September 11, 2011

Dah Tersiksa.

129 comments
Assalamualaikum ^^

manusia paling  terpaksa rajin saat ini

sekarang ni tak leh dah nak post berjuta lemon entry setiap hari. dah tak leh dah nak jenguk belog kawan kawan yang lain. perhatian sekarang dah kena tumpu 102% kat peperiksaan yang bakal menjelma. nak tak nak, kena buat buat lupa diri yang diri ni ada belog

kalau tak. study seminit, jenguk belog sejam. dah selalu dah. -.-'

bermula esok 12hb, hingga 15hb exam datang bersilih ganti. tak ada langsung peluang sehari pun untuk terkinja kinja lagi. dalam tarikh tu juga lah dapat paper yang membunuh pelajar. padahal, 21hb dan 27hb,   paper yang boleh jawab sambil makan cekodok *hebakk kan wa*

masa ni yuyu tak paham, kenapa Kerajaan benarkan pelajar belajar subjek yang membahayakan mereka sendiri. boleh sawan tengok soalan sekalipun. dan tak faham, pehal aku kena salahkan Kerajaan. 

sejurus publish entry ni, bukan lagi masa untuk terlentang di katil makan cekelat, bukan lagi masa karaoke kat bilik memecah hening pagi, tapi terus bergegas, siap pakai cantik cantik, bukan niat ke MidValley, tapi ke kelas untuk group discussion lagi. 

semester lepas, rilek je. hari nak exam, hari tu lah entry paling banyak di post. hari tu la nak luah kat belog, exam susah la, happy jawab exam la, pengawas dewan periksa hensem la, pen jatuh la. semester ni nak buat entry cam tu? jadah.

mungkin ni habuan untuk dasar pelajar yang kalau boleh lagi seminit nak exam, masa tu la baru kalut nak buka buku, waktu tu juga la kalut nak maki. 

sobbsobb. nak sangat semua ni berlalu dengan super pantas. tapi result, pointer dapat 4.0. kihkih. kan best kalau macam tu. goyang kaki, makan cekodok, jawab exam, amik result, lompat jerit jerit sebab musabab dalam pointer 4.0.

p/s : PAGE yuyu akan sunyi la lepas ni. huhuhu

terima kasih sudi baca :)

129 comments

  1. yuyu! cantiklah kuku yuyu,yuyu buat cane?manicure ke? apapon yuyu,good luck tau,all da best :D

    ReplyDelete
  2. gudluck ye yuyu..study rajin2 tau =]
    wish u luck =)

    ReplyDelete
  3. good luck darlingg. Dayg doakan kak yuyu bleh jwab spantas kilatt. zenggg! HAHA. :)

    ReplyDelete
  4. haha kalau leh goyang2 kaki then dpt 4.0 , saya pun nakk .hehe

    ReplyDelete
  5. gud luck yuyu :)
    semoga dipermudahkan urusan
    :D

    ReplyDelete
  6. btol-btol...nak super fast pstu lompat-lompat pointer solid 4.0 syokkkknyaa

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum sis yuyu, selamat pagi..semoga sis dapat jawab exam dengan tenang ya.goodluck..:)

    ReplyDelete
  8. hayoooooo
    xpe syg..
    utamakn yg utama taw yuyu
    nnti freee2..jengah la ye...
    gud luck cyg!=]

    ReplyDelete
  9. gud luck 4 da exam yuyu . every sem sgt susahhhh nak harungi . haha .

    ReplyDelete
  10. chill & relax

    you can do it pretty!

    :D

    ReplyDelete
  11. salam.good luck tau yuyu..wat yang terbaik..ain doakan yuyu dpt result 4flat keyh.hehhe..
    luper nk tnyer.yuyu.amik kos aper n study kt maner yer?

    ReplyDelete
  12. cekodok je ye yuyu ni :)
    gud luck in xam yuyu !

    ReplyDelete
  13. belajar rajin2..=) gudluck exam! selalu gak study last minit..pastu tengok result mula lah nak meraung bagai...btw, all the best again!

    ReplyDelete
  14. kurangkan makan cekelat tu..haha

    ReplyDelete
  15. All the best in ur exam Dik.. Nnt bila dah free br kita jumpa ya.. Good Luck!!

    ReplyDelete
  16. gudluck sis. Usaha tangga kejayaan! Tawakal.

    ReplyDelete
  17. HUish... lame tak komen sini... hohoh..

    hai... :D

    ReplyDelete
  18. selamat menjawab peperiksaan yuyu..semoga berjaya yerr

    ReplyDelete
  19. gud luck exam...tak pe seksa sekarang...bahagia kemudian hari..=D

    ReplyDelete
  20. kita sma la yuyu... final suda dtg mnyerang,.... huahua

    ReplyDelete
  21. Wish you good luck in Exam & hindar dari sebarang penyakit..:)

    ReplyDelete
  22. Do the best,sis..chaiyok!chaiyok!..

    ReplyDelete
  23. gudluck kak yuyu ^_^
    nanti mesti rindu kak yuyu :')

    ReplyDelete
  24. aiiee...aku sok stat sem ko dah nak exam...hehehe...all the best!!

    ReplyDelete
  25. larh?sedehnye x dapat nak jenguk blog yuyu agi dah..ala curik2 sket mase yg ado!!~~meh meh terjah sat blog kitew..da janji kan...>_<

    ReplyDelete
  26. buku UiTM atas meja la...
    huhu...gud luck!!!

    ReplyDelete
  27. gud lux ae kaka yuyu... <3

    ReplyDelete
  28. gud luck gud luck! makan cadbury kalo x pening. hhahaha

    ReplyDelete
  29. Good luck, all da best akak yuyu sygs <3

    ReplyDelete
  30. kan bagus ko on9 24jam dapt 4.o hahaha..

    ReplyDelete
  31. salam yuyu..
    good luck exam..buat yg terbaik pastuee bolehh la yuyu cuti ye dak.. :)
    ps: khusyuknye pic study tue

    ReplyDelete
  32. gudluck sis !! (:
    aja2 fighting !!

    ReplyDelete
  33. hope sis dapat result cemerlang.Saya baru buat tips2 belajar untuk UPSR/PMR..13 tips:)

    Btw,sis study lok2 a..tips tu boleh guna jugak:

    ReplyDelete
  34. semoga yuyu dapat jawb exam gan tenang dn dpt pointer sperti yang diimpikan . hehe .

    ReplyDelete
  35. tak per, abis exam baru fokus kat blog 24 jam hehehhe

    ReplyDelete
  36. good luck yuyu, moga2 dpat 4.0 amin...

    ReplyDelete
  37. hahaahahaaa..... ^^

    GUD LUCK yuyuuu..!!! ^^

    ReplyDelete
  38. Mehlah Beijing sis....OMG tak Lama Lagi winter...kita boleh main salji....yeahhh!!!! :)

    ReplyDelete
  39. best of luck! kirim salam dekat zatyl alyaa athirah!

    ReplyDelete
  40. haha.. (tersenyum sumbing sendiri bca entry ni..) gd luck yuyu..

    ReplyDelete
  41. warghhhhhh...bagusnye klu dpt pointer 4.0 smbil gyang kaki kn Yuyu....hehehehe

    ReplyDelete
  42. selamat berjaya kak yuyu comey..! <3

    ReplyDelete
  43. GONNNNNA MISSS YOU DAK KECIK :P n goodluck tau

    ReplyDelete
  44. amboi study pon sempat pose ye kak yuyu..hehehe..gud luck sis :)

    ReplyDelete
  45. salam yuyu...semoga menjadi pelajar yg berjaya yer...
    gud luck ye dear...:)

    ReplyDelete
  46. hehehe.

    tak pe yuyu. susah2 pon, boleh jawab tanpa bukak mata kan? ;p

    ReplyDelete
  47. all the best sista!!!

    ReplyDelete
  48. oitt yuyu. cepat-cepat habis kan final. Dah tak sabar nak baca entri yuyu :) oh btw, goodluck yuyu.

    ReplyDelete
  49. paper eco kan 27 tu?? jmb smbil mkn cekodok jep? perghhhh hebat ahh yuyu :) terbaik..hehehe..pape ppon gud luck taw syg:D

    ReplyDelete
  50. sabar ye yuyu...sekejap je seksaan tu..x lama lagi 'cargass' balik k...Gud luck!!

    ReplyDelete
  51. gudluck..chaiyok2!!..=)

    p/s : xmcm budak2 la bckground u..chumel..=)

    ReplyDelete
  52. bersusah2 dulu yuyu..pasni dah boleh grad dgn jayanya..igt tuu :)

    ReplyDelete
  53. selamat mengulang kaji pelajaran yuyu....

    ReplyDelete
  54. takpe yuyu. focus study dulu. :) blog yuyu ni takkan sepi pun. banyak pengunjung!! :D

    ReplyDelete
  55. study must be the first right!! all the best pretty ;)

    ReplyDelete
  56. wish luck bebeh..!
    try get a good result ya!

    ReplyDelete
  57. salam..
    usaha tangga kejayaan...

    ReplyDelete
  58. all the best sis yuyu!! takpaa, kita cut off sikit rutin harian demi masa depan XD

    ReplyDelete
  59. Wish you all the best si shomell ! Jangan risau tak akan sunyi blog yuyu ni..Akan adanya pengunjung lepaskan rindu kat yuyu ! :)

    ReplyDelete
  60. takpe kak yuyu,goodluck for incoming exam! :)

    ReplyDelete
  61. good luck yuyu..tak mau jeling2 kat blog sehari dua nie..fokus kat exam dulu tau

    ReplyDelete
  62. rasanya picture nih dah ada dalam older entry yuyu kan
    momoy baca setiap entry yuyu dari yuyu ada BF, putus, freehair and lama2
    entry cuma ada tajuk saja tapi tak berapa nak tulis komen
    selamat hari raya yuyu

    ReplyDelete
  63. yuyu !! gud luck sayang !!!!! :)

    sila2 lah baca latest entry saia...:)

    http://belogcikarda.blogspot.com/2011/09/aku-blogger-hudoh-so-aku-takkan-femes.html

    ReplyDelete
  64. kitorang support yuyu yg smangat nk jawab finall...huhuhu....

    ReplyDelete
  65. same here =.="..

    rajin2 singgah la sini..hehe

    ReplyDelete
  66. Huhu, rajinnya Yuyu. Tampak serius ja study. Tak dapat skor 4.0 tak tau la. Moga sukses 4 exam.

    ReplyDelete
  67. wah rajin kaka yuyu . . . dah la comel rajin plak tu . . hehe . .


    dari langkawi singgah ke sini <<

    ReplyDelete
  68. okeyh..done follow :)

    ReplyDelete
  69. selalu datang baca je tapi ari ni nak komen sebab nak wish Good luck kat yuyu comel :)

    ReplyDelete
  70. dah ramai sgt komen-All the Best je la.

    *naif sungguh gambarajah dengan buku-buku ilmiah tu. rebus je, cepat absorb. erk!! (>.<)

    ReplyDelete
  71. bagus le...rajin study moga sukses

    ReplyDelete
  72. gud lak..moga Allah mempermudahkan untuk mnjawab exam=)

    ReplyDelete
  73. arghhhh! terima kasih sudi baca & komen! wuuuu T_T tak sempat nak reply dah!!

    ReplyDelete
  74. Yuyu oh Yuyu, good luck ye! Hehee ♥

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

© Yuyu Zulaikha . Design by FCD.