Yuyu Zulaikha

Lifestyle | Beauty | Parenting Blogger

Cover Girl Dara.com Januari 2013 | Yuyu Zulaikha

Assalamualaikum ♥
komersial sangat tau tajuk entry yuyu kali ni.

kite nak bagitau ni, Dara.com edisi Januari 2013 kan, kite jadi Cover Girl. hikhik. kite malu la nak bagitau semua orang, sebab kite memang pemalu, tapi kite nak bagitau juga. tak kire. hikhik sekali lagi siap tutup mulut.

sejak dua …

Wedding Kakak ♥

Assalamualaikum ♥
--------------------------------------------------------------------------------- kredit kepada We Luv Peplum untuk busana yuyu sepanjang entry ini. ---------------------------------------------------------------------------------
bulan ni, bulan paling jimat beras. kenduri kawen…

Saya Suka Selca ♥

Assalamualaikum ♥
setiap ketul manusia akan ada perubahan dalam diri memasing. termasuklah saya yang sopan ini, Yuyu Zulaikha. kalau bandingkan hidup dan perangai yuyu, yuyu sekarang bagus budaknya. hikhik. saja promote diri sendiri, mana tahu mak-mak laki hensem terbaca entry yuyu ni :)
tapi satu…

Pilihan Terbaik.

Assalamualaikum ♥
minggu lepas minggu paling suka hati. weekdays sepatutnya ada kelas, tapi asyik cancel sebab musabab masing-masing lecturer tak wujud lagi. satu subject lecturer baru bersalin. hari yang lecturer bersalin takde, yuyu manfaatkan makan Durian Crepe di Mid Valley. satu lagi subject …

Kereta Idaman Dahku.

Assalamualaikum ♥




apa perasaan kalau yuyu parking kereta macam tu depan rumah korang? jeles tak?
macam mana pula kalau yuyu bagitau korang, walaupun pembeli yang pertama kali mampu dapat rebate sehingga RM2,000 ataupun tak  payah langsung bayar charge untuk service selama setahun, free roadtax untuk …

Sila Jeles Dengan Saya.

Assalamualaikum ♥
macam mana kalau yuyu buat korang jeles tahap nak cekik leher sendiri, kendian korang hentak kepala kat dinding selow selow sebab kalau kuat karang sakit pulak? aww. keji la yuyu ni khonn. tapi tak kira, keji pun keji la.
buat bagi korang jeles macam ni. hikhik.

yuyu ada bau kejel…

Sore Eyes & 3 Days MC

Assalamualaikum ♥
uhuk uhuk. im having sore eyes. uhuk uhuk. waddehelllll. and and and. doctor said, i get three days MC. omaigadddd.  (Parody)
musim sekarang ni, belungguk pulak spesis manusia yang sakit mata takpun ketumbit, yuyu pun tak ketinggalan untuk join spesis manusia cenggitu. baiklah. man…

Pengalaman Ahad di Konsert J.Lo

Assalamualaikum ♥
apa perasaan kalau abang aku kutuk mak kau? okay. tu emo lebih. takde kaitan. 
apa perasaan bila impian jadi kenyataan? impian beli MiniCooper, kawen dengan Aaron Aziz, cungkil gigi di Korea, dapat semuanya. mesti rasa macam nak meninggal kan? macam tu la dengan ai di sini ni. imp…

Kongsi Kemenangan ♥

Assalamualaikum ♥
saja nak bagitau semua orang, semalam kan, yuyu kann, pergi Nilai 3 kann, beli kannn..... hikhik. gelak tutup mulut segedik mungkin saja buat korang nyampah frust. bajet. -.-'
baiklah. marilah yuyu nak kongsi kemenangan yuyu pada kali ini. 
entry lepas yuyu ada cakap yang yuy…

Le' Kakak

Assalamualaikum ♥
menjadi seorang kakak, lepas tu sulung pulak tu dalam keluarga, ditambah lagi sebagai cucu sulung lagi dalam keluarga besar adalah sangat mencabar. lagi lagi yang terasa bertanggungjawab untuk memikul tugas sebagai KAKAK. dan yuyu tak rasa jadi kakak ni, satu benda yang mudah.
da…

Ketaksuban Akan Kafein Ini.

Assalamualaikum♥

tahu tak apa benda gila yuyu buat minggu ni? sila teka dengan jayanya.
boring. korang asyik tak dapat jawab je. -.-'
minggu ni selain ber-JLo-an di tengah hujan (nanti yuyu buat entry tau tau), yuyu juga habiskan Nescafe.  6 tin beli sekali gus, 6 tin terus habis. baru yuyu seda…