Yuyu Zulaikha

Lifestyle | Beauty | Parenting Blogger

Yuyu Zulaikha Di Make Over. | Entry Gambar Berjuta Lemon

Assalamualaikum ^^

weekend minggu ni, ada banyak sangat yang buat jantung tak henti nak terus terkinja kinja. rasa list list semua tu dah berkajang yuyu cati. tapi tapi, yang paling awal sekali berlaku nya kejadian hujung minggu yang best ialah pabila, seorang blogger juga juru makeup bermurah hati untuk make over kan muka yuyu

dah la. malas nak bebel pepanjang. rugi masa nak kedarah cekodok. lebih bagus tepek je gambar, jari terus menerus suap cekodok. jemput la tengok muka yuyu di make over oleh kak Fareha Rahmat.

saja nak denggi dengki. tepek yang hitam putih dah la. kihkihkih.



alaa alaa. mana ada, nahhh. sila kan tengok selebih nya ya semua:

 mana parut jerawat yuyu kat dahi? mana? tolong la! tak boleh tanpa parut jerawat tersebut!

                 
selepas dan sebelum. harus lah senyum ayu ayu bila dah lepas make over walaupun gigi renab terserlah hebakk. gedik kan :')

ni la tukang hilangkan parut jerawat, hilangkan eyebag hasil penat lelah online sampai malam buta. suka sentuhan kak Fareha. kawen nanti, akak make up saya je la ye. hikhik

 makhluk kecik tu la thumberlina yang suka mengikut arahan mouse korang ke sana ke sini di header atas tu nuh. 

harus lagi wajib lah tangkap gambar guna kamera sendiri kan kan kan :)

tu saja la. kalau nak tengok lagi, sila lah beredar ke Fanpage yuyu ye. selebih nya, nak simpan bagi cucu je la tengok.

yuyu di make over dengan rupa sedemikian dengan sebab musabab sejurus di make over, dengan kadar sangat segera, akan yuyu terus ke Astro Hitz Spin Master 2 (Final). maka, tak kan la nak nipis kan. memang ternyata sangat berpuas hati bila kat tangkap gambar di Zouk dengan make up sebegitu.

lepas ni, nak buat entry pasal ke Astro Hitz Spin Master pulak.

special thanks to :
terima kasih sudi baca :)

Comments

  1. si afiq daniel nampak nie...lagi takowt die....antoo kuasa dua~

    ReplyDelete
  2. cantiknyerr yuyu!

    ReplyDelete
  3. bidadari JLO nih!!! comel nya! :D

    ReplyDelete
  4. cute .. cute .. =)

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  5. kak fareha tu cntek laaa..berlesung pipit dlm plak tu..adehhh..
    yuyu plak comey lote2..geram2 ehehhe

    ReplyDelete
  6. cantiknyaaaaaaaaaaaaa yuyu..mana beli selendang nuuuuuuuuuuuuu

    lawaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  7. cantek la..siryesss, yuyu nampak laen..:)...

    ReplyDelete
  8. ~chomeL!!~

    hihi

    (^_^)

    www.izzlatif.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. aduhhh makin cumelll larr...

    ReplyDelete
  10. pergh..tibe2 leh ilang jerawat.cam besh je..hihi~ yuyu sgt comey =)

    ReplyDelete
  11. baru nak edit 2 dari pic kat atas..yuyu da post.. hahaha! xpe2..nak edit gak n repost

    ReplyDelete
  12. @Afiq Ryunosuke sobbsobb.. tak mekap, tak comey ek?? T_T

    ReplyDelete
  13. wow..nampak sungguh plastiknya. ahaks..

    ReplyDelete
  14. tak comel la...

    ReplyDelete
  15. geez..cute laa..before and after..=)

    ReplyDelete
  16. sumpah, comel gile.. sentuhan die best lah.. nnti yue nak suh kak fareha make up kan untuk yue punye wedding gak lah... :p

    ReplyDelete
  17. tomeynyer ! macam muke wabbit kt umah auni , qiqi and lala . . hehehe

    ReplyDelete
  18. @DaYaH JeLitA heheheh.. cantik kan shawl yuyu tu ^^ bunga bunga <3

    ReplyDelete
  19. comei nye thumberlina ni..^_^..

    ReplyDelete
  20. @nuruashia ♥ yuyu suka sangat tengok dia...dah 27 tapi macam sebaya T_T

    ReplyDelete
  21. kak yuyu, pyka lah. hahaha ok nasib cun dalam gambar tu T.T

    ReplyDelete
  22. comel dan cantik lah yuyu nie.suka tengok semua gambar yang diambil

    ReplyDelete
  23. berseri yuyu dengan make up, tp kalau tak make up pun dah comel :)

    ReplyDelete
  24. nak make over jugak. bagi tampak berseri bukan ponkulin

    ReplyDelete
  25. ape?..
    yuyu cakap saya cantik?...
    jeng-jeng-jeng... hehe
    joking...
    tenkiu darling

    ReplyDelete
  26. amboi2..........................................hehehe

    ReplyDelete
  27. yuyu,kenapa comeyl sgt! geramm! hehe

    ReplyDelete
  28. PANDAI FAREHA MEKAP...ILANG EYEBAG....

    ReplyDelete
  29. wahhh~ shanteqnyer yuyu ... tp lagi suke tgk yuyu tak mekap tetebal sbb yuyu sgtlah chomel :)

    ReplyDelete
  30. perghhh, sangat comel yuyu ni. teruja i tgk gmbr2 u yg cumel2 >_<

    ReplyDelete
  31. siyes tak cantik. mekap tebal macam hantu je tengok. dah boleh jadi hantu cik yuyu limah dah. haha. lagi suka muka yuyu yang natural:)

    ReplyDelete
  32. parut tu yg buat mahal tu.. hehe
    nice pixs
    =)

    ReplyDelete
  33. gmbr 2nd tu paling cantik...betul ker tu yuyu...?

    ReplyDelete
  34. Mekap tebal2 gini mmg sesuai utk photoshoot, sbb klu kurang nnti amek gmbar nmpak pucat je. Kan kan.

    Tp klu nak jalan2 mall dgn mekap mcm niii makaihh minta simpang

    ReplyDelete
  35. comelnyaaa yuyu.pegi astro hitz tu ada event apa yuyu

    ReplyDelete
  36. comelnya kamera woman..eh eh.silap..comelnya Yuyu.hehehhe

    ReplyDelete
  37. comelnye yuyu.lg comel dr kucin(:

    ReplyDelete
  38. wahhh terus jd matang muke awak ...

    ReplyDelete
  39. wow..! nampak lain sangat yuyu..

    ReplyDelete
  40. best kn kak fareha mekap..suka! suka! ^_^

    ReplyDelete
  41. Yuyu....
    Kalau x make over pun dh comelsss jugak! =)

    ReplyDelete
  42. comelye!!! nice lah kamu! hee.. :D

    ReplyDelete
  43. uishh!!besnyer ada org makeover bagai tuh..tapi tapi kak yuyu tetap omei!! <3 <3

    ReplyDelete
  44. aaaah,kak yuyu cantik gilaaa!memang flawless muka tuh,pandai akak tu makeup.. ;D

    ReplyDelete
  45. yuyu , ari tu kina nk tegur yuyu mase kat final astro hitz spin master 2 . yuyu comey sgt , tak sgka yuyu sekecik dan secomey itu . ingt nak amek pic ngn yuyu :) tp segannn .
    tak penah jemu bace setiap entry blog yuyu <3

    ReplyDelete
  46. memang lawa.. dah x comel.huhu.. suka lah akak^^

    ReplyDelete
  47. nak mekap kawen dgn akak? boleh aje....hello-hello aje ekk yuyu :), thanks tau yuyu utk semuanya skali.

    ReplyDelete
  48. Omaigod..JLO YUYU..mmg cun habis laa.yang pic kedua sambil tunduk tu mmg lain giler laa yuyu.. seyesly GOJES N SUPERB

    ReplyDelete
  49. wewittttttttttttttt gojesssssssssss

    ReplyDelete
  50. wow comeynyer yuyu!!suka tgok..mcm anak patung

    ReplyDelete
  51. bestnyer! naty nak kawen boleh jeput die tu yuyu! hehe... comel yuyu

    ReplyDelete
  52. gamba yg second tu meletup2!!! :D

    ReplyDelete
  53. OMG...cantiknyer yuyu! terselah kecomelan/keayuan/keanggunan nye^^

    ReplyDelete
  54. kita nak mekap cenggini jugak muleh tak?huwarrrrrrr...ada sesapa nak mekapkan kita tak,huhu...cantik ouh yuyu :D

    ReplyDelete
  55. puiyohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ^..^

    ReplyDelete
  56. wah!
    macam anak patung lah die. :)

    ReplyDelete
  57. sis yuyu comell ! like a doll :)

    ReplyDelete
  58. cuak lak bila tengok balik. hikhik

    ReplyDelete
  59. sgt comel la yuyu... akak yg make up kn tu pun comel gak.... :)

    ReplyDelete
  60. comey la kamo yuyu..syieda pling suke pic ke-2..totally different.. yg len pun cantek..^_^

    ReplyDelete
  61. cantik...kena kawin cepat hohoho takut di smabar raja... ehehehee

    ReplyDelete
  62. comelnye..pinjam mata bole?

    ReplyDelete
  63. GAMBAR KEDUA SNAGAT COMEL.SERIES JELES :D

    ReplyDelete
  64. NI KALAU KAWEN MAKE UP MCM NI CONFIRM SEMUA ORG TGK KAK YUYU JE.KIHKIH :D

    ReplyDelete
  65. ANYONYONYO.COMENYYYNYA SEMUA SEKALI.TPI SHAWL TU PON COMEL JUGAK.MINAT :D

    ReplyDelete
  66. cantik...hehe..nak jugak lah...

    ReplyDelete
  67. mata .....sangat besar , hitam dan bulat!!suke*suke*suke*

    ReplyDelete
  68. Ehh asyik tgk mekap d muka, baru prasan tudung tu cantek ah bunga2

    ReplyDelete
  69. cm babydoll la yuyu. meh MSB lenyek cket. HAHA. tudung yuyu meriahnnyyeeee. i loikkkeeee :D

    ReplyDelete
  70. akak rasa yuyu kalau natural beauty lagi meletop kebabomm..tudung tu pon tak bape ngam ngan baju le dik...
    ish ish ish pandai plak nak komen2 eh.. anyway, tak salah kalau sesekali nak mencuba kan kan kan
    **tetap tak minat mekap tu..emmm

    ReplyDelete
  71. Comelnyaaa lah yuyu nie! Untunglaaa ada orang make up kan. hehehe. <3

    ReplyDelete
  72. oit tecittt...yang baju merah belang cam kuda kepang tu..lawo jugak aku tengoknye..kenenkan kat aku le weh..

    ReplyDelete
  73. yuyu sangat comel okeyh!! walopun kecik tapi still comei...

    ReplyDelete
  74. cik adik..awk nampak sangat matured bile makeup tapi cam baby doll yang sangat innocent dan banyak terdapat di pasaran ..tapi ske make up tang mate t..look sangat anime..!! haahah.. mata shaye tak shantek..so nak belajar kalau sudi..eerk..komen panjang nye la hai iman ni . i loike. i loike!!

    ReplyDelete
  75. kiut sgt yuyu nie..jga anugerah ni baik2 yer syg..muaxxxxxssss

    ReplyDelete
  76. AKAK nie comelllll lahhhhhhh . hehe . jeles betolll

    ReplyDelete
  77. sis cantek laa , you look pretty :))

    ReplyDelete
  78. INGAT SALAH MASUK BLOG YUoYOu tadik..=D

    ReplyDelete
  79. Subhanallah..
    Yuyu.. Dah mcm acha pelakon indon tu lepas make over.
    Cantik..
    (^_^)

    ReplyDelete
  80. owh cik yuyu knpe comel sgt? rasa nk picit2 je pipi tu hehe ;)

    ReplyDelete
  81. yuyu, even without make-up you look cute. :D

    ReplyDelete
  82. Walaweh...................hoho

    ReplyDelete

Post a Comment

terima kasih sudi komen :)

back to top