Nuffnang RM 1010.31. Alhamdulillahh. Ada Idea Untuk Share Dengan Korang?

Wednesday, July 13, 2011

Assalamualaikum ^^

Alhamdulillahhh. 

Alhamdulillahhh. berjaya juga yuyu cash out untuk June punya earning kat Nuffnang. walaupun menurun dari jumlah bulan lepas, tapi masih bersyukur. masih menangis menetes hingus cecah ke lantai. sobbsobb. mana nak cari senang senang macam ni. syukur dah ni.

apa pun jumlah yang dapat, yuyu dah bersyukur sangat.

tapi, yuyu ingat, yuyu nak kongsi dengan korang semua juga.yang selama ni support belog yuyu. yang tak jemu baca belog yuyu. yang sudi terus bersama dengan belog yuyu. sobbsob sekali lagi. rasa terharu buatkan tangan gatal nak kongsi dengan korang.

tanda terima kasih sikit sikit, hanya ni yang mampu. cuma tak tahu nak buat apa. kepala otak macam tak nak bekerjasama nak bagi idea, apa patut yuyu buat supaya dapat kongsi earning yuyu June hari tu dengan korang. dasar kepala otak mata duitan. tak nak kongsi kot. ehh.

jadi kepada semua kawan kawan belog yuyu, harap harap, muncul la idea kat kepala otak korang apa yang patut yuyu buat untuk korang. mana tahu, buat kontes ke, Give away ke, apa apa la. untuk korang juga kan. sila lah bagi idea ya.

jadi, yuyu nak sangat korang baikkan hati bagi idea. heheheh.

walaupun ada juga yang cakap yuyu gila traffic, yuyu dah berjaya buktikan, yuyu dah tak update selalu. yuyu berbelog pun, bukan sebab duit semata mata, tapi untuk berkongsi pasal hidup yuyu, cari duit lebih akibat ekonomi negara yang mendesak, nak beli cekodok pun susah kalau tak de duit.

asalkan yuyu berpuas hati, yuyu dapat dengan usaha yuyu, dan sokongan dari ramai kawan kawan belog semua. tanpa korang, takde la semua ni akan berlaku. sobbsobb sekali lagi lagi lagi. banyak betul sobbsobb entry ni. hingus betul.

p/s : bila kita dapat tahu orang dapat rezeki, berdoa lah untuk kebaikan dia dan berdoa lah supaya di murahkan rezeki kita, bukan dengan berdengki, dan busuk hati.


p/s lagi : err, asal entry kali ni macam berbaur kudus lagi suci murni je? -.-'

terima kasih sudi baca :)

150 comments:

  1. yuyu ! buat contest or GA ! hik3! :)

    ReplyDelete
  2. Wahhh Alhamdulillah laa yuyu..
    rezeki..berblog je da masyukk..
    ieqah nk dpt rm 50 pnn jenuhlaa ntah bilaa.tggu yuyu follow laa
    ..shopping time ^.^

    ReplyDelete
  3. best nye jadi yuyu., klu aini jadi yuyu mesti tak yah nak suruh mak bank in duit tiap2 bulan.,leh cancel dah PTPTipu tuh,.

    ReplyDelete
  4. banyaknyeeeeeeeeeeeeeeeeee

    nak cikitttttt...nak cekelat cadbury satuuuuuu :D

    ReplyDelete
  5. belen sekarang ada bape yuyu?kehkehkeh :P

    ReplyDelete
  6. buat la contest, plish plish *winkwink

    ReplyDelete
  7. Yeahhh Yuyu..jarang update pn kalau org da suke..hari hari belek blog yuyu ni..
    yeahhh buat la GA or contest..leh ieqah join ^.^


    mcm dulu ni[klik]

    ReplyDelete
  8. yuyu... :(
    i think my nuffnang must be something wrong somewhere la. dier kuar je lat blog takpe kat earning tu kan mcm 0.00 je dari bulan lepas.unique visitor ade jgk dlm 80 orang. sebab ape eyh yuyu rasa2..tak pandaila..baca kat nuffnag pun cam tak paham je..ke kena buat benda lain dulu...help me please..

    ReplyDelete
  9. seronoknya....dapat duit.hehe

    ReplyDelete
  10. sangat setuju ngan ur first p/s yuyu..yup,apa salahnya sama2 merasa mencari rezeki kan? kenapa perlu nak dengki mendengki...tak kemana pun...

    congratz yuyu....kalau camni, yuyula kena blanje eyriqazz ikea meatballs..hik3..

    ReplyDelete
  11. boleh blnje ila cekodok.. ^^

    ReplyDelete
  12. haha... cekodok x pyh beli la yuyu :) buat sndri jer k? :D

    ReplyDelete
  13. Cayalah!!! rezeki..:D setelah usaha dilakukan..

    ReplyDelete
  14. wah best nye, tahniah yuyu! suka akak tgk :D.. rajin2 la update blog.. entri pendek pn takpe :D

    wat la GA.. :D

    ReplyDelete
  15. seronoknya!

    yuyu buatla GA lagi.haritu punya tak berpeluang nak menang.hukhuk

    ReplyDelete
  16. bak kate akak saye ,

    "i cried when i have no shoes untill i met someone with no legs"

    ReplyDelete
  17. yuyu wat la contest n sponsor hdiah2 hebakk!!

    ReplyDelete
  18. tahniah dear!! lapas duit nak buat mjlis tunang tu...hehe

    buat lah GA yunk..tapi bg yg tak menang aritu,menang pulak kali ni...hahahhaaa joke je.. ^^

    ReplyDelete
  19. Wahahahhaha..yuyu..thanks petang td :)

    ReplyDelete
  20. Wowwww..Tahniah yuyu..buat simple Teka teki atau ape2 laaa..macam yang bRo eyriqaz selalu buat..dapat top-up 10 hinggit pon ok ape...kan kana kan??

    ReplyDelete
  21. peh, bnyk gile, kayo2! haha

    ReplyDelete
  22. alhamdulillahhhhhh....i'm hepi for u dear
    kalau kite ikhlas insyaallah dear
    dengan hasil ni takdelah nak mintak selalu duit kat mom kan sayam kannn....contoh yang baik sungguh
    tak kisahlah ape org nak kata ..jadilah diri sendiri ye sayammmm..akk doakan semoga yuyu terus sukses

    ReplyDelete
  23. hari tu dah buat GA..

    buat la contest plak kali ni..

    =)

    ReplyDelete
  24. pehhhhh yuyu mmg terbaikkk lah !

    p/s : belanja tomao cekodok jom ;p

    http://tomatokering.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    ReplyDelete
  25. alhamdulillah..yuyu dapat rezeki lebih..bagi orang yg ckp 'cmtu' kat yuyu..biarlah yuyu..rezeki tu Allah dah tetapkan..kalau bukan rezeki kita..kena terima dgn rela hati..dan kalau itu sudah rezeki..maka kita harus bersyukur..semua tu cubaan dan ujian darinya dan juga rahmat.... Dia..kalau nak uji hambaNya.. ..bila bila masa pong boleh....Allah dah tahu mana yg terbaik untuk kita semua..so Yuyu sila maintain dan hapdet belog yg menjadi kesukaan ramai ni ye....(^_^)
    XOXO..

    ReplyDelete
  26. Wah, congrats Yuyu :)) Buatlah kontes ke, GA lagi ke, :))

    ReplyDelete
  27. mudah mudahan lepas ni lagi murah rezeki yuyu. ;p

    ReplyDelete
  28. TT____________TT


    ngaaaa nak jugak yuyu ! sob sob

    ReplyDelete
  29. Murah rezki yuyu..belanje eskem ^_~

    ReplyDelete
  30. alhamdulillah...rezeki yuyu...buat GA pon ok gak...pastikan akak menang...hehe..gurau je..don't touching2...

    ReplyDelete
  31. banyaknyaaa... huhu kta ni dpt 3 inggit je.. ades

    ReplyDelete
  32. alhamdulillah seronoknya yuyu bole beli cekodok byk2...ok apa kata yuyu buat teka teki atau...wat contest susun gmbr yuyu ikut ranking paling comel 1-5. Yg paling tepat & popular dialah menang...heheeheh yuyu phm ke ni? hahahahha.... klu sudi emel la kite putribongsu7@gmail.com

    ahaksss

    ReplyDelete
  33. xpayah hadiah2..buat kelas macamana kami boleh dapat traffik tinggi giler dan income banyak mcm Yuyu..Silap2 kami plak yg akan belanja Yuyu..dari Yuyu belanja ramai kan bagus kalau ramai belanja Yuyu..Hehe..Setuju tk kwn2?Kalau setuju taip " LIKE" ^_^Y

    ReplyDelete
  34. jom dtg kelantan. belanja sy makan. hehehe :)

    ReplyDelete
  35. Syukur Alhamdulillah Yuyu..itulah rezeki Yuyu....

    buat apa-apa kontest atau GA pun dah kira okey dah tu

    ReplyDelete
  36. wahh..tahniah yuyu..boleh la buat belanje untuk pose bulan depan..huhu


    Aku Anak Labuan

    ReplyDelete
  37. wahhhh! byk duit yuyu! blnje yuyu blnje! ngeh3x.
    secret recipi yek yuyu..huhu

    ReplyDelete
  38. bagi la sini siket please -____-

    ReplyDelete
  39. pergh..masyuk siot buat blog nie..hu3...xmo share tips ke??
    kayakayakaya~~~

    ReplyDelete
  40. yuyu cmne nk gne nuffnang nie?ajarkan..plss

    ReplyDelete
  41. wahhhhhhhhhhhhhhhhh besyaaaaaaaaaaaaaaaa yuyu...

    yuyu buatlah ga cekelet2 dr langkawi..wahh mesti best!!!!!
    nak submit 200 ratus kali boleh?? haha

    ReplyDelete
  42. amin....

    usaha tangga kejayaan....

    ReplyDelete
  43. yuyu.. buatla GA besar besaran! hihihi..:D kasik 20 org pemenang ker..:D alaa yuyu crik la sponsor tuk meriahkan~~ :) okeh? *wink2*

    ReplyDelete
  44. Ha3, ni bukan cekodok dah, bapak cekodok pon boleh beli...

    ReplyDelete
  45. alhamdulillah yuyu..jangan lupa sentisa bersyukur dgn rezeki Allah ni...

    yuyu..tahniah..

    ReplyDelete
  46. kak yuyu kalau buat GA confirm ramai sponsor! hehe

    ReplyDelete
  47. kalu yuyu buat contest or give away,
    i bleh sponsor sket hadiah..
    hehe..
    kalu yuyu nak la..
    :D

    ReplyDelete
  48. kalu yuyu buat contest or give away,
    i bleh sponsor sket hadiah..
    hehe..
    kalu yuyu nak la..
    :D

    ReplyDelete
  49. whoahh , banyak gilakkk ! jeles wooooooo . bila la boleh dapat sebanyak tu .

    ReplyDelete
  50. ahh..xkire..nk dengki gk ngn hang,..keh keh.skrng harge cekodok bpe?

    ReplyDelete
  51. buat GA jela... hehehe... mst ramai followers yuyu akan join..

    ReplyDelete
  52. buat GA yg aku sorg je boleh masuk,hadiahnya 50% dari duit nuffng yuyu.ok tak?ha3

    ReplyDelete
  53. bestnye jadi yuyu..TAHNiah yuyu... :)
    buat laa kontes tergempak..kehkehkeh :D

    Jom Terjah Sini :)

    ReplyDelete
  54. woo best gilaa tuh ;)

    buat contest or ga :)

    hoyeahhh !

    ReplyDelete
  55. erm... allhamdulillah... bayk sikit ke tu rezeki yuyu... :-)

    ReplyDelete
  56. alhamdulillah ,rezeki yuyu.. tahniah yuyu.. nie lahh hasil dari titik peluh yuyu.. kikiki.

    yuyu , buat lahh contest.. taw2. tapi jgn laaa susah2. hehe

    ReplyDelete
  57. wah, hit 1K earning yuyu..

    buat GA lah yuyu...

    tahniah, murah rezeki..

    ReplyDelete
  58. bestnyer!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  59. alhamdulillah,murah rezeki kak yuyu.tahniah :)

    akak buat la contest,tunjuk baju lawa ke beg lawa ke, shawl kesayangan ke...haaa...cdngn je :)

    ReplyDelete
  60. best nyaa earning sampai 1k . kte ni nk sampai 100 pun jgn harap . huhuhu . btw, kalau yuyu buat GA nak join lagi laa .

    ReplyDelete
  61. peh peh peh dan peh ! sumpah jeles~ hahahaha

    ReplyDelete
  62. rezeki anak..hahhahaha..ops silap..

    ReplyDelete
  63. Wah banyak la tuuu :D hihihi buat blogger gathering. hehee

    ReplyDelete
  64. nak jgk....saya punye nuffnang 0.00 ag...x phmla mcm mne huhuhu

    ReplyDelete
  65. banyaknyee duit yuyu dpt :( nuru ni bile laa nk dpt 100????

    ReplyDelete
  66. waaa. blingbling mate I. haha. tahniah. tahniah. :)

    ReplyDelete
  67. untungnya. nak dapat duit banyak tu jugak. wuuwuwuuw

    ReplyDelete
  68. seronoknye!!..teringin nk mcm yuyu.huhu

    ReplyDelete
  69. semoga satu hari nnati, blog onlinetalkie akan menjadi seperti blog ini. congratz anyway!

    ReplyDelete
  70. wah..banyaknya yuyu dapat! Alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  71. camne erk nk naikkan earnings nufffnang? saya dh berkurun x penah c.out lagik.buat lah entry untuk share.bkn phm sgt bab nuffnang tu.

    ReplyDelete
  72. buat contest, siapa yang terpilih dapat keluar makan dgn akq Yuyu belanje. . :DD

    ReplyDelete
  73. ape kate yuyu buat contest then buat jamuan buat winner2 tu??

    Jom JOIN

    Promot Blog FREE!!!

    ReplyDelete
  74. nak sikit..hehe


    http://kupukupukecik.blogspot.com/2011/07/nuffnang-rm-101031-alhamdulillahh-ada.html

    ReplyDelete
  75. buat apa2 contest pon. sapa menang dapat voucer pergi langkawi 3 hari 2 malam. pegi rumah yuyu. haha
    ngetop dowh blog u skrg.thumbs up

    -taro-

    ReplyDelete
  76. yuyu~
    mcm mn yuyu leh dpt beribu-ribu hengget dr nuff ni?
    sy buat benda yg sama pun msh lg 5 kupang dlm akaun..
    hmmm~ cer cerita..

    ReplyDelete
  77. yuyu..tahniah! ;) Alhamdulillah..rezeki yuyu! ;)

    ReplyDelete
  78. *dengan penuh syok sendiri
    yay! yuyu nak blanja kita makan kfc =D

    ReplyDelete
  79. Murah rezeki yuyu..jika dikongsikan rezeki akan bertambah murah lg..insya-Allah..

    ReplyDelete
  80. derma untuk umat islam yang tak cukup makan di kemboja..info di blog saya..

    ReplyDelete
  81. Assalam...yuyu....berminat tak nak join sesi photoshoot di studio di PJ 16 Julai sabtu pukul 3pm?

    Kalau berminat boleh kontek saya asap...

    ayufirzara@yahoo.com

    ReplyDelete
  82. congratz yuyu!!! murah rezki,....buat je ape yuyu rasa patut kay....

    ReplyDelete
  83. wah. bestnyee. bole aja x camne nak buat 'blog berduit ni?' insan ini buta it. hehehe..

    ReplyDelete
  84. wahh!! boleh bayar yuran kolej camni. huu

    ReplyDelete
  85. hasil bila org rajin mcm cik yuyu..
    mmg jeles nie

    ReplyDelete
  86. untungla yuyu.. congrate ^^

    yuyu buatla contest, sure ramai join :)

    ReplyDelete
  87. besnyer jd kak yuyu nih!!udah ler manyak folower dah tu pulak mr.nuffnang kasi manyak fulu$$!! waa..cioknyer!! wee~~

    ReplyDelete
  88. Alhamdulillah. Muda2 lagi dah berjaya earn income sendiri. Baguslah Yuyu ni. Teruskan blogging sebab seronok membacanya.

    http://boisanerd.blogspot.com

    ReplyDelete
  89. bestnyaa!! lepas ni dah takyah keja, jadi blogger sepenuh masa :)

    ReplyDelete
  90. tahniah yuyu..suka tgk awak..comel jer..

    ReplyDelete
  91. tahniah yuyu...murah rezeki yuyu....

    ReplyDelete
  92. yuyu buatlah contest... give away pn ok gak... hehe... xsalah kongsi hadiah ramai2...

    eilaroy09.blogspot.com

    i follow you u follow me... hehe...

    ReplyDelete
  93. cik yuyu,
    tak kisah la nak buat kontes ke ga ke.hadiah dia dinner dengan cik yuyu boleh?cik yuyu la belanja.hheee...bule la....

    ReplyDelete
  94. acikpun nak kiss yuyu ler ...
    wink2
    heheheee ...
    eh, go kesat ingus tuh! :)

    ReplyDelete
  95. omg! smpai sribu kot!lisa nak jejak rm50 pon payah bebenor:(

    ReplyDelete
  96. nanti kalau dah cash out cheque tu, boleh belanja penyokong terhebat yuyu ni! :D

    ReplyDelete
  97. tak fhm la nuffnang tu. boleh bg tunjuk ajar? heee. :)
    really adored u. :)

    ReplyDelete
  98. Rezeki....Seronoknyaaaaaa ! :)

    ReplyDelete
  99. Rezeki...Seronoknyaaaaaaaa yuyuuuu ! :)

    ReplyDelete
  100. BANYAKNYA MONTHLY INCOME DIA.JELES MAK NYAHH :D

    ReplyDelete
  101. BUAT SEGMEN MENTERNAK LEMAK BERSAMA KAK YUYU.CONFIRM RAMAI NAK JOIN :D

    ReplyDelete
  102. SILA SILA RINGANKAN TANGAN BEANJA KITE EYH KAK YUYU.KIHKIH :D

    ReplyDelete
  103. yuyu..cmner nk dptkn dwet dr nuffnang cm yuyu dpt????huhuhuu..aja la..plz reply kt my blog ye...tq~

    ReplyDelete
  104. yuyu.. tiap2 bulan yuyu dapat earning macam ni ke? eeeeeeeeeeeeee beshya yuyu tiap2 bulan boleh shopping huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  105. sy suke klu yuyu wat GA..kompem rmai yg nk join..^_^
    =>juz nk tanye..sy pnah join GA yg yuyu pnah wat dlu tp still xdpt adiah ag.. =)

    ReplyDelete
  106. Allah bagi rezeki sesuai dengan usaha manusia..:-)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan