Yuyu Zulaikha

Lifestyle | Beauty | Parenting Blogger

Rabu Bersama Kembar Yuyu Zulaikha | Entry 11 Gambar

Assalamualaikum ^^

dahku dan kembar dahku...


Yuyu Zulaikha dan Yuyu Johanna. eh terbalik. yang kenit yuyu Yuyu Zulaikha

ni la kembar yang di canang canang oleh dahku sejak pagi tadi. kembar yang di tanya tanya oleh segenap blogger di twitter, page juga fesbuk yuyu tu. sebetulnya, kembar pada iras muk…

Belajar Pakai Stoking

Assalamualaikum ^^

rasa lenguh kepala hotak lutut masih tak habis lagi. sakit sakit peha, sakit betis juga sakit hati tak reda lagi. ya. kes parah sikit. ni semua angkara kejadian semalam. alaa. yang beriya riya yuyu buat ENTRY pagi buat semalam tu.

semalam betul betul rasa macam seorang gadis kesep…

Semoga Allahyarham Abah Yuyu Bersama Orang Orang Beriman. Amin

Assalamualaikum ^^

19.9.1999. kalau hari ni, bermaksud, 12tahun 1hari sudah Allahyarham abah yuyu sudah tinggal dunia perhentian seketika ni *apesal rasa macam nak tulis novel ni*. dan ni juga bermaksud, yuyu telah dibesarkan tanpa abah sejak dari umur 10 tahun.
empunya anak siyes sebijik macam JeLo.…

Sungguh Tak Best Pagi Ni.

Assalamualaikum ^^
pagi pagi, baru terlintas kat kepala hotak nak kumpul mimpi dengan bilangan sungguh banyak. niat di hati yang tulus suci lagi kudus ni, kalau zohor pukul 1.15petang, maka, 1.14minit 59 saat baru nak bangun. ya. akur. ia sungguh tak wanita sejati.
qadha balik waktu tidur akibat exam…

The Power of Words

disabled comment

Teaser: Rabu Bersama Kembar Yuyu Zulaikha

Assalamualaikum ^^
cakkkkkkkkkkkk! 

please buat buat terkejut siap melatah hentak hentak kaki kat lantai sampai bengkak. hekhek. nak buat teaser pagi pagi separuh buta ni boleh tak? konon konon ada manusia di muka bumi akan menantikan dengan penuh harapan akan entry seterusnya.
ceh. -.-'
penat kaki…

Selamat Kembali Yuyu Zulaikha

Assalamualaikum ^^

header pertama. masa tu dah rasa hebakk kemain dapat buat header sendiri.
welkambek yuyu! welkambek!
exam dah habis. buku tok sah nak ngade sentuh. kelas? tok sah nak susah payah bangun pagi gosok gigi lalu berambus ke kelas. tak payah. maka, welkambek yuyu! welkambek ke dunia belog

Lelaki Perlu Peka Dengan Perempuan.

Assalamualaikum ^^

perempuan, lelaki kena tahu. awal awal kenal, kalau tanya suka laki macam mana, mesti jawab "tak kisah, asal dia pun sayang i, okay lettew" . tak pun ada juga yang mula list berkajang kajang "i nak, yang pandai, kaya, tinggi, sebijik aaron aziz, kumis comel, kulit p…

Video Yang Membuatkan Yuyu Menangis.

Assalamualaikum ^^

taknak bebel memalut panjang kat entry kali ni, cuma nak paksa kalian semua *cehh kalian la sangat*, tengok video terbaik abad ini. ada sorang kawan post video ni di PAGE yuyu.


terima kasih kepada Hidayat Ahmad kerana sudi kongsi video ini.
p/s : di persilakan share ya semua.. 
p/s l…

Yuyu Zulaikha Lah Manusia Paling Cool Abad Ini.

Assalamualaikum ^^

mempersembahkan!

yeah. eksaited tak ketahuan hala.  
mempersembahkan jadual peperiksaan yuyu semester ini. dah ada enam garisan garisan cinta yang menghubungkan subjek lepas dan hati berbunga. bhahaha. okay. cuma nak bagitau, yuyu adalah manusia paling cool abad ni apabila berjaya k…

Ganjaran Untuk Diri Sendiri.

Assalamualaikum ^^
setelah bergelut siang malam pagi petang dengan buku, tangan habis terconteng dengan pen (kalau tak terconteng pun, conteng sendiri, tanda rajin menulis), kepala otak terus tepu banyak sangat ilmu, maka hari ni tamat sudah peperiksaan.
ehem. yeeehaaaaaaaaaaaa! opps. lupa. kena cont…

Spontaneous Thursday | Fotocopy Copycat

nak juga tegakkan benang yang tengah basah -.-'

Hormat Sesama Blogger

Assalamualaikum ^^

manusia diciptakan dengan kelebihan mempunyai pelbagai pilihan. pilihan pula dibuat melalui minat, citarasa dan cara tersendiri. dan manusia mempunyai hak kebebasan memilih selagi mana tidak menggangu hak orang lain dan tidak menglanggar mana mana peraturan. 
begitu juga dengan dun…

Dah Tersiksa.

Assalamualaikum ^^
manusia paling  terpaksa rajin saat ini
sekarang ni tak leh dah nak post berjuta lemon entry setiap hari. dah tak leh dah nak jenguk belog kawan kawan yang lain. perhatian sekarang dah kena tumpu 102% kat peperiksaan yang bakal menjelma. nak tak nak, kena buat buat lupa diri yang d…

Mood Tak Stabil.

Assalamualaikum ^^


selamat pagi ! selamat tak berapa pagi sangat la sebenarnya. matahari pun dah bersenam nak terpacak tengah tengah kepala.

hari ni saja yuyu blogwalking secara pukal. lepak kat belog orang lama lama. tapi sekadar lepak tanpa tinggal kesan tapak kaki. malu diri dahku ni. bukan nak c…

Hari Gumbira | Cheque Nuffnang Sampai + Cash Out Lagi.

Assalamualaikum ^^
pagi pagi macam ni, macam tak kena pulak nak korbankan masa untuk tepek dua ketol bijik mata kat buku. study. waktu macam ni  sepatutnya kena habiskan dengan makan sampai terlendang, membazir masa di fesbuk juga blogwalking. 
dasar pelajar dah nak exam baru kalut nak baca buku, jad…

Kenapa Kejam Sangat Dengan Yuyu Ni?

Assalamualaikum ^^
mempersembahkannnn! jadual peperiksaan yuyu !
kelik demi penglihatan super jelas

tak paham ape salah yuyu dengan kampus yuyu sehingga menghukum yuyu susun tarik peperiksaan dengan begitu kejam.12, 13, 14, 15 & 15hb sekali lagi. 
berikut adalah subjeck sakit kepala semester ini :
S…

Kenapa Ramai Sangat Dah Tak Semangat Nak Berbelog Ni?

Assalamualaikum ^^
dulu dulu ( awal tahun hingga bulan 5), kalau check saja dashbord, satu minit, dah mesti berpusu pusu entry baru sedia untuk tatapan bijik mata. dah siap boleh tadah air untuk di minum, penat blogwalking dari pagi bawa ke pagi. tengok blogger semua bersemangat waja.
tapi sekarang (…

Tentang Sarapan

Assalamualaikum ^^

bercerita pasal sarapan pagi idaman perut perut chomel sekalian. nak ikut nafsu serakah ni, list makanan boleh lawan list beli belah barang raya kat Tesco. siyes banyak. tapi tapi. nak list yang paling utama dalam kepala hotak je.

berikut adalah pemenang sarapan yang mencairkan ha…

Sempat Lagi Ke?

Assalamualaikum ^^

sempat lagi tak nak buat entry pasal raya? orang lain dah siap buat entry raya part ke lapan ribu lemon, siap dah nak buat entry pasal Thaipusam, yuyu baru terkedek terketar tangan nak taip pasal raya. sobbsobb. siyes   macam dah lupa diri, rupanya diri ni ada belog.
tapi nak ceri…

Di Fitnah Gedik Dengan Suami Orang :(

Assalamualaikum ^^
eh eh kawan kawan yuyu semua. entry ni tak memerlukan langsung taip panjang cecah lantai. cuma nak bagitau. dah ramai yang konpius, mana satu real account yuyu. bukan account Maybank supaya mudah korang transfer duit raya, tapi account Facebook. 
untuk memudahkan korang tertipu ole…

Jangan Sampai Tergigit Jari.

Assalamualaikum ^^

kalau cakap pasal shopping handbag, mesti tak lekang Yuyu Zulaikha dengan Sometime. dah kira selari dengan jiwa raga jasmani dan rohani dah online shop seketul tu. nak cari tempat lain, dah tak mnepati citarasa. Sometime juga menjadi piihan kalbu.
yuyu pun dah tahu, ramai yang dah …