Wordless Wednesday #13 | Yuyu Zulaikha Zaman Budak Budak

Wednesday, July 20, 2011

50 comments:

  1. hahahahahaha...comel je...kalau skang ni naik, patah tu..

    ReplyDelete
  2. dulu kecik kecik ain suke jugak naek mende alah nie.. hehe. goyang goyang.. kikiki. ;)

    ReplyDelete
  3. Comelnyaaa~ umo bpe taun ni"? hehehehe

    ReplyDelete
  4. Tetap lah comelnya Yuyu oiii. Takde yang berubah. Maintain gitu.

    Hoodie Dress Is So Gorgeous !

    ReplyDelete
  5. aipp!!!trun cpat dri kuda tu..pth kn nnti kuda kcik tu..haha

    ReplyDelete
  6. wakaka.. comey sangt2 yuyu ni..hehee..hohoo tarik pipi sikit

    ReplyDelete
  7. SAngat comel. huhu. :)

    ReplyDelete
  8. Cik yuyu,
    Sama je macam skang heee....jgn marah yea...guwau..

    ReplyDelete
  9. olalalaaa..comey nyee kak yuyu dulu... :))

    ReplyDelete
  10. salam;
    tak ada bezanya dulu dan sekarang..cuma sekarang mulut murai..

    ReplyDelete
  11. lisa pun dulu suke gile men bende alah goyang2 ni. tapi tak la secomel yuyu naik. lisa naik cm ghupe gajah naik kancil. huwaaa..btw,yuyu dulu suke gambar muke muncong2 kan??:)

    ReplyDelete
  12. siyes kiutlah yuyu nie..geram je tgk pipi tu haaaa =)

    ReplyDelete
  13. hee.comel jeee :)

    ReplyDelete
  14. ye ke ni..bukan pic edit ke ni?...:)

    ReplyDelete
  15. yuyu..dahlah tu...turn saya lagi nak duduk kuda jugak hehehe =p

    ReplyDelete
  16. heheee..nasib baik yuyu kecik....muat jer duk atas tu ha :)

    ReplyDelete
  17. wah best2..lama dah tak naik..kehkehkeh..yuyu kenapa taknaik yang kena masuk duit 50$ siap ada lagu lg tue..hehe

    ReplyDelete
  18. budak2 la sgt naik menda alah tu..-.-'

    ReplyDelete
  19. comelnyaaaa sis yuyu nie..
    jeles mieya tengok..

    ReplyDelete
  20. jantung aku brenti. xnk singgah cni dah.

    ReplyDelete
  21. time nie umo bape? ahaa comel gilak!

    ReplyDelete
  22. xdelah kecik2 sangat, perangai je, he,,,,muka dah matured da, hihi

    From My Fingertip =D

    ReplyDelete
  23. comel nye....skang boleh naik lg ke? heheh

    ReplyDelete
  24. Alahaiiiii yuyu! Kenapalaaaa comel sangat!

    ReplyDelete
  25. sy xpenah naek mende alah tu..=P

    ReplyDelete
  26. zaman cute cute..muka pun tak bubuh kimia lagi kn :)

    ReplyDelete
  27. olololololololoooo ~
    comeel !
    blog kite same purple :)
    tiru ek !

    ReplyDelete
  28. tomeynya kak yuyu!macam baby hat baru boleh bjalan..hihi.tipu ...
    comel mcm budak tadika ;D

    ReplyDelete
  29. adoii .
    sungguh comel lahh kamu ^^,

    ReplyDelete
  30. gedik okay. hahah..tipu je..sentap la 2..

    ReplyDelete
  31. comel... ^^

    http://thesyafiqmokhtar.blogspot.com/2011/07/wordless-wednesday-twin.html

    ReplyDelete
  32. comel lah yuyu ,,
    alamak skrg nih suka terjah blog yuyu lah huhu

    ReplyDelete
  33. pipi kegemaranku..ngap ngap ngap :)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan