Yuyu Zulaikha Di Make Over. | Entry Gambar Berjuta Lemon

Saturday, July 23, 2011

Assalamualaikum ^^

weekend minggu ni, ada banyak sangat yang buat jantung tak henti nak terus terkinja kinja. rasa list list semua tu dah berkajang yuyu cati. tapi tapi, yang paling awal sekali berlaku nya kejadian hujung minggu yang best ialah pabila, seorang blogger juga juru makeup bermurah hati untuk make over kan muka yuyu

dah la. malas nak bebel pepanjang. rugi masa nak kedarah cekodok. lebih bagus tepek je gambar, jari terus menerus suap cekodok. jemput la tengok muka yuyu di make over oleh kak Fareha Rahmat.

saja nak denggi dengki. tepek yang hitam putih dah la. kihkihkih.



alaa alaa. mana ada, nahhh. sila kan tengok selebih nya ya semua:

 mana parut jerawat yuyu kat dahi? mana? tolong la! tak boleh tanpa parut jerawat tersebut!

                 
selepas dan sebelum. harus lah senyum ayu ayu bila dah lepas make over walaupun gigi renab terserlah hebakk. gedik kan :')

ni la tukang hilangkan parut jerawat, hilangkan eyebag hasil penat lelah online sampai malam buta. suka sentuhan kak Fareha. kawen nanti, akak make up saya je la ye. hikhik

 makhluk kecik tu la thumberlina yang suka mengikut arahan mouse korang ke sana ke sini di header atas tu nuh. 

harus lagi wajib lah tangkap gambar guna kamera sendiri kan kan kan :)

tu saja la. kalau nak tengok lagi, sila lah beredar ke Fanpage yuyu ye. selebih nya, nak simpan bagi cucu je la tengok.

yuyu di make over dengan rupa sedemikian dengan sebab musabab sejurus di make over, dengan kadar sangat segera, akan yuyu terus ke Astro Hitz Spin Master 2 (Final). maka, tak kan la nak nipis kan. memang ternyata sangat berpuas hati bila kat tangkap gambar di Zouk dengan make up sebegitu.

lepas ni, nak buat entry pasal ke Astro Hitz Spin Master pulak.

special thanks to :
terima kasih sudi baca :)

154 comments:

  1. si afiq daniel nampak nie...lagi takowt die....antoo kuasa dua~

    ReplyDelete
  2. cantiknyerr yuyu!

    ReplyDelete
  3. bidadari JLO nih!!! comel nya! :D

    ReplyDelete
  4. cute .. cute .. =)

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  5. kak fareha tu cntek laaa..berlesung pipit dlm plak tu..adehhh..
    yuyu plak comey lote2..geram2 ehehhe

    ReplyDelete
  6. cantiknyaaaaaaaaaaaaa yuyu..mana beli selendang nuuuuuuuuuuuuu

    lawaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  7. cantek la..siryesss, yuyu nampak laen..:)...

    ReplyDelete
  8. ~chomeL!!~

    hihi

    (^_^)

    www.izzlatif.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. pergh..tibe2 leh ilang jerawat.cam besh je..hihi~ yuyu sgt comey =)

    ReplyDelete
  10. baru nak edit 2 dari pic kat atas..yuyu da post.. hahaha! xpe2..nak edit gak n repost

    ReplyDelete
  11. wow..nampak sungguh plastiknya. ahaks..

    ReplyDelete
  12. tak comel la...

    ReplyDelete
  13. geez..cute laa..before and after..=)

    ReplyDelete
  14. sumpah, comel gile.. sentuhan die best lah.. nnti yue nak suh kak fareha make up kan untuk yue punye wedding gak lah... :p

    ReplyDelete
  15. tomeynyer ! macam muke wabbit kt umah auni , qiqi and lala . . hehehe

    ReplyDelete
  16. @DaYaH JeLitA heheheh.. cantik kan shawl yuyu tu ^^ bunga bunga <3

    ReplyDelete
  17. comei nye thumberlina ni..^_^..

    ReplyDelete
  18. @nuruashia ♥ yuyu suka sangat tengok dia...dah 27 tapi macam sebaya T_T

    ReplyDelete
  19. kak yuyu, pyka lah. hahaha ok nasib cun dalam gambar tu T.T

    ReplyDelete
  20. comel dan cantik lah yuyu nie.suka tengok semua gambar yang diambil

    ReplyDelete
  21. berseri yuyu dengan make up, tp kalau tak make up pun dah comel :)

    ReplyDelete
  22. nak make over jugak. bagi tampak berseri bukan ponkulin

    ReplyDelete
  23. ape?..
    yuyu cakap saya cantik?...
    jeng-jeng-jeng... hehe
    joking...
    tenkiu darling

    ReplyDelete
  24. amboi2..........................................hehehe

    ReplyDelete
  25. yuyu,kenapa comeyl sgt! geramm! hehe

    ReplyDelete
  26. PANDAI FAREHA MEKAP...ILANG EYEBAG....

    ReplyDelete
  27. wahhh~ shanteqnyer yuyu ... tp lagi suke tgk yuyu tak mekap tetebal sbb yuyu sgtlah chomel :)

    ReplyDelete
  28. perghhh, sangat comel yuyu ni. teruja i tgk gmbr2 u yg cumel2 >_<

    ReplyDelete
  29. siyes tak cantik. mekap tebal macam hantu je tengok. dah boleh jadi hantu cik yuyu limah dah. haha. lagi suka muka yuyu yang natural:)

    ReplyDelete
  30. parut tu yg buat mahal tu.. hehe
    nice pixs
    =)

    ReplyDelete
  31. gmbr 2nd tu paling cantik...betul ker tu yuyu...?

    ReplyDelete
  32. Mekap tebal2 gini mmg sesuai utk photoshoot, sbb klu kurang nnti amek gmbar nmpak pucat je. Kan kan.

    Tp klu nak jalan2 mall dgn mekap mcm niii makaihh minta simpang

    ReplyDelete
  33. comelnyaaa yuyu.pegi astro hitz tu ada event apa yuyu

    ReplyDelete
  34. comelnya kamera woman..eh eh.silap..comelnya Yuyu.hehehhe

    ReplyDelete
  35. comelnye yuyu.lg comel dr kucin(:

    ReplyDelete
  36. wahhh terus jd matang muke awak ...

    ReplyDelete
  37. wow..! nampak lain sangat yuyu..

    ReplyDelete
  38. best kn kak fareha mekap..suka! suka! ^_^

    ReplyDelete
  39. Yuyu....
    Kalau x make over pun dh comelsss jugak! =)

    ReplyDelete
  40. comelye!!! nice lah kamu! hee.. :D

    ReplyDelete
  41. uishh!!besnyer ada org makeover bagai tuh..tapi tapi kak yuyu tetap omei!! <3 <3

    ReplyDelete
  42. aaaah,kak yuyu cantik gilaaa!memang flawless muka tuh,pandai akak tu makeup.. ;D

    ReplyDelete
  43. yuyu , ari tu kina nk tegur yuyu mase kat final astro hitz spin master 2 . yuyu comey sgt , tak sgka yuyu sekecik dan secomey itu . ingt nak amek pic ngn yuyu :) tp segannn .
    tak penah jemu bace setiap entry blog yuyu <3

    ReplyDelete
  44. memang lawa.. dah x comel.huhu.. suka lah akak^^

    ReplyDelete
  45. nak mekap kawen dgn akak? boleh aje....hello-hello aje ekk yuyu :), thanks tau yuyu utk semuanya skali.

    ReplyDelete
  46. Omaigod..JLO YUYU..mmg cun habis laa.yang pic kedua sambil tunduk tu mmg lain giler laa yuyu.. seyesly GOJES N SUPERB

    ReplyDelete
  47. wow comeynyer yuyu!!suka tgok..mcm anak patung

    ReplyDelete
  48. bestnyer! naty nak kawen boleh jeput die tu yuyu! hehe... comel yuyu

    ReplyDelete
  49. gamba yg second tu meletup2!!! :D

    ReplyDelete
  50. OMG...cantiknyer yuyu! terselah kecomelan/keayuan/keanggunan nye^^

    ReplyDelete
  51. kita nak mekap cenggini jugak muleh tak?huwarrrrrrr...ada sesapa nak mekapkan kita tak,huhu...cantik ouh yuyu :D

    ReplyDelete
  52. puiyohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ^..^

    ReplyDelete
  53. wah!
    macam anak patung lah die. :)

    ReplyDelete
  54. sis yuyu comell ! like a doll :)

    ReplyDelete
  55. cuak lak bila tengok balik. hikhik

    ReplyDelete
  56. sgt comel la yuyu... akak yg make up kn tu pun comel gak.... :)

    ReplyDelete
  57. comey la kamo yuyu..syieda pling suke pic ke-2..totally different.. yg len pun cantek..^_^

    ReplyDelete
  58. cantik...kena kawin cepat hohoho takut di smabar raja... ehehehee

    ReplyDelete
  59. comelnye..pinjam mata bole?

    ReplyDelete
  60. GAMBAR KEDUA SNAGAT COMEL.SERIES JELES :D

    ReplyDelete
  61. NI KALAU KAWEN MAKE UP MCM NI CONFIRM SEMUA ORG TGK KAK YUYU JE.KIHKIH :D

    ReplyDelete
  62. ANYONYONYO.COMENYYYNYA SEMUA SEKALI.TPI SHAWL TU PON COMEL JUGAK.MINAT :D

    ReplyDelete
  63. cantik...hehe..nak jugak lah...

    ReplyDelete
  64. mata .....sangat besar , hitam dan bulat!!suke*suke*suke*

    ReplyDelete
  65. Ehh asyik tgk mekap d muka, baru prasan tudung tu cantek ah bunga2

    ReplyDelete
  66. cm babydoll la yuyu. meh MSB lenyek cket. HAHA. tudung yuyu meriahnnyyeeee. i loikkkeeee :D

    ReplyDelete
  67. akak rasa yuyu kalau natural beauty lagi meletop kebabomm..tudung tu pon tak bape ngam ngan baju le dik...
    ish ish ish pandai plak nak komen2 eh.. anyway, tak salah kalau sesekali nak mencuba kan kan kan
    **tetap tak minat mekap tu..emmm

    ReplyDelete
  68. Comelnyaaa lah yuyu nie! Untunglaaa ada orang make up kan. hehehe. <3

    ReplyDelete
  69. oit tecittt...yang baju merah belang cam kuda kepang tu..lawo jugak aku tengoknye..kenenkan kat aku le weh..

    ReplyDelete
  70. yuyu sangat comel okeyh!! walopun kecik tapi still comei...

    ReplyDelete
  71. cik adik..awk nampak sangat matured bile makeup tapi cam baby doll yang sangat innocent dan banyak terdapat di pasaran ..tapi ske make up tang mate t..look sangat anime..!! haahah.. mata shaye tak shantek..so nak belajar kalau sudi..eerk..komen panjang nye la hai iman ni . i loike. i loike!!

    ReplyDelete
  72. kiut sgt yuyu nie..jga anugerah ni baik2 yer syg..muaxxxxxssss

    ReplyDelete
  73. AKAK nie comelllll lahhhhhhh . hehe . jeles betolll

    ReplyDelete
  74. sis cantek laa , you look pretty :))

    ReplyDelete
  75. INGAT SALAH MASUK BLOG YUoYOu tadik..=D

    ReplyDelete
  76. Subhanallah..
    Yuyu.. Dah mcm acha pelakon indon tu lepas make over.
    Cantik..
    (^_^)

    ReplyDelete
  77. owh cik yuyu knpe comel sgt? rasa nk picit2 je pipi tu hehe ;)

    ReplyDelete
  78. yuyu, even without make-up you look cute. :D

    ReplyDelete
  79. Walaweh...................hoho

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan