Yuyu Zulaikha

Lifestyle | Beauty | Parenting Blogger

Macam Ni La Perangai Blogger Kan.

Assalamualaikum ^^

3 hari tak hapdet belog.

macam ni la korang kan, berpusu pusu komen yuyu mintak yuyu hapdet belog penuh sawang ni? *bajet hot habes la masa ni, siap kembang hedung sebelah*. korang tak tahu yuyu sedang melawan rasa perit jasmani dan rohani.

update ringkas tapi padat. cuma nak bagitau la kan. macam mana la nak update belog dalam masa sekarang.

kalau nak tidur pun, terpaksa menguis nguis katil mencari sejemput ruang untuk baring, kerana bersebab musabab buku buku tebal kemain, kertas kertas juga alat tulis dah amik tahta di atas katil. diri yuyu terpaksa tidur seciput penjuru katil. sobsob. assignment banyak tak ketahuan hala punya pasal.

jangan kata nak online la. tenggek sikit saja kat meja selalu online, dah tak ada nafsu nak teruskan online. atas meja yang selalu licin boleh main rollerskate , pun dah boleh konpius meja ke setor simpanan harta benda awam. semak.
dilarang mengutuk dalam hati.

sibuk nya sampai membawa kepada migrain. last yuyu migrain masa yuyu di UIA dulu. sekarang dah tak pernah nak migrain. tapi ya tuan tuan dan puan puan hadirin majlis sekalian, hari ni yuyu migrain teruk. rasa macam tak adil.

apesal la migrain menghinggapi manusia yang kalut dengan assignment, terkial kial cari masa nak masa baca buku exam setiap hari. tak adil tak adil. sampai kan mata yuyu sebelah kiri tak boleh nampak hampir setengah jam petang tadi. migrain membawa separa maut.

jadi di sebabkan berbelog bukan lah perkara utama dalam hidup yuyu sampai boleh bawa koma kalau traffic turun setiap hari, maka, yuyu dahulukan masa perit buat assignment. tengah sibuk macam ni, banyak hingga membawa melimpah ruah pulak idea datang.

ape pun, pesan yuyu kepada kalian, Berhati Hati Lah Di Jalan Raya!

p/s : like la yuyu kat SINI! yuyu join kontes. hikhik!

terima kasih sudi baca :)

Comments

  1. yuyu kat board tu gambar yuyu dengan siapa ? kihkihkihkih :D

    ReplyDelete
  2. yuyu, jum join GA. yang lain pun jum join sama :)

    http://belogcikzety.blogspot.com/2011/08/giveaway-saya-suka-doodle-by-belog-cik.html

    ReplyDelete
  3. nasib baik tengah cuti sem. kalau tak I nak update blog seminggu sekali pun takde masa. kelas sampai malam. kesian blog diabaikan. :(

    ReplyDelete
  4. kesian kak yuyu. kena migrain time ada esaimen. jauh dengan mak pulak tu, kesian sangat kat kak yuyu.

    pssst:laptop kite same laa, broadband pun ^^

    ReplyDelete
  5. adehh, sy minggu depan baru nak migrain, sebab macam2 asignment, test, kuiz. pening! arggghh

    ReplyDelete
  6. eh! yuyu suke brg yg lembu cute 2 ke? hehehe~~

    ReplyDelete
  7. Kemaskan semua barang...semua nampak kemas...kalau tak kemas bertambah sakit mata dan hati melihat...:)

    ReplyDelete
  8. @Wadi AR tok sah ngade arr wadii! bilik tengah semak!

    ReplyDelete
  9. @Muiz Ilusinasi tapi tapi.. esaimen dah nak kena submit :'(

    ReplyDelete
  10. ala siannya.... nanti sat nak cari makcik cleaner... muahahha...napa la masa ni pulak nak migrain... huhuhu

    ReplyDelete
  11. @lynda salim halamakkkkkkkkk! tak perasan pulak tadi!! wuuuuuu T_T

    ReplyDelete
  12. assalam yuyu
    sabar yuyu sabar.... makan ubat tau... dah jumpa doctor ker belum... sebaiknyer gi la jumpa doctor yer.... amik ubat migrain....

    HARAPKAN MUKA JE LAWA.. TAPI PERANGAI MACAM _______ (Jangan Klik Kalau Ada Penyakit Kronik)

    ReplyDelete
  13. Suka lembu ke? Hehehehe banyaknyaaaaaa bekas yg corak lembuuu. Kita suka kumpul bear lembu. Lembu comeeeel heee


    Akak jgn migrain lg, nnti assignment tak dpt buat. Tp kita pun tgh migrain ni :'(

    ReplyDelete
  14. @Nadia GhazaLi yuyu ni belog dah hampir bersawang nasib teringat lagi ^^

    ReplyDelete
  15. Pesanan yang takde kena megena dengan entri. HAhahahahahaha


    Kawan Dalam Musibah. Kita Buat Apa?
    (jangan baca kalau korang tak nak tahu kenapa aku cakap kita sendiri punca kawan kita menderita lebih)

    ReplyDelete
  16. alala..ciannyer..
    take care ea.. :)

    ReplyDelete
  17. hi yuyu :) jom join contest nina :D

    http://kupukupukecik.blogspot.com/2011/08/macam-ni-la-perangai-blogger-kan.html

    ReplyDelete
  18. cian kak yuyu comell! sabar yer kak yuyu..insyaallah tuhan akn tlg akak nnty..=)

    ReplyDelete
  19. kemas nye la meja yuyu. ;p klu syu, da selerak tahap dewa da ni.

    ReplyDelete
  20. kesiannye yuyu.. patut la lame tak update..
    selamat mnyiapkan segala assgnmnt n slmt berpuasa yuyu.. jge diri..:)

    ReplyDelete
  21. jg kesihatan tu yuyu,mkn ubat migrain tau..busy sgt2 eii...

    ReplyDelete
  22. kak yuyu cntik
    semoga kak yuyu dpt siapkn assgmnt dlm wktu yg ditetpkn..hehe buln2 puasa cmnie.mst berkat..xmau tension2 k :D

    ReplyDelete
  23. yuyu, jage kesihatn.. wlaupun exam ok.. da la bln pose ni nanti lg lemah plak :)

    ninie pun da nk exam :(

    http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/08/mohon-doa-yg-tersayang.html

    ReplyDelete
  24. sumpah cantik gilaaaaa beg kuning tu yuyu! ^^

    ReplyDelete
  25. haipp takpe,dekat board ada gambar yang boleh hilangkan migrain :P

    ReplyDelete
  26. patutla lame tak updatee. all da best yuyu ! cepat2 sehat yerr

    ReplyDelete
  27. Salam! We're selling beautiful PRINTED SATIN SCARVES and PLAIN CREPE SATIN SCARVES! Jemput lawat blog kami :)

    http://myra-mode.blogspot.com/

    ReplyDelete
  28. alalla , siannye byk assignment . good luck yuyu !

    ReplyDelete
  29. nasib baik sy tengah cuti sem. kalau tak menggila dengan buku mcm yuyu jugakk >.<

    ReplyDelete
  30. ayoooo.
    ciannye..
    jage kesihatan ye yuyu...=)

    ReplyDelete
  31. 3 hari x mkn supplements sbb yuyu x hapded belog..sob3 :"(..tp x per syg..bley hamek supplements yg lps2..moga migrain cpt ilang yunk ^.^

    ReplyDelete
  32. Wahh! Meriahnya katil dan meja studi dia. Ehehe.

    Kesiannya kene serang migrain. Anyware, take care dear.

    Earphone tu giler comel tau tak! =D

    ReplyDelete
  33. yuyu ! gmbar sapa kat atas tuu :)


    hehehe, jelas terang dan nyata tak mata ezza ?hehehe

    ReplyDelete
  34. nie tak cukup bersepah lagi la yuyu..kasi sepah lagi..hahahaa

    ReplyDelete
  35. syafakillah yuyu~ jager kesihatan baik3 yew..skunk kat KUIS penuh nagn midterm n kuiz kan? gud luck~ moga jadik pelajar islamic banking yg cemerlang didunia dan diakhirat~:)

    ReplyDelete
  36. k
    a
    l
    o

    m
    a
    g
    i
    r
    i
    n

    m
    e
    m
    a
    n
    g

    sakitt wooooo T_T


    sabow ye you~you~

    ReplyDelete
  37. baru terjawab,kak yuyu uia upanya ^^
    akak migrain ke?semuga cepat sembuh :)

    ReplyDelete
  38. Akak yuyu..jaga diri tau!jangan paksa sangat kalau xboleh..good luck :)

    ReplyDelete
  39. tatkala diri dihambat esaimen memang begitu la keadaan meja kihkih...

    sabar ye menempuh esemen belambak..hehe..jgn stress2 nanti kedut pulak.. :P

    ReplyDelete
  40. chaiyook2 yuyu! hee lawa glerr bag kuning tu..yuyu bli kt mne ea babe? :)

    ReplyDelete
  41. semoga cepat sembuh. kesian dia busy memanjang smpai skt :)

    ReplyDelete
  42. yuyu ! sama. tima holiday. byk gle masa. !!!!!!!!!! time masuk uni.. terusss.. hrm... boleh update sekali dua kali je seminggu :(

    ReplyDelete
  43. tabahkan hati,,lapangkan minda,,
    selamat melaksanakan assgnmnt menimbun :P
    senasib la kita.

    ReplyDelete
  44. kita sama lah kak.busy memanjang.
    tapi,nafsu blogging kite lagi membuak buak.tak boleh kawal.esaimen kat sebelah,pon pandang sebelah mata.cemana nih?

    untunglah kak yuyu pandai bhgi masa

    ReplyDelete
  45. yuyu dok mahalah mane..jum iftar

    ReplyDelete
  46. ceh..tak senonoh meja engko..berkubang..

    ReplyDelete
  47. patut la dah lama tak update,busy ber-assignment ghupenya! hehe

    p/s: rindunya nak buat assignment,kehkehkeh :D

    ReplyDelete
  48. esemen2.. naseb baik x dtg sakit2 masa keje byk ni kan..mcm demam,sakit mata etc etc

    migrain sakit kepala ek?

    ReplyDelete
  49. dah lame xbuat esaimen..lame bebenor cutinya..nway gdluck kak yuyu!:)

    ReplyDelete
  50. Beg kuning itu sangat lawaaaaaaaaaaaa! Nak boleh? Hehe ;D

    ReplyDelete
  51. cian yuyu.
    jage diri leklok tau.
    dan same same kite berbelogging..ehh?

    ReplyDelete
  52. hahaha kesiannye yuyu !!!!!!!!!!!!

    pssst macam meaw gk rindu nk eseymen . haha

    ReplyDelete
  53. bz buat assignment ker. kesian, sampai sakit2 dia. apapun, kesihatan kena jaga k yuyu:)

    by the way, sis follow ur blog

    ReplyDelete
  54. YUYU! tahu x ada sorg student uia kat sni muka cam yuyu. chomel2
    konpius tauu,

    ReplyDelete
  55. tengok gambar disini teringat kenangan di universiti..huk3...one of the best moments in my life..windu,windu....

    ReplyDelete
  56. sabarlah nak.. pelajar zaman sekarang memang mcam itu. (",)

    ReplyDelete
  57. ala kesian nyer dia :)
    gud luck yaa

    ReplyDelete
  58. kesihatan lagy penting....jaga kesihatan.....:)

    ReplyDelete
  59. haha alololo ciannye.
    nsb bek zaman my dah berlalu.
    tp btol la bile byk esemen mmg kena migrain..-.-'

    study smart not hard yuyu!

    ReplyDelete
  60. dah2, jangan pakse2 youyou hupdate blog,cian baca..

    ReplyDelete
  61. COMELNYA BARANG2 DLM BILIK KAK YUYU :D

    ReplyDelete
  62. BANYAK SGT ASSIGNMENT EYH.KESIAN DIA.:D

    ReplyDelete
  63. CHAYO KAK YUYU!UTAMAKAN STDY DRPD BLOG.DAH FREE BARUPOST ENTRY :D

    ReplyDelete
  64. yuyu belaja kat mn amik kos apa?

    ReplyDelete
  65. dik, mkn sahur kena mkn byk, makan buka kena melantak banyak2 baru x migrain...good luck

    ReplyDelete
  66. kak zu nampak bedak talcum, minyak wangi dan pensil colour yang comel2 gitu

    ReplyDelete
  67. sebok nye yuyu.. pape pown , jaga kesihatan tawww. :)

    yuyu mesti duet banyak kann. duet bersepah sepah atas meja.. kikiki. :)

    ReplyDelete
  68. bile yuyu start exam? dah macam exam dah..^_^

    goodluck dear

    ReplyDelete
  69. perempuan selalu takut makan ubat..adakah yuyu dalam kategori itu?hehe..moga cepat sembuh..hehe

    Entri Terhangat!! :
    Gempak!!Video Latar Belakang Muzik Menggunakan Kamera..
    Politik- Nak Sorok Buat Apa!!

    ReplyDelete
  70. heheh bkn ler... 'biasak le artis blogger' .. baru tui ..

    take ure time sis, kang huru hara plak study awk

    ReplyDelete
  71. woh.!! lembu2 yg kt meja tu menarik sungguh..!!! pmberi ilham ye yuyu ?? hek9!~

    ReplyDelete
  72. beg yuyu cantik lahh~ nak jugak!! :)

    ReplyDelete
  73. Assalamualaikum....banyakan berzikir..

    ReplyDelete
  74. tengok meja study yuyu nie.. kak non rindu zaman study lak..huhuhu

    Cik Bambam dah bertukar domain

    ReplyDelete
  75. biasa la tu kalau dah exam.. atie pn student so rasa jugk ape yg yuyu rasa.. (^_^) .. atie br follow yuyu.. dah agak lama dah atie baca blog yuyu but skrg br tergerk hati nk follow.. sorry.. huhu.. terimalah salam perkenalan dr atie budak baru bljr ni..

    ReplyDelete
  76. ok apa kemas je dik..handbag tue cantik...berkenan warnanya...

    ReplyDelete
  77. bilik cek yuyu sangat kemas heheheh....anyway senang je nak ilangkan migrain tu.....pergi panjat gunung....mandi air terjun..tengok bende-bende indah...insyaallah.....:-)

    ReplyDelete
  78. woaaaa...ayat2 yg menggamnbarkan kebusyan kak yuyu..hehe..sgt bz ea? sian! huhu..fyi, sama la kita! byk assignment! huhu

    ReplyDelete
  79. salam yuyu..
    ieqah pun takda masa la hupdate blog..
    anyway comel la lembu belaan yuyu diatas meja itewww..

    ps: good luck contest

    ReplyDelete
  80. kesiannye yuyu.lisa je untung tahun ni puasa dapat rehat secukup2nyer kat rumah.^^

    ReplyDelete
  81. Jangan stress2 sanagt la. CHill. Muda muda dah migrain

    ReplyDelete
  82. comel gak meja tulis ni..kamu punya ka?

    ReplyDelete
  83. rindu pulak kite nak sepah an meja stdy kite neh..hehe..kak yuyu duk type ape eh? kte type D je dulu..

    ReplyDelete
  84. eh yuyu,baru perasan atas meja yuyu ada perfume anna sui,sama la kita..tapi onie guna hat kaler pink ^__^

    ReplyDelete
  85. sukalah beg yuyu. cantek! :)

    ReplyDelete
  86. uishh, duet tu merata jerk.. xmo bg cnila,haha
    btw, follow u yuyu :)

    ReplyDelete
  87. dlu abg migrain.ada sorg nurse pelatih(lelaki) dia ckp klu nk hlg migrain cium bau kencing kuda jantan.

    ReplyDelete
  88. iskh teruknye tak pernah dgr orang migrain sampai camtu :/ takutnye sampai mata tak nampak

    ReplyDelete
  89. yuyu, kalau penat wat assignment, rehat la. nanti migrain datang lagi. huhu :(

    ReplyDelete
  90. homai..i love the color of ur beg..love it...tengah mencr beg yang santek kaler iteww..!!!!

    ReplyDelete

Post a Comment

terima kasih sudi komen :)

back to top