Yuyu Zulaikha

Lifestyle | Beauty | Parenting Blogger

Jangan Buat Pasal Dengan Yuyu!

Assalamualaikum ^^

kan dah kata, jangan main main dengan yuyu. yuyu ni bukan manusia biasa. yuyu kalau marah, terus la tak hengat dah yuyu ni Thumberlina terkinja kinja mengikut arahan mouse ke kiri dan ke kana. mula la nak jadi avatar.

dari lawooo iras Jelo *ishh, terpuji diri sendiri la pulak*, terus jadi muka macam ni:


nak? nak? kang nightmare korang tak lalu makan cekodok sampai terlentang kang.

hikhik. sebenar nya, yuyu baru dapat satu email. dari Zawawi Zakaria. ish. rajin kemain beliau edit gambar yuyu ni. mula nya seram juga tengok diri sendiri cenggitu. seram Mok Cik Melah nak buat yuyu menantu. mintak simpang empat Jalan Semarak la. 

kepada Zawawi, terima kasih sangat kerana meng-Avatarkan yuyu yang Thumberlina ni. sobbsobb. esok lusa buat la jadi JeLo pulak.

dah dah. bersiap siap nak ke Spin Master! tak sabar tak sabar! jumpa di sana!

terima kasih sudi baca ^^

Comments

  1. hahaha...naseb baek entry ni d siang ari...kalau mlm mau lari 40 kali keliling lappy :P

    ReplyDelete
  2. cuak boleh tak tengok pic ni. haha

    ReplyDelete
  3. uwaa yuyu takot noksss!haha seram gitu

    ReplyDelete
  4. alahai yuyu...dah jd avatar moody pulak...hehe

    ReplyDelete
  5. wahhh , takut tgk muke akak yuyu . tp maintain comel . hehe :)

    ReplyDelete
  6. : : cik yuyu !

    dh mcm putri avatar ~

    :D

    ReplyDelete
  7. hahahha..adehhh suke beno wat lawak pepagi nih...ni kes kecewa tak dpt jd pelakon utama avatar ker...? tap muslimah style ehh...nice job la dik..

    ReplyDelete
  8. adessss...seram la yuyu..terkejut saya..uhuk2..

    ReplyDelete
  9. takut plak tgk cik yuyu~~
    tapi tetap comey hehe =D

    ReplyDelete
  10. seriusss.. 1st time tgk gamabr yuyu tadi, mmg takut sgt..
    seram..
    macam dalam filem sumpahan harimau je..

    ReplyDelete
  11. ayarkkkkkkkkkkk!!! takut nyeeeeeee
    agagagaga...eeeeeeeeeee seremmmm
    adoyaiiii ngeri aihhhhhh...hilang suda kejelitaan mu...ekekeke
    udah2 pi buang pi...ellehhh
    muka dah comel2 nak jadi meow plak..
    have a nice weekend my sweet lil princess!!

    ReplyDelete
  12. tp kan,, yuyu tetap kiut lah............ heee:)

    ReplyDelete
  13. alamak... tanjat boboy.. hehehehe!!~



    ^^

    ReplyDelete
  14. macam comel ada la. avatar hahaha

    ReplyDelete
  15. Mak aih, terkejut I! Pukul 3pg skang nih Cik Yuyu. Nak pergi toilet tadi, tak jadik dah! haha.

    ReplyDelete
  16. hehe ainie igt yuyu nak buat makeup tutorial inspired by avatar..hehe..rupenyer di edit..hehe (=

    btw yuyu still nampak cute (=

    ReplyDelete
  17. opocot !!! adess...nyaris terkena serangan jantung...hahaha

    ReplyDelete
  18. takut sikit ... tp cumilll banyak!

    ReplyDelete
  19. cute avatar..mula2 tengok ngeri, lama2 nampak cun la pulak.haha

    ReplyDelete
  20. WAH NAPE YUYU NAMPAK MCM AVATAR NI? MEKAP BARU BELI EH KEKEKKE

    ReplyDelete
  21. woww2,terkejut tgk...pandai plak die edit..:)

    ReplyDelete
  22. aiseyhh.baru nak marah sape yang dok cari pasal ngn yuyu nieh! (marah ni..marah ni..):P:P

    da ckp dari semalam kan kalau time yuyu kecik2 pun comel, apatah lagi zaman besar ni,tambahan pula gmbar yuyu avatar ni. tetap comel! hehehehe

    ReplyDelete
  23. Omagad terkejut laa. Mcm Avatar pun ada

    ReplyDelete
  24. ahahaa. avatar pakai tudung tu..! XD

    ReplyDelete
  25. pandai ye edit...
    pergh..
    tp yuyu still lawa
    pp still tembam

    ReplyDelete
  26. wah.. pandainya dia edit yer..

    ReplyDelete
  27. fuhh...avatar malaysia...hehehe

    ReplyDelete
  28. menakutkan tapi cantik cam nooo. keh keh

    ReplyDelete
  29. He3, nanti boleh la berlakon cerita fantasi pulak...

    ReplyDelete
  30. Yuyu...akak ni silent reader Yuyu.
    Hari ni x larat dah nak silent..hahahah Rasa nak simpan Yuyu dalam Aquarium...;)

    ReplyDelete
  31. ttp x garang , hahaha . nk try jugakla :P

    ReplyDelete
  32. peh,seram gila muka yuyu camni

    ReplyDelete
  33. warrgghh..pengsan jap 40kali tgk avatar ni..mmpi ngeri lh mlm ni..hihi

    ReplyDelete
  34. best jgak dpt make up betul2 camni. unique jer. pastu kuar dating. perrgghh~ hahaa

    ReplyDelete
  35. haha..terkejut mak tgk ni..:)

    ReplyDelete
  36. alaaa, nak jugak gambar macam nie. aaaaa, jelesnya ! haha

    ReplyDelete
  37. wuuu...mata hijau menyala2 tu..

    ReplyDelete
  38. naik seram dila tgk gmbr yuyu nih...hehehe

    ReplyDelete
  39. seramnye...
    Ape2 pun nielah avatar paling comel..(^____^)

    ReplyDelete
  40. hihi. avatar muke hijau tgn putih.

    ReplyDelete
  41. walawei...pak imam pun lari tgk ni...:P

    ReplyDelete
  42. EHH MEMANG TAK BOLEH TIDUR MALAM NI TERBAYANG MUKA SIS. SCARYYYYYYY

    ReplyDelete
  43. fuiyoohhhhh...hehehehe.....senak perut Jay tgok muka yuyu jadi avatar..hehehe...jgn marah yuyu...yuyu tetap comellah...hehehe

    ReplyDelete
  44. wow!!terus jadi avatar..karang lintang pukang org lari Yuyu..Haha..

    Terpanas Saat Ini!!!!

    ReplyDelete
  45. hahahha pengsa 2 saat ! haahhhaaa cute3~ heee

    ReplyDelete
  46. hahahah . yuyu dah jadi avatarr biruu dah . wehehehe . >.<

    ReplyDelete
  47. ni hantu seram tapi comel!ihihi

    ReplyDelete
  48. mak aihhhhhh...tejut boboy nengok haaa...haaa haaa haaa semputttttttttttt!~ ahahhaha..
    seyes takot nuru tgk..xmau tgk for the second time T_T

    ReplyDelete
  49. comel sangat. tak boleh nak takut langsung! ngehehehhe

    ReplyDelete
  50. Wahahaha,mcm muke ikan dugung!!

    ReplyDelete
  51. Awww Yuyu..Gansnyeee..
    Seram Leteeewwww

    ReplyDelete
  52. amboi~

    seramnye..
    trkesima kejap..

    ReplyDelete
  53. yuyu.jam eka tepat 2.58 a.m..duh takut gilakkkkk..hahahaha

    ReplyDelete
  54. first time gua masuk blog ni teros dpt heart attack...brrrr

    ReplyDelete
  55. agagag..comel...:)

    ReplyDelete
  56. kak yuyu jadi avatar? hehe u still cute la kak yuyu.. :P

    ReplyDelete
  57. avatar versi cute haha

    ReplyDelete
  58. yuyu pun da jd avatar eyh
    haha ;p

    #cyes mnakotkan =='
    hikhik

    ReplyDelete
  59. wow~~mantap! :) tp seram tgk..hikhik..papepon, supot DJ Musher!~~ *ceh, ada kena mgena ker??LOL~~

    ReplyDelete
  60. kak yuyu~ seram2.. tpi kiut.. hehe~

    ReplyDelete
  61. tu avayuyu,,,,hehehhe,,,,comei jek:)

    ReplyDelete
  62. mmg hani nightmare la mlm ni..dah mcm waris jari hantu dah..can rimau je..

    ReplyDelete
  63. real lah mcm avatar cuma yuyu tembam :D

    ReplyDelete
  64. Uik... terkujat saya dibuatnye... Uhuk uhuk

    ReplyDelete
  65. mane yuyu ni.tak update2 lagi. hee

    ReplyDelete
  66. ceech!!!akupun boleh buat...nanti aku buat yuyu jadi Zombie pulak..nanti kau!!!!

    ReplyDelete
  67. takotnyer nengok .. Avatar Yuyu terbaik lah .. :)

    ReplyDelete
  68. kah kah,,bce tajuk ingtkan pe la tdi..;d

    ReplyDelete
  69. klakar la yuyu jd avatar...he3..tp ttp comey..:)

    ReplyDelete
  70. nak pic camnilah..cantik & unik gitew

    ReplyDelete
  71. whoa! ni avatar comey namanye. ;p

    ReplyDelete
  72. mcm hantu korea pun ada..
    hehehhe

    ReplyDelete
  73. adehhhhhhhhhhh memang ngeriiiiiiiiiiiiiiiii -.-

    ReplyDelete
  74. gile comel je avatar ni.haha! ;p

    ReplyDelete
  75. SCARYNYA TENGOK GAMBAR DAH EDIT NI T_T

    ReplyDelete
  76. BUAT JADI WALLPAPER PHONE.MALAM2 TENGOK TERUS PENGSAN .KIHKIH XD

    ReplyDelete
  77. MUKA HANTU PON STILL CUTE.JELES T_T

    ReplyDelete
  78. yuyu + avatar = yuyu avatar :) hehe

    ReplyDelete
  79. kaka yuyu jd avatar pon ttp cute laa

    ReplyDelete
  80. TAK BOLEH TENGOK GMBAR NI.TAKUT T_T

    ReplyDelete
  81. Muka macam tu pun Kak Yuyu comel :D

    ReplyDelete
  82. cute..luckily u pick blue..if yellow..n

    ReplyDelete
  83. LEMAH JANTUNG MAK NI NOKKK TENGOK GMBAR NI

    ReplyDelete
  84. terkebil2 lalu pengsan!

    ReplyDelete
  85. agak seram gambar itu sebenarnya.. :D

    ReplyDelete

Post a Comment

terima kasih sudi komen :)

back to top