Tolong Jangan Buat Yuyu Marah Malam Ni!

Saturday, October 1, 2011

Assalamualaikum ^^

ada siapa siapa di sini pernah mengalami sebijik sama seperti yuyu? yakni rasa :
  • nak marah tanpa sebab musabab jitu lagi kukuh
  • lapar kemain
  • pening di bahagian kanan kepala
  • susah nafas
yuyu harap, ada yang sudi cakap

"ya yuyu, saya pernah jadi sebijik macam yang tertera di atas, malah lebih teruk"  sambil  hentak meja, takut yuyu tak percaya.

takda la yuyu berasa sungguh macam sekarang. yuyu tak pasti ni migrain ke, norma perempuan nak datang bulan ke, alamat ada anak raja nak datang minang atau mungkin yuyu eksaited kemain pasal lulus ujian berkomputer pagi tadi. -.-'

nampak macam masalah yuyu ni simple. tapi cuba tengok situasi ni :

sedang yuyu makan bihun sup, cekelat DOVE, nestum, pisang, kuih siput, air MILO kotak dan tembikai, sambil melayan lagu K-POP di HITZ.TV, tiba tiba adik yuyu jalan tepi yuyu, dengan kwangjau nya yuyu pekik  "wehhh! tak reti dok senyap ke ha". -.-'
nyamuk terbang bersiar siar seperti hari biasa dengan famili dorang pun yuyu marah. cis. sakit kepala dan hidung sebelah kanan kemain sakit. nak saja maki. demm. hilang sabar wa masa ni.

nampak tak kritikalnya keadaan yuyu sekarang? sambil taip entry pun, korang harus lagi wajib tahu bahwa yuyu baru saja selesai pekik cicak yang super kwangjao berak atas mouse yuyu. jujur. baru selesai juga sumpah bontot beliau terbakar.

puas hati yuyu. -.-'

tapi tapi, seteruk mana pun yuyu, dengan paling sopan abad ini, yuyu nak ajak korang like pic yuyu ni. boleh terus LIKE walaupun korang tak LIKE page dorang. pelis! pelis! hakhak. tekan gambar dan LIKE ya korang ^^


p/s : dan dan jadi baik.

terima kasih sudi baca ^^

47 comments:

  1. baikkk kak yuyu....jgn marah2..nanti cpat tua....;)

    ReplyDelete
  2. AMBOI KEMAIN SERONOK MAKAN CEKELAT DENGAN MINUM AIR KOTAK MILO XD

    ReplyDelete
  3. YAN PON SELALU RASA NAK MARAH TAK KETENTUAN HALA. T_T

    ReplyDelete
  4. KESIAN NYAMUK TAK PASAL2 KENA MARAH.KIHKIH

    ReplyDelete
  5. chill kak yuyu. nanti okey lah tu. :)

    ReplyDelete
  6. jgn mara2 akq comel
    sabar k ^^

    ReplyDelete
  7. Amboii! Banyaknye menu makan. Hehehe~

    ReplyDelete
  8. dak kecik. marah cepat. marah marah.

    ReplyDelete
  9. simptom kak yuyu ni sme mcm dyan skg..kalo dyan ni alamat nak dtg bulan..

    ReplyDelete
  10. akak pun selalu pening di bahagian kanan kepala..org ckp migrain..x tau la..

    ReplyDelete
  11. sebab bnyak marah tu yg jadik cenggitu hehehe..


    pssstt, skang akak ngah lapar gak nie

    ReplyDelete
  12. yang part nak marah-marah tanpa sebab tu selalu la jadi kak yuyu , hehe .

    ReplyDelete
  13. teringin la pulak nak tengok cik yuyu ni marah depan2

    ReplyDelete
  14. hehe..petanda nak nyanyuk ni..bahaya2..

    new hupdate>>
    wanita sukar menerima perpisahan

    ReplyDelete
  15. ahaha banyaknya makan!kemain lapar yea...aloloo;p

    ReplyDelete
  16. yuyu,org kata kalau kita gembira sgt.. nnt kte sdeh plak.wuuuu

    ReplyDelete
  17. wahhh..yuyu jgn mrh lak si pengkomen ni ye..
    ieqah pn pnah jugak jdi mcm yuyu..ase nk mrh tanpa sebab..hahaha :) normal la tu kot

    ReplyDelete
  18. amboih..garang yuyu,biasa la bln nk mgambang la tu

    ReplyDelete
  19. Kak Yuyu amik wudhuk. Insya-Allah, reda marah tu.. ^^

    ReplyDelete
  20. ain akan rasa sedih bila rasa lapar then takde makanan untuk di makan. haha. :)

    ReplyDelete
  21. oke....untuk meredakan kemarahan yuyu...i dak like2 pic yuyu haha

    ReplyDelete
  22. tengok makanan yuyu sume da tak jadik nak mara hahah

    ReplyDelete
  23. nk dtg bulan kot yuyu

    eka selalu kena migrain bila sebelum atau selepas dtg bulan..huhu

    dah like dah..hehee

    ReplyDelete
  24. em0tional can swing up and down..that is called woman.... :) chill yuyu...eksaited tu lulus td

    ReplyDelete
  25. Oh emotion nya adalah marah lah ye.. dah ramai dah undi awak. good luck, kita pun dah undi.

    ReplyDelete
  26. tatotnya. yuyu nak marah la..
    tido je yuyu..
    hehe..^^,

    ReplyDelete
  27. maki cicak?? errr.. maz tak mampu nk maki.. coz kegelian mengatasi sgalanyee.. boleh geli gelemannnn

    ReplyDelete
  28. Ain penah rasa!! Hormone kita org pompuan mmg macam ni kot yuyu! Sabo je la! huhu.

    Btw Yuyu comeiiiii! Dah like dahhh gamba Yuyu! hehe. Tolong click like kat gamba Ain jugak, bole ka? SINI SINI! hehe. Thank you Yuyu! :)

    ReplyDelete
  29. tengah nak 'tuttt' kot yuyu . cool kentang lah =)

    ReplyDelete
  30. *ini komen yg sangat serius*

    ca ngaku alami situasi yg sama.da 2,3hari da.baru kelmarin campak barang ke almari makeup..naseb cermin tak pecah.pehal ntah ase marah xtentu pasal.. =__="

    ReplyDelete
  31. salam..

    sabar k..

    http://pemudattbc.blogspot.com/2011/10/best-ke-dok-kutuk-rakan-sendiri.html

    ReplyDelete
  32. dah like dah gambaq tu,yuyu tengs auw sudi like gambaq onie :P

    ReplyDelete
  33. kelakar lah yuyu... entry mrah ke wt lawak

    ReplyDelete
  34. kak yuyu jgn marah2 ye..
    chill2.. ;)

    ok2 nak p like la ni. hee


    nyte >.<

    ReplyDelete
  35. aip napa kak yuyu mrh famili shayer?? (nyamuk terbang)

    ReplyDelete
  36. hamboiiii bnyaknye makan kak. hehe

    ReplyDelete
  37. Takut nak komen, nanti kena marah HAHA

    ReplyDelete
  38. kemain ni marah2...rupanya nak minta org like ea yuyu? olololohhh~ okey2, dah like. jgn marah2 lagi okey, nnt dah tak comey ;)

    ReplyDelete
  39. yuyu tu nama manja kan ?
    patot la cicak pret pon nak kecoh ;p

    ReplyDelete
  40. sabar ye sis :) hilang comel tuh kang.. smile2

    ReplyDelete
  41. hahahax,sempat lagi promote sro like!!

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan