar Universiti dan Kolej ♥

Assalamualaikum ♥


pernah tak hujung hujung semester, mintak duit kat emak? ikat perut ketat ketat dengan kain pelikat, sebab takut tengah tidur, tetiba perut meriah berkeroncong? pernah tak juga hujung semester, pinjam duit kawan RM50, lepas tu, setiap bulan bayar RM10. 5 bulan cukup la RM50.
padah…

Menunjuk-nunjuk.

Assalamulaikum ♥


video ini ada kaitan dengan potongan ayat al-Quran dan Hadith ini :

“Dan jangan membelanjakan hartamu dengan boros yang melampau-lampau. Sesungguhnya orang-orang yang boros itu adalah saudara-saudara syaitan, sedangkan syaitan itu pula adalah makhluk yang sangat kufur kepada Tuhann…

Kita Sering Lupa

Assalamualaikum ♥


"Ya ALLAH,  Jauhkanlah aku dari sesuatu yang membuatkan aku jauh dari-Mu, tapi... Dekatkanlah aku dengan sesuatu yang akan membuat aku dekat dengan-Mu."
Amin♥

ke-eksaited-an di i-City | Entry Bergambar

Assalamualaikum ♥
selama 23tahun hidup di muka bumi ini, semalam adalah kali pertama dan InsyaALLAH kalau tak ada aral mengada ngada nak membujur melintang, ia akan menjadi kali ke patratustujuhpuluhenampointempat kali yuyu ke i-City,Shah Alam.
yuyu dah bebal gegendang telinga yuyu, rakan taulan asyi…

Lelaki Baik Untuk Perempuan Baik, Perempuan Baik Untuk Lelaki Baik

Assalamualaikum ♥

"Finding the right man for marriage is the second challenge. The first challenge is to be the right woman that a right man wants to marry."
bila dah semakin matang, yuyu selalu impikan lelaki yang baik lagi soleh. tak kisahlah kalau kalau dia pernah nakal dulu. dan yuyu yaki…

Volkswagen Polo & RM7000 Untuk Kita Semua ♥

Assalamualaikum ♥
Volkswagen Polo yang kacak lagi hot lagi seksi lagi gagah, sudikah awak jadi milik saya? *puppy-eyes*

ya rakan taulan sekalian. Volkswagen Polo tersebut bakal menjadi milik antara kita semua ni. yakni Yuyu Zulaikha. tahniah buat diri sendiri. *berangan siap siap* . kalau korang r…

Ini Tidak Lagi Seksi.

Assalamualaikum ♥

pemenang anugerah makhluk paling seksey di alam semesta.
di minta bawa bertenang semua. 
yuyu tahu, inilah Kisses yang selalu manusia makan sampai terpejam mata lalu seloww seloww kunyah almond di dalamnya, dengan harapan, almond tadi takkan pupus dari mulut sedang cekelat mencair ma…

Kenangan Zaman Sekolah ♥

Assalamualaikum ♥
"Mangunnnn! Assalamualaikum tekjuuuuu!"
p/s : lukisan huduh tak bermaksud tuannya pun huduh.
hadoi. fenatnya yuyu hali nih. pagi pagi mangun pegi cekulah! tengah hali pulak fenat belatur kat kantin panjang panjang. tekju pulak bagi kije cekulah manyak manyak. beg cekulah…